Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט נראה מהמם! איזה חלום .

תודה על השיתוף

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
מעבר למדהים, שאפו, קינאה וכו', תוכל אולי להתייחס לנושא האכיפה שם בכבישים השוממים? אפשר לתת גז ולהנות או שמשום מקום אתה מוצא את עצמך פתאום מסבן את הגב לאיזה רד נאק בכלא המקומי?

שאלה טובה,

בגדול מאחר ווייז אינו פופלרי ואינו מדויק בדיווחים על משטרות ואנו לא מצויידים במכשירי רדאר,

היינו צריכים לפתוח עינים ולהיות עירניים.

כמה דברים שאולי כדאי לקחת בחשבון,במקומות המבודדים באמת אין כמעט תנועת רכבים לכן הסיכוי שתתקל בשריף המקומי הוא אפסי,ואני לא מוצא סיבה מדוע שוטר ירצה לעמוד עם לייזר בכביש שעוברת בו מכונית פעם ב20 דקות,מעבר לכך שבכביש הללו יש ראות מעולה ל10-15 קילומטר קדימה.עוד דבר אנחנו בחורף ,פחות תנועה,פחות תיירים.פחות מלכודות.

עכשיו צריך לזכור שאת רב ה"בלאגן" עשינו במעברי הרים בלי שוליים אין סיכוי שניידת תעמוד שם עם לייזר. ובישורות ללא ראות טובה או ליד ערים אין טעם לעבור את ה80.

חשוב מאוד להאט במרכזי העיירות ,שם דווקא מחמירים גם אם רשום 25 ,מעבר לכך שזה מכבד את המקומיים,ומאוד חשוב לנו כתיירים במידנה זרה ,לא ליצור בלאגן,להפחיד את התושבים ,לא לעקוף בפראות ולא לנסוע מהר באיזורים מתויירים.

Porsche 944 turbo

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל אשמח לשאול מהיכן שכרת את הרכב ואיך הבטחת את הסוג (ספציפית את ה-GT ולא רמת גימור אחרת)?

אני שוקל לחזור ל-LA בתקופה הקרובה לבקר את המשפחה ועל הדרך לשכור רכב דומה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לי היתה בעיה עם התא מטען הזה עבור איש אחד... אם אתם שניים, ממליץ לכם ללכת על Challenger R/T (או SRT אם אפשר למצוא), ולשים לב שלוקחים רק רכב משנת דגם חדשה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סליחה על ההקפצה, אבל אשמח לשאול מהיכן שכרת את הרכב ואיך הבטחת את הסוג (ספציפית את ה-GT ולא רמת גימור אחרת)?

אני שוקל לחזור ל-LA בתקופה הקרובה לבקר את המשפחה ועל הדרך לשכור רכב דומה.

להרץ ישנה קטגוריה שנקראת אנדרנלין בא ניתן למצוא קאמרו SS ,מוסטנג GT, או צ'אלנצ'ר R\T ,

מאחר וזאת קטגוריית ספשלטי,אתה בוחר את הדגם המדוייק.

Porsche 944 turbo

פורסם

בנוסף יש להם את הDream collection שזה מבחר מכוניות פורשה כולל בוקסטר, 911, פאנמרה, מקאן, וקאיין.

אוויס מחזיקה קאמרו SS וקורבט.

פורסם

נשמע מעניין. בקרוב אתחיל לעבוד על מסלול בסגנון שמשלב את קליפורניה ו-וגאס לשבועיים (בשניהם גרים בני משפחה כך שנוכל לחסוך מעט בעלויות הלילות כשנבקר אותם). המוסטנג GT נראית הרלוונטית ביותר מאחר והקמארו באמת מגיעה באמת בדגם ישן יותר. לגבי

ה-Dream collection, חוץ מבוקסטר שמוצעת ב-2,800$ לשבועיים עם ק"מ מוגבל - קצת מוגזם מבחינתי, לא נראה דגם אחר. וגם אם כן, סביר להניח שהוא היה יקר משמעותית.

יש אתר נחמד שמציע לשכור רכבים מאנשים פרטיים -

turo.com, לא מכיר ולא יודע איך לסמוך עליו (במיוחד בנושא ביטוחים), כך שכרגע הוא בעדיפות משנית.

ב-2014 טיילנו בסקויה, יוסמיטי, סן-פרנסיסקו, כביש 1 על שלל יעדיו וסן-דייגו. הפעם ננסה לחפש יעדים קצת פחות מוכרים, כך שאשמח לקבל טיפים או המלצות מיוחדות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הבעיה עם טורו אינה כמה זה בטוח עבורך, אלא כך שאם אין לך אזרחות אמריקאית הם כנראה לא יאשרו לך לשכור רכב.

אני ניסיתי את זה לפני שלושה חודשים, ממש סמכתי על האתר הזה, וברגע האחרון לאחר ששלחתי להם את *כל* המסמכים הדרושים (והם מבקשים הרבה, הרבה מסמכים) הם לא אישרו לי לפתוח חשבון, ללא שום הסבר בנוגע למדוע. כשהתקשרתי לברר הם אמרו שהם לא מפרטים על הסיבות מדוע הם לא מאשרים שימוש, הניחוש שלי זה אזרחות זרה.

אם אתה מצליח להשתמש בשירות שלהם, תעדכן כאן.

מבחינת יחס מחיר/תמורה אין להם תחרות בכלל, וגם לא מבחינת מגוון.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נשמע מעניין. בקרוב אתחיל לעבוד על מסלול בסגנון שמשלב את קליפורניה ו-וגאס לשבועיים (בשניהם גרים בני משפחה כך שנוכל לחסוך מעט בעלויות הלילות כשנבקר אותם). המוסטנג GT נראית הרלוונטית ביותר מאחר והקמארו באמת מגיעה באמת בדגם ישן יותר. לגבי

ה-Dream collection, חוץ מבוקסטר שמוצעת ב-2,800$ לשבועיים עם ק"מ מוגבל - קצת מוגזם מבחינתי, לא נראה דגם אחר. וגם אם כן, סביר להניח שהוא היה יקר משמעותית.

יש אתר נחמד שמציע לשכור רכבים מאנשים פרטיים -

turo.com, לא מכיר ולא יודע איך לסמוך עליו (במיוחד בנושא ביטוחים), כך שכרגע הוא בעדיפות משנית.

ב-2014 טיילנו בסקויה, יוסמיטי, סן-פרנסיסקו, כביש 1 על שלל יעדיו וסן-דייגו. הפעם ננסה לחפש יעדים קצת פחות מוכרים, כך שאשמח לקבל טיפים או המלצות מיוחדות.

בהחלט הgt נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף,גם מכונית gt מעולה וגם זזה יפה בעיקולים..זאת אומנם לא קאימן ,אבל קאימן עולה פי 3 יותר. בגדול האיזורים הכי מדהימים שהיינו בהם היו ללא ספק צפונה מיוסמיטי ועד אורגון (סיירה נבאדה) ,אני חושב שפעם הבאה אתמקד באיזור אורגון שאומרים שהוא אפילו ציורי יותר,ופחות מתוייר. גם מזרחית לסאן דייגו יש הרים מעניינים.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...