Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אסייג, פיאט גם הוציאה טנדר חדש מתוצרתה, לאחר הגרסת סמל למיצובישי למען הסר ספק.

נקרא פיאט טורו ומיועד לדרום אמריקה בעיקר.

Fiat-Toro-2016-800-01.jpgFiat-Toro-2016-800-03.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרקיונה הצליח להשאיר את רשת הסוכנים האירופאית שלו בלי שום דבר בשתי הקטגוריות החשובות ביותר קומפקטית וסופר מיני. כל ההתנהלות שלו נראית כהימור מטורף על כל הקופה. כחובב איטלקיות בכלל ותוצרת fca בפרט אני יכול רק להתפלל חזק חזק שההימור הזה יצליח.

ההתנהלות שלו בכל מה שנוגע לפיאט ספציפית היא כלל לא הימור.

הוא פשוט מחסל אותה, ואין שום דרך אחרת להסביר זאת.

כרגע פיאט נשענת בעיקר על ה 500, שברמת העקרון אין לה סוף, מכירות איזוטריות של הגרנדה פונטו הקשישה ומכירות לא רעות כלל באגף המסחריות.

גם כך אין לפיאט שום סיכוי בכל מה שהוא מעל לקומפקטית, וזה לא מהיום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא הבנתי לגבי הטיפו הצ'באק - האם היא מחליפה דה פקטו את הפונטו (הסדאן היא תת משפחתית) או שהיא נכנסת לנישה החדשה של בין של סופר מיני לקומפקטיות - תחום שנכנסו אליו כבר ראפיד ספייסבק וסוזוקי בלאנו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קונצרן FCA כולל את פיאט, אלפא רומיאו, מזראטי, פרארי, ג'יפ, קרייזלר, דודג' וראם

תחילת השיווק של רנגייד אמורה להתחיל בשבועות הקרובים אם לא החלה כבר.

אני מניח שיהיה קשה מאוד לראות יותר מדי מהם על הכבישים, בטח כאשר המחירים מתחילים ב-170 אלף שקלים לדגם הבסיסי, 140 כ"ס והנעה קדמית (תאום זהה לפיאט 500X כן?) ועד 215 להנעה כפולה עם 160 כ"ס.

למה שמשהו ששפוי בדעתו יקנה אוטו של פיאט עם סמל של ג'יפ שלא שינו בו כלום בעצם במחיר גבוה יותר? צריך להיות חמור עם אוזניים ארוכות ארוכות בשביל לעשות דבר כזה.

פורסם (נערך)

באירופה איפה שדודג' לא בדיוק מוכרים הרבה מכוניות זה דיי מובן למה.

וד"א לא רק את הטרייטון הם לקחו ממיצובישי אלא גם את היפייפיה הזו -

maxresdefault.jpg

ובדורות הקודמים זו הייתה בכלל אקסנט עם סמל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני לא דואג לפיאט.

חן, תתקן אותי אם אני טועה אבל כל הזמן פיאט על תהום וכל פעם איזה דגם חדש ויחיד מציל אותם ומרים אותם.

אני מכיר את האונו/פונטו/500 שכל אחת מהן בתקופתה סחבה את היצרן על הגב.

ואין לי ספק שאחריה500 תבוא אחרת שתמשיך את מסורת היצרן של דגם אחד הזאת.

לא שזה רע. זה החזיק אותם שנים ככה. פשוט הציפייה שפתאום יקרה משהו אחר היא זאת שמפתיעה.

נראה שפיאט, לפחות ב3 העשורים האחרונים הציע ליין שכלל רכב אחד מוצלח וכמה נוספים שסגרו פינות והצדיקו או לא הצדיקו את קיומם.

זאת לצד כל מיני שענטזים שיוצרו ושווקו בעיקר במדינות עולם שלישי (ברזיל וכו׳) או רכבים למגזר המסחרי משאירים את החברה הזאת מעל המים.

זה מה שהם יודעים לעשות וזה כנראה מה שהם ימשיכו לעשות.

פורסם
מכונית הדגל - הטיפו - לא מתהדרת בטכנולוגיה, ביצועים, חיסכון, בטיחות - אלא בעיקר בהיותה תמורה לכסף.

מכונית הדגל של פיאט זאת ה 500

אירופה נמצאת במשבר כלכלי שאף אחד לא רואה מתי זה ייגמר.

בארה"ב פיאט מרווחים טוב.

בדרום אמריקה פיאט מתחזקים.

מה שמעניין עכשיו את פיאט זה להתחזק בסין.

שיראו סוף למשבר הכלכלי האירופאי פיאט יתחילו לחשוב להשקיע באירופה.

השוק האירופאי הוא סיוט לכל היצרנים.

האירופאים רוצים מכוניות איכותיות אבל אירופה במשבר.

רוב היצרנים מוכרים באירופה בהפסד.

לנצ'יה?

אני לא מבין למה עדיין קיים המותג, אין כל הגיון למותג שנמכר רק במדינה אחת.

אייל

פורסם

העיניין שמכוניות קטנות שלוי הרווח נמוכים יחסית, ולכן יצרן שמתבסס רק על מכוניות קטנות זקוק לנפח מכירות גדול מאד.

את זה עשו מצויין ה 127, האונו ואפילו הדור הראשון של הפונטו.

כרגע הקומפקטיות הן הסגמנט הנמכר ביותר באירופה, לפחות עד שהאופנה החלולה של רכבי כבישטח תשתלט גם עליהם, ולפיאט אין שום ייצוג שם.

ובלי קומפקטית שנמכרת היטב, שלא לדבר על מכונית מנהלים וצפונה, קשה להרוויח כסף.

פורסם

השוק הסיני מתחיל לדפוק חזק את התאגיד.

הם תכננו עליו כמנוע צמיחה מרכזי לשנים הקרובות ומתחילים להבין שכנראה החגיגה שם נגמרת.

זה אחד הגורמים לעיכובים בשיווק דגמי אלפא רומיאו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כרגע הקומפקטיות הן הסגמנט הנמכר ביותר באירופה, לפחות עד שהאופנה החלולה של רכבי כבישטח תשתלט גם עליהם, ולפיאט אין שום ייצוג שם.

ו.

מה אין לפיאט?

הם אפילו חסכו בכסף ומיוצרים את הX ביחד עם ג'יפ אז הייצור זול יחסית.

האופנה של ג'יפונים רק נכנסה לאירופה, לקח ליצרנים הרבה זמן עד שהבינו מה השוק האירופאי מחפש.

בארה"ב אופנת הג'יפים התחילה לפני 20 שנה ועדיין לא עברה.

רנו קפצ'ור ופג'ו 2008 הם הרכבים העיקריים של המותגים הצרפתים.

פג'ו היו פושטים רגל בלי 2008 והמכירות בסין

fiat500_dropdown-ecd0fb0c298a2eb0698d455a26225a15.jpg

אייל

פורסם (נערך)

^ הוא התכוון שאין דגם קומפקטי/משפחתי. אני דווקא חושב שהטיפו נכונה יותר לפיאט משאר דגם שיתחרה ישירות בגולף/פוקוס/אסטרה וכו'. אין כיום באירופה מבחר גדול של משפחתיות זולות ולשם הטיפו מכוונת עם תמחור מאוד אגרסיבי של הדגם.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

אני מקווה שהטיפו תתומחר אגרסיבית, קרי מול ה-301/C-אליזה ושות'. המכונית עצמה בהתרשמות סטטית יותר מראויה ויותר איכותית ממה שניתן היה לחשוב (וכמסורת הדגם, מאד מרווחת), אבל במחיר של משפחתית רגילה היא לא תמכור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הטיפו היא לא הקומפטקטית ה"אמיתית", זו נעלמה לה עם הפסקת יצור הבראבו.

הטיפו היא הגרסא הזולה לעולם שלישי. אני מקווה שלא בונים עליה להתחרות בגולף או ביתר הקומפקטיות הטובות.

חן, לא הבנתי את התיאוריה שלך, אם הוא מתכנן לחסל את פיאט מה הסיבה להמשך ההשקעות בה?

פורסם

יש הבדלים של ממש בין הטיפו סדאן לטיפו האצ'בק וסטיישן, כולל אפילו עיצוב שונה במעט של הדאשבורד וגם אבזור ומנועים. הסדאן היא החסכונית, ההאצ' פחות ובה יש גם מנוע 1.4 טורבו וגיר TCT.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ההשקעה בפיאט נמוכה מאד, בוודאי במונחי יצרנים מערביים.

פלח השוק של ה 301 והראפיד זניח במונחים אירופאיים, והן מיועדות לשווקים מתפתחים.

יתכן וזו הכוונה של פיאט, מאחר ובפלחי השוק הרלוונטיים באירופה היא אינה נוכחת.

• תוכן חדש...