Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חנות מפעל, אתה הולך ומבקש מהם את החומר, קח בחשבון שבאמצע שבוע תאלץ להמתין קרוב לשעה שם עד שיחתכו את החומר(עומס) ובשישי רגוע מאוד

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברתי עם ארט סאונד היום, 600 ש"ח לאיטום הדלתות הקדמיות ("דף - דף וקצת של חומר") כולל עבודה ומע"מ. נשמע סביר או מוגזם? יש לציין שכנראה הם הולכים לשים לי חומר "מקצועי" (יעודי וזה)

ממה שראיתי עד עכשו נשמע סביר לגמרי, אני מפספס משהו?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בהתחשב בכך שכל יריעה שכזו שווה לפחות את אזור ה100 שקלים אז דף וחצי לכל דלת זה 300 שקלים לפחות? הם לא לוקחים לך ממש הרבה על העבודה והם כן צריכים לפרק לך את שני דיפוני הדלתות ולסגור מחיצות טכניות.

נשמע לי סביר פלוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי, הייתי בבוקר אצל ארט סאונד ושמו לי חומר בדלתות הקדמיות - ברח לי השם של החומר אבל זה מעין משחה סמיכה עם יריעת אלומיניום

בכל מקרה, שמו את החומר רק על הדופן אחת של הדלתות (החיצונית יותר) ובגלל אי הבנה של מה זה "בידוד רעשים בדלתות" החבר'ה שם הבינו שאני רק רוצה לבודד את הרמקול ולא למנוע רעשים חיצוניים אז לא שמו לי את הספוגים שצריך בשביל זה.

למרות זה הרעש מהגלגלים ורעשים מרכבים צמודים הופחת משמעותית אז לא באסה מידי.

אני חושב אפילו לוותר על הספוגים בדלתות (יוצא יקר מידי) ולעשות בידוד דומה לקיר אש כדי להפחית רעש מהמנוע (שעכשו אני שם לב כמה הוא רועש). יש חומר מיוחד לקיר אש?

פורסם

פעם ראשונה שאני נכנס לשרשור הזה ולטעמי הוא קצת הזוי. הבנאדם מוכן לחרוג עד לתקציב של כמעט 3000 שקל. למה לא להמליץ על יד 2? יכול לבנות מערכת עם hu 1din (בשום מקום לא אמר שהוא רוצה דאבלדין) מגבר קומפוננט וסאב , אז נכון זו לא תהיה מערכת היי אנד אבל בטוח שתהיה טובה מהמקורית.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם (נערך)
אוקי, הייתי בבוקר אצל ארט סאונד ושמו לי חומר בדלתות הקדמיות - ברח לי השם של החומר אבל זה מעין משחה סמיכה עם יריעת אלומיניום

בכל מקרה, שמו את החומר רק על הדופן אחת של הדלתות (החיצונית יותר) ובגלל אי הבנה של מה זה "בידוד רעשים בדלתות" החבר'ה שם הבינו שאני רק רוצה לבודד את הרמקול ולא למנוע רעשים חיצוניים אז לא שמו לי את הספוגים שצריך בשביל זה.

למרות זה הרעש מהגלגלים ורעשים מרכבים צמודים הופחת משמעותית אז לא באסה מידי.

אני חושב אפילו לוותר על הספוגים בדלתות (יוצא יקר מידי) ולעשות בידוד דומה לקיר אש כדי להפחית רעש מהמנוע (שעכשו אני שם לב כמה הוא רועש). יש חומר מיוחד לקיר אש?

מקפיץ.

אא, ואסיף - אני לא הולך לשים סאב בבאגז'. גם ככה בקושי יש שם מקום. אני גם מעדיף דאבל דין כי נראה יותר טוב

עריכה אחרונה על ידי I.G

• תוכן חדש...