Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לעשות פעם ראשונה ווקס לרכב(בלי להחשיב את הווקס של טרטל...) ואני צריך עזרה במה לקנות אז ככה אני צריך

פלסטלינה(ראיתי המון באיביי אשמח לקישור)

פד ליישום

ווקס/אוטם צבע זה בעצם ההתייעצות אני יודע מה ההבדל בינהם בערך אני רק יגיד שהאוטו חדש והוא בצבע לבן ועובר שטיפה שבועית אז אני אשמח אם תמליצו לי על מוצר איכותי במחיר של בערך 100 ומשהו שקל

ואם יש עוד משהו ששכחתי תאירו בבקשה את עיניי.

תודה!

פורסם

הסברים על הכל יש לך כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584848-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%A2%D7%96%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%91%D7%93

קשה לעזור כשאתה לא ממוקד, אתה רוצה וקס או אוטם? כל כמה זמן תיישם? וקס קרנובה או סינטטי? קרנובה יחזיק פחות לרוב.

רוצה להזמין מהארץ או מחול?

פורסם

בוקר טוב,

השאלה כמה אתה רוצה להשקיע.

אוטם בדרך כלל מעט יקר יותר אך עמיד יותר מווקס סטנדרטי.

תקרא את האשכול שMZN צירף ותדפדף בדפים האחרונים של שירשור קניה\מכירה, תוכל למצוא שם ציוד מעניין במחירים טובים

פורסם

קודם כל כמובן שקראתי כבר את הנעוצים כמו שכתבתי התקציב שלי הוא באזור ה100 ומשהו רציתי לקבל שמות של מוצרים שאתם מכירים ומשתמשים בהם ולא לקנות סתם מוצר יקר... וגם לקבל קישור לקניה של המוצרים הנלווים לעשיית וקס/אוטם צבע

פורסם (נערך)
קודם כל כמובן שקראתי כבר את הנעוצים כמו שכתבתי התקציב שלי הוא באזור ה100 ומשהו רציתי לקבל שמות של מוצרים שאתם מכירים ומשתמשים בהם ולא לקנות סתם מוצר יקר... וגם לקבל קישור לקניה של המוצרים הנלווים לעשיית וקס/אוטם צבע

אוטם צבע- אופטי סיל מחיר 109 ש"ח ללא משלוח[משלוח 35 ש"ח]

אוטם דיי עמיד קל ליישום יחסית

קיט וואקס נוזלי של מגוואיירס- מחיר 129 ש"ח, מגיע עם פד ליישום ומטלית להסרה

מדובר בווקס, עמידות לא הכי גבוהה גג שבועיים 3[במקרה טוב]

-menzerna---power-lock-sealant"]אוטם צבע מנזרנה PL- מחיר 135 ש"ח

אוטם איכותי, נוח ליישום עמיד יחסית[אני משתמש בו נכון לעכשיו, חודשיים ועדיין רואים שהוא שם]

ווקס קרנובה של מנזרנה- מחיר 119 ש"ח

אני אישית משתמש בו,מחזיק לי מעמד חודש[האוטו עובר שטיפה קפדנית כל יום שישי]

זוג מיישמים של מגוואיירס- מחיר 16 ש"ח

מטלית להסרת ווקס\אוטם- מחיר 25 ש"ח

תבחר מאלה,אם תרצה אני אצרף עוד קישורים למוצרים של CHEMICAL GUYS במחירים מקבילים בערך

פלסטלינה,לי יצא להשתמש בזאת 15 שקל בערך לגוש של 180 גרם, קצת קשיחה אבל עושה את העבודה.

רק אל תשכח שתצתרך נוזל סיכוך ייעודי או מים וסבון שיעשו תעבודה

את רוב המוצרים אתה יכול למצוא גם באתר של אוטוסטור במחירים דומים.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

יש גם את FUSSO99 , יש גם את קולנייט, הכל תלוי בשאלות ששאלתי אותך מקודם, האם אתה מוכן להזמין מחול ולאיזה עמידות אתה מצפה.

פורסם

אני מעדיף בהתחלה לקנות מהארץ בגלל הדחיפות אבל את הווקס הבא אני יזמין מחול אני רוצה עמידות של אזור החודשיים לפחות.

אני עדיין מתלבט בין אוטם צבע לווקס...

פורסם
אני מעדיף בהתחלה לקנות מהארץ בגלל הדחיפות אבל את הווקס הבא אני יזמין מחול אני רוצה עמידות של אזור החודשיים לפחות.

אני עדיין מתלבט בין אוטם צבע לווקס...

חודשיים לא יהיה, במיוחד בתנאים של ארציינו הקטנה,אוטם יחזיק לך בערך את מה שאתה רוצה עם הכנה טובה של שיטפה+פלסטלינה+IPA

פורסם

ההתלבטות היא מה לשים וקס או אוטם קראתי על היתרונות והיסרונות של שניהם ואני עדיין לא יודע...

וגם הבחור למעלה רשם שהוא שם אוטם שמחזיק לו כבר שלושה חודשים אז אני כבר לא יודע חחחח

פורסם (נערך)
ההתלבטות היא מה לשים וקס או אוטם קראתי על היתרונות והיסרונות של שניהם ואני עדיין לא יודע...

וגם הבחור למעלה רשם שהוא שם אוטם שמחזיק לו כבר שלושה חודשים אז אני כבר לא יודע חחחח

הPL יכול להחזיק יפה חודשיים 3 עם הכנה טובה[מה שחברה כותבת יותר זה במדינות קרות,קצת רחוק מאיתנו]

הוא מיושם חודשיים אצלי מתחת לווקס ובמקומות שהווקס נחלש רואים אפקס שלו. שבוע הבאה כניראה אני אחדש את כל העסק כהכנה לקיץ מלא שמש שלנו[שטיפה,IPA,פלסטלינה,אוטם+ווקס+BSD]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

ווקס יכול להחזיר (סינתטי) גם חצי שנה, אבל לא חושב שיש מישהו מחברי הפורום שממש שם ווקס ושוכח ממנו לחצי שנה.

כשאני שם ווקס אני גם שוטף את הרכב כל שבוע שבועיים, ומשתמש בקוויק דיטיילר לרוב לאחר כל שטיפה כדי להחזיר את הברק / הגנה ממים.

זה כמובן משנה את ההתנהגות של הווקס.

ה FUSSO לדוגמא מצהירים עד 12 חודשים, בפועל לא חושב שמישהו בפורום בדק זאת כולל אותי אבל יכול כמה חודשים בכיף (אצלי 4).

אוטם צבע טוב של מנזרנה PL יכול להחזיר חודשיים בערך במדינה שלנו, עם הכנה טובה.

או כימיקל גייז JET SEAL גם כן רק לדעתי הוא יקר יותר בכמעט 50%.

Opel Adam S 2017

פורסם
ווקס יכול להחזיר (סינתטי) גם חצי שנה, אבל לא חושב שיש מישהו מחברי הפורום שממש שם ווקס ושוכח ממנו לחצי שנה.

כשאני שם ווקס אני גם שוטף את הרכב כל שבוע שבועיים, ומשתמש בקוויק דיטיילר לרוב לאחר כל שטיפה כדי להחזיר את הברק / הגנה ממים.

זה כמובן משנה את ההתנהגות של הווקס.

ה FUSSO לדוגמא מצהירים עד 12 חודשים, בפועל לא חושב שמישהו בפורום בדק זאת כולל אותי אבל יכול כמה חודשים בכיף (אצלי 4).

אוטם צבע טוב של מנזרנה PL יכול להחזיר חודשיים בערך במדינה שלנו, עם הכנה טובה.

או כימיקל גייז JET SEAL גם כן רק לדעתי הוא יקר יותר בכמעט 50%.

יותר מ3 חודשים במדינה החמה והמלאת חול שלנו!?:shock:

פורסם

יש כאלה בפורום שאפילו 8 חודשים לפי מה שאומרים, אני אישית קצת סקפטי (אבל לא קירח) אבל עם תוספי ווקס מעל זה אפשרי (כגון סונקס BSD).

Opel Adam S 2017

פורסם
יש כאלה בפורום שאפילו 8 חודשים לפי מה שאומרים, אני אישית קצת סקפטי (אבל לא קירח) אבל עם תוספי ווקס מעל זה אפשרי (כגון סונקס BSD).

טוב, אישית אני לא הייתי מנסה למשוך אוטם כ"כ הרבה זמן למרות אחזקה שבועית(BSD) וחודשית(ווקס,אם רואים שנחלש)

• תוכן חדש...