Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הו ציונה...

האם להיות בך מאוהב?

זאת שאלה לא חשובה כל כך

כי עצם איזכור שמך בכרך

גורר ויכוחים לוהטים כל כך

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה שניה להתעכב על עניין הערך המוסף וסתם בשביל הכייף והמחשבות, זה המחיר של 595 רגילה בבריטניה (זו מה שנמכרת בארץ כ-500?)

http://www.abarthcars.co.uk/abarth-595

זולה באלפיה מפיג׳ו 308 שעולה בארץ באיזור ה -120 אלף ש״ח. כלומר המחיר הריאלי שלה בארץ אמור להיות סביב ה-110. עכשיו, כולכם מדברים על ערך מוסף. רק בארץ הוא קיים? כלומר אם אתה לא ישראלי אתה לא תראה את הערך המוסף? למה בארץ היא צריכה להיות 60 אלף יותר שזה עצם יותר מ-150% ממה שהיא אמורה לעלות?

ציונה עולה 20 אלף שם אגב, שזה קצת יותר מה- GTI המדוברת.

ושוב, אין לי שום טענה וחצי טענה כלפי מי שקונה ואני שמח לראות כאלה על הכביש. אבל מי שקונה שלא יבלבל את המוח על ערך מוסף שבכל העולם לא משלמים על ה״ערך המוסף״ הזה שאתם כל כך מייחצנים. זה נטו חזירות של יבואן. וחזירות מוגזמת שעטופה באוננות ללקוח.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אבירם, עשו עבודה יותר יסודית ממך לפני איזה 30 עמודים :wink:

spire - יום חמישי, שבוע רצוף משגלי מוחין. זה מה יש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK , RK שישלמו ותתקרב בבטחה לצ(ז)יונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מאלה, אני מחכה לג'וליה, ואפילו יותר לג'ולייטה הבאה שאמורה להיות ג'וליה מוקטנת. או ל-235.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

להסתכל עליה כבר הסתכלתי :lol: הג'וליה מאד הרשימה אותי בג'נבה, אבל אם תהיה ג'ולייטה מבוססת עליה (משל סדרה 1 של ב.מ.וו.) אעדיף לחכות לה, שכן הגודל שלה מספיק לי לכל צורך פרקטי ועדיף מבחינת משקל והתנהגות, וגם המחיר בטח יהיה זול יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא התחמקתי. המחיר יכריע אם אקנה אותה או שאעדיף לחכות לג'ולייטה. בכל מקרה התכנון המקורי היה להחליף ביוני 18, ולפני יוני 17 תישקל החלפה רק אם אזכה בלוטו או משהו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ככ הרבה מתקשקשים על להעליב חברי פורום, למה? יש חבר פורום שבבעלותו ציונה?

ישנם בעלי רכבים רבים ומגוונים שבוחרים לא לכתוב בפורום. חלק מהמגיבים המתממים כאן הם בהחלט בין הסיבות לכך.

לא כתבתי כאן אישית אף פעם ביקורת על האבארט שברשותי כבר 3 שנים. בשביל מה? בשביל לספק פלטפורמה לדחקות לאדם או כמה אנשים, שיש להם "דעה" על מוצר שהם לא מכירים?

ואתם יכולים לכתוב עוד 30 עמודים על לגטימיות של ביקורת ולהמשיך להתמם. אני יכול שוב להביא 5-6 ציטוטים של מר נקמיצ'י, שלא סגור על עצמו אם זה פלוקסטר שמעצבן אותו, היבואן, או סתם הרכב לא נראה לו. אבל כנראה שזה לא ממש משנה, וכנראה שבעייני מספיק אנשים כאן, גם אם הוא יכתוב עוד 20 פעם שמעצבן אותו שעושים פלוקסטר, תמשיכו להתמם ולטעון שזו ביקורת לגיטימית (רק נשאר להבין על מה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז מה אתה רואה בעיני רוחך בעולם מושלם? שאני אמחוק לו הודעות???

כי לא בא לך טוב בעין הטענות הסופר לגיטימיות שלו? שבמקום להתמודד איתן אתה קורא להן הטרלות?

ומי שלא כותב כאן כי הוא לא מסוגל להתמודד עם ביקורת, כנראה שהוא לא כזו אבדה גדולה לפורום.

ילדות בגן חובה מתנהגות בבגרות נפשית יותר גדולה, אולי זה קשור איך שהוא לאמוציונאליות הלטינית הכ"כ מפורסמת, גברים בוכים וכו...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואוו, כמעט 55 עמודים שמתוכם 90% אין לי מושג על מה מדובר כאן.

סה"כ שרשור שנועד סה"כ לסבר פנים על רכב / תכשיט כיפי לנהיגה אבל שהמחיר שלו הזוי מכל כיוון.

לא מבין על מה המהומה, זו מדינת ישראל, רכבים עולים כאן בין פי 2-3 מבין שאר העולם הן בגלל מיסים והן בגלל יבואנים שרוצים כסף ומיתוג.

הרכב הזה הוא כיפי ותענוג של נהיגה, לא יצא לי להיות עד כה ברכב כיפי או מגניב יותר, בנהיגה/ פנימית וחיצונית בעיני.

ולא, הוא לא שווה את המחיר שלו כמובן, תמורת חצי הייתי מוכן לקנות חדש מהמפעל - סתם להשוואה, היום בן דוד שלי מקליפורניה שולח לי הודעה שהוא לקח את ה Q50 החדשה דרך הליסינג, מחירון 50K דולרים, תשלום חודשים באיזור ה 320$. לבכות.

במחיר שלו כחדש לעולם לא אקנה כזה, אולי אם אהיה מטורלל בנפשי ואני דיי קרוב לזה.

משומש בהחלט הייתי שוקל וזו אופציה כרגע (כי דירה אני כנראה לא אקנה, לפחות נהנה מזה).

ברור שיש אופציות טובות יותר לרכישה ובאותו מחיר ניתן להשיג רכבים הרבה יותר טובים, מי שקונה רכב כזה קונה אותו לא למטרת פרקטיות אלא להנאה בלבד, כי נוח הוא לא בשום צורה, לא בתור יומיומי ולא בתור אחד כזה לטיולים

Opel Adam S 2017

פורסם

כן יש סיכוי.

היה שרשור שבו שאלו מישהו שם באלפא [מרקיונה?] והוא אמר "לא שוללים שום דבר" או תשובה מתחמקת אחרת. לא זוכר, יש מצב שזה היה בעצם "טכנית זה אפשרי". בקיצור תשובה שמטרתה להשאיר אותך במתח ולהיות איטלקי, מסתורי ומגניב. עזוב נו, אלפא האלה. שיפסיקו לבלבל בשכל וימשיכו לייצר מכוניות מגניבות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...