Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני פה ברוך השם.

ממתי הפחד מהגשם? ממתי שהחלקתי עם האוטו כמה עשרות מטרים באמצע מבול בחזרה ממפגש לפני כמה שבועות.

מסקנה? לכבישים אני לא עולה כשהם חלקים. עם רוחב צמיגים כזה לפחות וללא ABS.

מקווה שיהיה מפגש מוצלח.

יוסי.

זה לא הפתרון, הרבה אנשים עם מכוניות כמו שלך ואפילו יותר גרועות נוסעים בגשם... פשוט צריך להיזהר יותר ולהיות מוכן לכל דבר חריג, וכמובן שלנסוע יותר לאט ולקחת פניות בעדינות ולהימנע מבלימות והאצות חדות...

תבדוק שהאוטו שלך במצב טוב, הצמיגים טובים, המגבים עובדים כמו שצריך, המזגן מפשיר את החלונות ולא נכנסים מים לתא הנוסעים ואתה מסודר...

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה ענק!!!!

אני מקווה שתפרסמו את הזמנים בקרוב לעומת שנראה לי שג'ון עם האימפרזה הירוקה היה ראשון ויובל עם ה106 ראלי שני....

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

חבר'ה: מגיע :mm_yeah:ענק לג'רמי ולרוני על הארגון.

התחרו 30 נהגים, ממתחילים לגמרי ועד שועלי ג'ימקאנות ותיקים. המסלול היה טכני למדי והתאים בדיוק לסקסו של רוני (הוא כנראה שיחד את המארגנים :wink: ). בהתחלה ירד גשם (והיו כאלו שחשבו לעשות ג'ימקאנת גונדולות) - אבל ההמשך היה מבטיח הרבה יותר.

לצערי הייתי צריך ללכת מוקדם (אני צריך לדבר עם המרצים באוניברסיטה שלא יקבעו פרזנטציות סיכום של קורסים בבוקר שאחרי ג'ימקאנה...) - אבל אני בטוח שכל מי שהיה שם נהנה - אני נהניתי בענק.

Fazer

פורסם

לא רק שהתקיים, גם היה הרבה יותר כיף (ופחות מזיק לרכבים) מג'ימיקאנה יבשה.

היה ענק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן היה חבל"ז

רק חבל שהלכתי לפני המקצה השני

בכל זאת היה תענוג לראות את ה MAZADA , חיפושית,BMW וכמובן את גירמי

(309)

בקשר ל saxo היה יפה אבל עדין....

בכל זאת ה BMW נתן הופע בלתי נשכחת

ופעם הבאה אל תשמרו את הטובים לסוף!

ובקשר לגשם, יש לנו מזל 5 דקות אחרי שהיתחילו

הפסיק הגשם.

פורסם

אתם...אתם אשמים!

לא מצאתם לי 106 או טווינגו לאשה והיא לקחה את הקסנטיה והשאירה אותי עם האופנוע שלא אוהב גשם:-( !

טוב,לא נורא ניפגש בג'ימקאנה הבאה :beerchug:

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לאירוע הבא אני גם מתכנן להגיע

יאללה רוני ג'רמי אל שולחן הסרטוטים

או כל דבר אחר שעושה לכם את זה, רק אל תאכזבו

and keep up the good work

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

באמת היה מהנה מאוד...

מי שלא בא הפסיד ובגדול.

התרשמתי מאוד מהלאנטיסטיישן, מהבימר ומהחיפושית.

גם ג'רמי בגרוטאה שלו נתן הופעה :-P

מתי שוב?

התחרטתי שלא השתתפתי :?

פורסם
היה ענק!!!!

אני מקווה שתפרסמו את הזמנים בקרוב לעומת שנראה לי שג'ון עם האימפרזה הירוקה היה ראשון ויובל עם ה106 ראלי שני....

בטוח ??

מה עם ה

BMW

?

הייתי בטוח היא תהיה מקום שני .. אחרי ג'ון ..

נ.ב

כול הכבוד לנהג עם ה 205 GTI (לא הראשון שהתחרה) שנתן הופעה מרשימה מאוד !!! , והפגין יכולות נהיגה גבוהות מאוד.

:mm_yeah:

פורסם
בטוח ??

מה עם ה

BMW

?

הייתי בטוח היא תהיה מקום שני .. אחרי ג'ון ..

אני לא בטוח... למרות שהנהג של הב.מ.וו נסע יפה מאוד והראה לכולם מזה הנעה אחורית...

בכל אופן הראלי של יובל אוטו גרזן וגם הוא נהג תותח...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

קשה, קשה המסלול בלי הנדברקס שמסוגל לנעול אחוריים - צריך שילוב הנדברקס + ברקס ואת ה360, למשל, בבלימה ברגל שמאל.

בכל מקרה, היה מצויין, אני מקווה שיצא לי זמן בסדר (אני זה עם המאזדה 3 הירוקה-ליסינג..).

נחכה לאירוע הבא :smile:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המון תודה על אירוע יפה, מתוכנן ומסודר.

מסלול מעולה.

אבל כל הכבוד לנהגים שהפגינו יכולות מדהימות.

שוב תודה ומחכה לבא!!!

• תוכן חדש...