Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו לייצר, התחילו לייצר כבר את הגולייטה תלתן?

הייתה אמורה נדמה לי להיות מיוצרת בתחילת החודש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגירה, מה לגיטימי בהודעות שלו שפלוקסטר מעצבן אותו?

מה לגיטימי ברמיזות כאילו אנחנו ממציאים שהרכב נקנה עי חלק מהאנשים היותר עשירים בישראל

אני שואל כבר על גבי שלושה עמודים מה בדיוק מבקר נקמיצי' ולא מקבל תשובה - ולא במפתיע. כי התשובה לא קיימת.

אני לא מתיימר לקבוע איך צריך לנהל. אני חושב שאתה יודע לא פחות טוב ממני שיש מבין עניין אחד או שניים בישראל שנמנעים לכתןב כאן, בין היתר בגלל תופעות כאלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אז מה אתה רואה בעיני רוחך בעולם מושלם? שאני אמחוק לו הודעות???

כי לא בא לך טוב בעין הטענות הסופר לגיטימיות שלו? שבמקום להתמודד איתן אתה קורא להן הטרלות?

מה שאני רוצה זה שיפסיקו לחרב שרשורים, בעיקר שרשורים שנועדו להיות אינפורמטיביים, לאו דווקא שרשור כמו זה, כי גם זה כבר קרה. השרשור הזה לדעתי הוא נכס לאבארט ואני די בטוח שהביא לכמה וכמה הזמנות. בסופו של דבר יש יוזרים די קבועים שטוענים טענות זהות בכל שרשור שאפשר לדרדר לכיוון. זה מעיק. מן הסתם זכותם לטעון את הטענות האלה, אבל שלא יתפלאו אם מסבירים להם בפרוטרוט ובלי עדינות רבה למה הם משגלים במוח (כשהם משגלים במוח כמובן, ומבלי לעבור על כללי הפורום). כל עוד הטענות לגיטימיות הרי לרוב יסכימו אתן, או שיחלקו בלי דרמות. עובדה, לא תמצא מישהו שיגיד שהציונה מכונית זולה. מה שמקומם זה שבכל שרשור דומה ימצא מי שיעלה את הרף ויתחיל לכנות רוכשים או אף מתעניינים כפראיירים ואנשים שאינם מבינים מחייהם, כשבפועל לא זה המצב וההחלטות שמתקבלות מושכלות. זאת הבעיה. כשזה חוזר על עצמו, מן הסתם זה גורר תגובה חריפה. כל עוד הטענות והתגובות תואמות את חוקי הפורום וכל עוד חוקי הפורום אינם כוללים איסור על אהדה לרכב איטלקי - ככל הנראה זה יישאר על כנו, כי לעד יהיו חובבי רכב איטלקי ולעד יהיו אנשים שזה לא בא להם טוב בעין ומבלי שהם התקרבו לרכב איטלקי עם מפתח שמסוגל להניע אותו ידעו להסביר מה לא טוב בו ולמה.

רומן, יש סיכוי לג׳ולייטה עם הנעה אחורית?

זה התכנון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

יבגני, אז שיימנעו ידידי.

אף אחד לא מכריח אחרים לכתוב. מי שלא רוצה שלא יכתוב.

מי שבוער לו לכתוב אך "חושש" מתגובות אישיות, שיכתוב ויבקש שיעלו לאתר באופן אנונימי. בטוח שיכבדו גם את זה.

כשכותבים בפורום ציבורי צריך לדעת שייתכן ויהיו תגובות פחות ענייניות [לכאורה וזה].

זה גם תלוי בסוג באדם. מי שלא יודע להתמודד עם דברים כאלו אולי עדיף לו שלא יכתוב. אני לא אומר את זה כמשהו רע. להפך, זה מראה על מודעות עצמית גבוהה.

אני בכלל לא מבין איך פקלוסטר כותב פה. אם היה לי רכב שאני כל כך אוהב בחניה לא הייתם רואים הודעות שלי בפורום.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רומן,

ואתה וכמה מחבריך יוצאים בסערה להגנת אותם אנשים שהם כלל לא חברי פורום כי....(נא להשלים את החסר כי לי זה לא מובן).

ביג פאקינג דיל, אז אמרו על אנשים שכלל לא נוכחים כאן שהם פראיירים.

על זה אתם יוצאים למלחמה?

בשם מה? בשם כבודה של ציונה?

סליחה שאני אומר לך, אבל זה לא פחות מהזוי...

פורסם
אפרופו לייצר, התחילו לייצר כבר את הגולייטה תלתן?

הייתה אמורה נדמה לי להיות מיוצרת בתחילת החודש.

התכוונת ג'וליה.

פורסם (נערך)

בגירה אני מניח שאתה לא מעמיד פנים, אבל אני אשאל בשביל לוודא: פספסת את כל הדיבורים על האנשים שקונים אבארט רק כי הם רוצים צומי וכניסה למלון פראיירים שמכורים לכך שדופקים אותם, וכו' וכו'?

הרי אם פלוני יפתח שרשור על סיאט לאון, ואנשים יפמפמו שם שכל מי שקונה סיאט לאון הוא כנראה "ילד ערס שלא מבין ברכב ורק רוצה לעשות פוזה על אנשים אחרים שלא מבינים ברכב" (סלחו על ההעלבות העילגות אני לא מספיק בקיא בסטיגמות של רכבים), גם אז יגיבו בפליאה על כך שבעלי לאון מסוימים חוטפים עצבים על הבולשיטיאדה - בהנחה שהתגובות לא יימחקו מבעוד מועד?

הפליאה מכך שאנשים מתעצבנים על זה שקוראים להם סתומים (תחת מכבסת מילים) לא מובנת לי, במיוחד היות וברור לי שחלק מהפליאה היא אמיתית ולא מזויפת.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
על זה אתם יוצאים למלחמה?

סליחה שאני אומר לך, אבל זה לא פחות מהזוי...

מה שהוא אמר:

הפליאה מכך שאנשים מתעצבנים על זה שקוראים להם סתומים לא מובנת לי, במיוחד היות וברור לי שחלק מהפליאה היא אמיתית ולא מזויפת.

ברגע שנכתבים דברים כאלה:

זה פורום רכב, של אנשים שרוצים לקנות רכב ולא רק לדבר עליו באינטרנט.

כשהכותבים מדברים באינטרנט ולא קונים וגם לא נוהגים;

וברגע שזה הראש:

לגרום לאנשים להיות צרכנים חכמים.

ופעם אחרונה שבדקתי הכתובת של הפורום היא: www.carsforum.co.il ולא: www.consumers.org.il

אז כן, מתעצבנים ומוצאים לנכון לציין את הפגמים בהודעות האמורות. שוב - כל עוד לדעתך המודעות ה"מעצבנות אותנו" לכאורה הולמות את כללי הפורום, הרי לטעמי אף המועדות ה"מעצבנות אותך" תואמות אף הן כל עוד הן כוללות עובדות ותיאורים ולא קללות או מידע שגוי.

אני טועה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה לא טועה ולראיה, לא נמחקו לך או לכמעט אף אחד אחר פה הודעות גם אם הן "מעצבנות אותי" (והן לא).

סובלנות כלפי דעות הצד השני היא אחת מאבני הדרך הבסיסיות ביותר בתרבות דיון.

2. אור, הפליאה היא כי לדעתי, אין פה בכלל בעלי ציונה ובגלל זה גם שאלתי אם יש...ואין!

אז שוב, בשם מי יצאתם לקרב?

פורסם

בגירה, מזמין אותך לקרוא שוב את ההודעה הקודמת שלי, התייחסתי לשאלה שלך ממש באופן ספציפי

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא כתבתי כאן אישית אף פעם ביקורת על האבארט שברשותי כבר 3 שנים.

וכולנו נורא מצטערים על כך. מרגישים חסך בלתי יתואר. מייד נשלח משלחת עם דגל לבן. שנה את השם ל*** ותחשוב על מה שכתבת.

פשוט, באמת, לא יודע מה אתה רוצה עם ה"עונש" הזה שאתה נותן לנו.

בשביל מה?

בשביל לתרום לקהילה הזו, למשל, שאתה חלק ממנה.

נכון שזה בלתי יתואר, אבל אני ארשום את רשמיי על רכביי, אפילו שלא תמיד הסכימו עם דעותי פה. גבירותי ורבותי - מהפך! [סתם, לא מהפך, אבל לא עלה במוחי כרגע שום דבר יותר דרמטי]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

2. אור, הפליאה היא כי לדעתי, אין פה בכלל בעלי ציונה ובגלל זה גם שאלתי אם יש...ואין!

אז שוב, בשם מי יצאתם לקרב?

זה לא נעים, אבל אני כל-כך מסכים עם בגירה, ואתם כל כך לא יודעים כיצד להשיב, שאתם רק כותבים: "אבל כתבנו".

נניח - שיש פה חבורה שחושבת שכל רכושי הפרטיציונה הם אווילים משרישים. נניח. SO WHAT? זה פוגע בכם במשהו? אתם מזכירים לי את אנשי השמאל שכל כך נפגעו שביבי ניצח, שהודיעו שהם - שמעולם לא באמת סייעו למישהו בשכונת מצוקה ומכירים אותה רק מהטלוויזיה - יפסיקו לתרום! אוי ווי! [ואגב, לא הצבעתי עבורו ובכל זאת בינתיים לא יצאתי בהכרזות נבובות בקשר לבחירות - את זה אני שומר לאנשי אבארט ;-) ].

מה שכן, יכול להיות שגם אתם הבנתם שאם הפרטיציונה מתומחרת בחו"ל כמו 208 ואתם משלמים יותר מ- 208 על הרגילה, אולי באמת מישהו חגג עליכם. אבל הי - חוגגים אתכם חזרה ביערות הכרמל אז הכל בסדר. זו ביקורת צרכנית שלי, ורק עכשיו היא התחילה לנזול בעצם לכיוון האבארט הרגילה. אז בכל זאת השגתם משהו :-)

פורסם

מאחר שגם בארזים הצפוניים נפלה שלהבת - אשיב לפרטים משום שהתפנו לי כמה דקות:

בגירה אני מניח שאתה לא מעמיד פנים, אבל אני אשאל בשביל לוודא: פספסת את כל הדיבורים על האנשים שקונים אבארט רק כי הם רוצים צומי וכניסה למלון פראיירים שמכורים לכך שדופקים אותם, וכו' וכו'?

השיחה היתה - ונשארה ממש כמעט עד עתה - על פרטיציונה. מי שלקח את זה "רגשי" היו בעלי אבארט שאין להם פרטיציונה, וכנראה חבריהם או חובבי אבארט בכללי, אולי כי הם מבינים שגם הם צריכים להיעלב. לא יודע. עוד לא סיימתי לימודי אנטרופולוגיה, שנדמה שכאן יהיו הרבה יותר שימושיים.

הרי אם פלוני יפתח שרשור על סיאט לאון, ואנשים יפמפמו שם שכל מי שקונה סיאט לאון הוא כנראה "ילד ערס שלא מבין ברכב ורק רוצה לעשות פוזה על אנשים אחרים שלא מבינים ברכב" (סלחו על ההעלבות העילגות אני לא מספיק בקיא בסטיגמות של רכבים), גם אז יגיבו בפליאה על כך שבעלי לאון מסוימים חוטפים עצבים על הבולשיטיאדה - בהנחה שהתגובות לא יימחקו מבעוד מועד?

סליחה? הנושא של "ערסים בלאון" עולה הרבה, ולמיטב זכרוני אפילו על ידי חלק מבעלי אבארט (אבל לא הלכתי לבדוק, אז אם טעיתי - סליחה), שלא לדבר על ההשלכה על כך שמי שלא אוהב אבארט כנראה אוהב את אייל גולן - כאילו אין בין רוכשי האבארט כאלה, וכאילו מי שלא אוהב את אייל גולן הוא אוטומטית אדם טוב יותר. יפליא אולי אתכם לגלות שישראלי בכיר ב CITI BANK NYC, בוגר ה"לידה" בירושלים, לא פחות, הוא - חובב אייל גולן. מה שכן, הוא לא מחזיק פרטיציונה.

הפליאה מכך שאנשים מתעצבנים על זה שקוראים להם סתומים (תחת מכבסת מילים) לא מובנת לי, במיוחד היות וברור לי שחלק מהפליאה היא אמיתית ולא מזויפת.

כאמור - דובר היה על פרטיציונה, היו אנשים שנעלבו מזה למרות שאין להם את הרכב. אולי הם יודעים למה.

זה כמו שאני אעלב כי יגידו שרוכשי ג'וליה הם מפגרים, או שרוכשי מיטו 0.9 הם פראיירים. זה כמו שמי שרוכש GTI ייעלב מכך שיגידו משהו רע על רוכשי R והתמורה שהם משלמים. you get me?

פורסם

אוי ואבוי, אנחנו יותר מידי מסכימים אחד עם השני בזמן האחרון.

פורסם
0pnOp5i.jpg

• תוכן חדש...