Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז למי שזוכר זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה מסע שכזה אל היבשת הרחוקה להשכרת מכונית שרירים אמריקאית

הפעם זה היה ממש ספונטני,

בעודי יושב מעט בבר שבור לב אחרי פרידה לא קלה ,השתעשתי ברעיון שלטוס להתרענן קצת עם התחביב האהוב עלי,

נכנסתי לדקה ה90 מעט שיכור והופתעתי לגלות כי טיסה ללוס אנג'לס כרגע עומדת על 660 דולר!

בספונטניות שתויה למדי סגרתי כרטיס לי ולשותף,שכבר שנתיים אני חופר לו שהוא חייב לבוא איתי לסיבוב שכזה בחוף המערבי.

למה החוף המערבי?

1.השכרת רכב מעניינים זולה יותר מאירופה

2.דלק,מלונות ואוכל זולים יותר מאירופה

3.מזג אויר מושלם (הרבה שמש 17-24 מעלות)

אחרי שכבר שכרתי קורבט ,ומוסטנג GT בדור הקודם החלטתי הפעם ללכת על המוסטנג GT החדשה,לפי הביקורות היא אמורה להיות בליגה שונה לגמרי מהדור הקודם מבחינת התנהגות ואיכות.

שותף שלי החליט שהוא רוצה קמארו SS ,לצערו הייתה רק גירסא פתוחה אבל אנחנו לא נתלונן :)

נחתנו בLAX בשבת בצהריים רצנו לקחת את המכוניות,

רשמים ראשונים מן המוסטנג,

היא פשוט יפייפיה,גם בצבע כסף שהוא לדעתי פחות מחמיא לה כמו אדום יין או שחור,היא פשוט נראת ֻ"דה ביז"

אבל את זה אתם כבר יודעים מהתמונות,

מה שהפתיע אותי זה היה איכות תא הנוסעים ביחס לדור הקודם ובכלל לרכב אמריקאי,הכל הרגיש פרימיום שלל אפשריות ומצבי נהיגה\מצבי הגה\תיבת הילוכים. מסך גדול,מושבים תומכים עם קירור,חימום והכל מורכב ומהודק כמו שצריך עם שימוש בחומרים איכותיים.=

התנעה זריזה וסאונד הV8 מתעורר לחיים. JOY HO JOY

[ATTACH=CONFIG]452782[/ATTACH]

(עצירה ברדיושק ברחובות אל איי)

נסיעה לצד השני של המגרש לראות את הקמארו של שותף שלי.

אדומה עם גג נפתח,וקונס פלסטיק לדעתי מזוייף על המכסה מנוע,בהחלט נותן לה מראה מרושע.

מה שהפתיע אותי בקמארו היו השטחים המתים בתא הנוסעים,פשוט חתיכות של פלסטיק או עור עצומות בלי שום קימור שנמתחות מצד אחד לצד השני .

דבר נוסף אפשר היה לראות ,זה עד כמה המוסטנג קפצה קדימה לעומת הקמארו בכל הנוגע לגימור חיצוני ופנימי (לצערנו הקמארו החדשה טרם הייתה זמינה להשכרה) אפשריות ותחכום.

יצאנו מהרץ השכרת רכב היישר לתחנה הבאה.

רדיושק,

למה?,מכשירי קשר,זה היה רעיון מעולה לא הייתי מוותר עליו בחיים כשוכרים 2 רכבים נפרדים זה מאסט לתקשורת מיידית.

למחרת יצאנו לדרך לכיוון לייק טאהו היה מדהים נורא יפה אך מלא תנועה,מאחר וזהו מקום תיירותי והיה סופש.

נשארנו באיזור היפה הזה עם שלג בפסגות והרבה ירוק בגובה פני הים קשה לסרב,

(לייק טאהו)

12744477_10156709958095657_4800409364817460596_n.jpg

12745844_10156709957130657_7727607848350523598_n.jpg

(אגם דיוויס קפוא,אנשים למטה עושים אייס פישינג,אנחנו למעלה עושים שמח)

לבסוף,אחרי שיחה עם ברמנית חביבה במקום שעצרנו לאכול לשתות קצת,סיפרה לנו על איזור truckkie שנמצאה צפונה ללייק טאהו והוא מתחבר לשמורה יפייפה עם פס הרים טכני עם נוף יפה שנראה grizzly road שבסופו מגיעים לאגם דיוויס הקפוא.

בלילה ישנו במוטל 6 ברינו (אופציה נהדרת כ45 דולר לשני מבוגרים ללילה בסטנדרט סביר ביותר)

בבוקר הבייביז נשקפו מן החנייה של המוטל

IMG_0160.jpg

את הבוקר פותחים באיזה סטארבקס לתכנן את היום מאחר ובהרבה מן הדרכים אין קליטה לרשתות סלולריות(כן כן אנשים חיים בארה"ב בלי טלפון סלולריבאיזורים נידחים) ולכן רצוי לסגור מוטל עוד בבוקר.

נסענו לאגם פירמיד ומשם המשכנו צפונה לאיזור השממה של צפון קליפוניה.

המוסטנג כמכונית GT פשוט נהדרת ונוחה,כיסאות תומכים.

במצבי הספורט השונים היא בהחלט משנה במעט את האופי שלה ותודה לאל שבדגם החדש ישנו מתלה אחורי נפרד

דבר ניצרך בדרכי הרים המתעקלות על משטחי כביש לא שווים ושינוי גבהים משתנים,בגדול לא העזתי להגיע איתה קרוב למגבלות או חלילה לכבות את בקרת האחיזה.

מלבד כמה דרכי אפר ללא אנשים ושטח החלקה רחב.

הגיר קצת מעצבן וכאן אולי הקמארו מתעלה על הGT כאשר מצב ספורט הוא ממש לא אוהב העברות הילוכים בסלד גבוה,אבל זה נסלח כשאתה ב130 בעיקול על הר כאשר שלג ועצים מקיפים אותך לצד מפל קסום וסאונד של V8 ב 5 אלף טור,סוחט את הדוושה ביציאה מן הפנייה לתוך רביעי והכביש נפתח לעוד נוף שמפוצץ לך המוח.

אי אפשר שלא לחייך ולהרגיש בסרט,או מינימום משחק מחשב.

אחרי העיקולים הדרך נפתחה ליישורות קצת מונוטוניות,אך הן בהחלט גורמות לך להבין את הגודל של המקום ועד כמה אנשים חיים בשממה

12742091_10156709957210657_5128495801163165551_n.jpg

(אפשר לשבת שעות מבלי שאף רכב יעבור)

לבסוף הגענו לאיזו עיירה שוממת שרק בחודש ספטמבר מתעוררת (במחרק של כמה מיילים מתקיים bruning man) מיד הרכבים שלנו תפסו את תשומת לב של השריף המקומי,וגם של הקופאי בתחנת דלק

"with those cars you guys look like u up for no good"

100 מייל לכל כיוון אין שום עיירה החלטנו לנסוע עוד צפונה על מנת להגיע לעוד עיר ולתדלק ולאכול(חישוב שצריך לקחת בחשבון עם מרחקים גדולים שכאלו)

לבבסוף הגענו לאיזור צפוני מאוד ממש על גבול אורגון עם עיירה קסומה ונוצרים טובים איי שם בגבוה.

12743506_10156709957880657_2937477032295715018_n.jpg

אחרי העיר הזאת היינו צריכים לצאת מן הערים חזרה דרומה דרך פס טכני ביותר,שמחבר את האיזור השומם הזה עם העיירה בשם אל טורו

12742450_10156709956500657_5194470100704013704_n.jpg

עצירה לעישון סיגרה ולהתרעננות אחרי קטע פסיכי של שינוי גבהים והרפינים של הילוך שני ,כאשר מהצד השני יש תהום.

ביום השלישי נסענו לצפון נבאדה נתקלנו בעוד מספר קטעים מאוד טכנים כאשר נסינו להגיע למעשה לאיזור יוסימיטי אשר היה סגור ,למעשה הרבה קטעים מדהימים לנהיגה היו סגורים בעקבות השלג.

הימים שעקבו נראו פחות או יותר אותו הדבר עם הרבה שלג,אקשן,יערות,מפלים ושירפת דלק זול ובורגרים שמנים.

לבסוף הגענו לאל איי חזרה אחרי ווגאס ולייק מיד המדהים.

עצרתי לעשות קצת קניות לקורבט שלי ב JD CORVETTE כמובן שקיבלתי יחס נהדר ומחירים מצויינים.

חבל שאין לנו חנויות כאלו בארץ.

לסיכום נסענו קרוב ל2500 מייל בטיול הזה,אולי הייתי שמח לרכב קצת יותר טכני כמו פורשה קיימאן,אבל המחיר גבוה משמעותית ואני לא בטוח שבישורות ובמיילים היבשים שעשינו היא הייתה נינוחה כמו המוסטנג.

צריכת הדלק ממש לא נוראית,במיוחד עם מחירי דלק מצחיקים (2.150 לגלון) אכלנו טוב,ישנו סבבה.

כמות הנופים ההיסטרית והעובדה שיש שלג אבל אתה בעצם טי שירט וחם פשוט מוסיפקה לחוויה.

תוהה איפה יהיה היעד הבא.

IMG_0410.jpg

Porsche 944 turbo

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נהניתי מאוד לקרוא.

חלום שלי לעשות דבר כזה, בחו"ל יצא לי לנהוג רק בפקקים.

נראה מעניין, צריך לעשות גם.

אגב, במוסטנג GT יש התנעה מרחוק. נדמה לי שצריך ללחוץ שתי לחיצות מהירות על לחצן שיש בשלט. לא זוכר בדיוק את אופן הביצוע.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תודה נמרוד על השיתוף. זה נראה מדהים. הכבישים, הנופים והרכבים. כיף לקרוא. מאחל לך עוד הרבה טיולים כאלו :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמונות יפיפיות!

זכיתי לנהוג בשניהן באיזורים דומים.

האחרונה קאמרו ss קבריולט גם כן לפני שבועיים בקליפורניה.

מקווה שהיו ימים שיכולתם לפתוח את הגג, כי הראות אחרת קטסטרופה!

פורסם

ענק!

לגבי הדרכים- איך ידעתם לאיזה מסלולים ללכת? אתה מכיר את האיזור או שהשתמשתם בתכנות ניווט?

בנוסף, אם זו לא חוצפה, הייתי מאד רוצה בעתיד הקרוב לארגן טיול דומה באותו איזור - לאיזה הוצאה בערך אני אמור להתכונן?

פורסם

איזה כיף לכם.

נראה מהתזמון בו אתה רושם שהיינו ממש באותו אזור, וכמעט עם אותו הרכב (של החבר שלך). חבל שאנחנו לא מכירים, היה יכול להיות נחמד לעשות את הטיול עם עוד מישהו.

מקווה גם להעלות סיכום בשבוע הקרוב... זה תמיד טוב שיש מזכרת לחזור אליה בעתיד.

רק חסר מסלול - אם בא לך אני מזמין אותך להכנס ל google maps, לסמן שם את המסלול, ואז לעשות share via link. יכול לסייע לחברים אחרים בפורום שמחפשים מקומות להשתעשע בהם בעתיד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בהחלט חוויה מנחמת.

תודה על השיתוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ענק!

לגבי הדרכים- איך ידעתם לאיזה מסלולים ללכת? אתה מכיר את האיזור או שהשתמשתם בתכנות ניווט?

בנוסף, אם זו לא חוצפה, הייתי מאד רוצה בעתיד הקרוב לארגן טיול דומה באותו איזור - לאיזה הוצאה בערך אני אמור להתכונן?

השמשנו בוויז וגוגל (שאגב מונחה מעבר לתקשורת סלולרית ,בעזרת אינרציה ולכן אפשר לנווט איתו גם באיזורים ללא קליטה )

אני אפרק את המשוואה של הוצאות

מלונות זה בערך 40-70 דולר ליום תלוי איפה ואם זה באמצע השבוע או בוויקאנד

דלק הוצאתי בערך 280 דולר על 2500 מייל

המוסטנג עלתה אחרי הנחה קלה (כולל ביטוחים ומעמ) 845 דולר לשבוע הקמארו מעט יותר.

טיסה כמו שפירטתי קודם.

בגדול התקופות לטוס זה סוף ינואר-פבוראר המזג אויר מאוד נוח (קריר בלילה,נעים ביום) הפסגות מושלגות,התנועה בכבישים דלילה מחירי טיסות והשכרת הרכבים מוזלת,כמו גם מחירי הלינה.

הכל כולל הכל יצא לי קצת פחות מ9 אל"ש (כולל לינה בווגאס) שזה אולי המון ל8 ימים ו7 ימי נהיגה מלאים ,אך הריגוש לאוהבי טבע ומכוניות ומי כמוני יודע שהשילוב של השניים גובל בחוויה רוחנית,שווה יותר מטיול בברצלונה שיעלה 4-5 אלף לאדם .

את המסלולים בחרנו לפני תוואי הדרך ,יש הרים? יש ציור במפה של כביש מתפתל לאורך 20-30 מייל? זה נמצא לפחות שעה נהיגה מכל מקות תיירותי או עירוני? סע לשם!

Porsche 944 turbo

פורסם
ליד המוסטאנג, הקאמרו פתאום נראית מיושנת...

אכן שנות אור,

כל הטיול הייתי הצטערתי בישביל שותף שלי שלא לקח מוסטנג גם הוא.

Porsche 944 turbo

פורסם

טיול מהסוג הזה ללא ספק החלום שלי.. אך הקנאה :roll:

אגב הופתעתי מהמחיר של הטיול כולו מאוד זול, אני תמיד חשבתי שאם אני יוצא לטיול כזה אני חוזר בקנס של יותר מ20 אלף שקל.

פורסם

מעבר למדהים, שאפו, קינאה וכו', תוכל אולי להתייחס לנושא האכיפה שם בכבישים השוממים? אפשר לתת גז ולהנות או שמשום מקום אתה מוצא את עצמך פתאום מסבן את הגב לאיזה רד נאק בכלא המקומי?

פורסם

כתיבה מעולה, נהנתי לקרוא.

שאלה לא קשורה - האם ניתן להשכיר רכב מכל גיל? 21 תופס? יש השפעה על המחירים או משהו? תודה.

• תוכן חדש...