Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער שאני מציף אותך.

אפשר המלצה לסטנד למיקרולאב בבקשה? נניח שהכל יצא לי עד 1K. כלומר 600 ש"ח רמקולים ועוד 400ש"ח לסטנד. קיים דבר כזה? כי ראיתי שסטנדים עולים 2K ומעלה..

פורסם (נערך)

לצערי לשים את הרמקולים על הרצפה יוריד באיכות בצורה מטורפת, זה לא צריך להיות אופצייה בכלל.

לשים אותם קרוב למסך מחשב אין בעייה.

סטנד או מטלה קיר זה אופצייה נחמדה, אתה יכול אף ללכת לכיוון יותר קיצוני ולתלות אותם קרוב לתיקרה בזווית לכיוון שלך, הירידה באיכות תהיה מזערית אבל תרוויח הרבה מקום.

עריכה: סטנד הכי פשוט לפנות לכול נגרייה, סך הכול מדובר על 4 קרשים בתנאי שאתה לא צריך עיצוב מרהיב.

אגב ברוך הבא למועדון, אני כבר שנתיים שובר את הראש איפה לשים את הרמקולים שלי בלי לפגוע באיכות, לצערי סטנד או מטלה זה לא אופצייה בשבילי :(

אייל רוב הרמקולים של מיקרולאב מעל 300 שקל עשויים מעץ, לא צריך להכליל.

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

פורסם

@AVE ממש לא ידידי ,לא מכליל המיקרולאב כבודם במקומם מונח אדרבא.

כלל אבצע רמקולים ממקמים בגובה האוזן.

להוציא את atmos dolby שזו אופרה אחרת.

פורסם

בפעם האחרונה שהיתי בקולנוע (סינמה סיטי ירושלים) מעוד התאכזבתי מהסאונד, יכול להיות שזה היה ה atmos dolby ?

כמובן שבגובה האוזן זה מושלם, אבל תמיד צריך להתפשר איפה שהוא אלא אם מרכיבים סטודיו בבית.

אודי A4

דימה.

פורסם

מעוד קל להעריך רמקולים שלהם, כמה שאתה משלם ככה אתה מקבל, את זה אפשר לראות לדוגמה בהספק

54W ב4C לאומת 80W ב5C ו100W ב6C , כנל גודל אלמנטים 4" אחרכך 5 ורבע אחרכך 6.5.

בקיצור הם כולם בסדר גמור אבל כול עלייה בדגם שווה בערך ל20% תוספת בכול אלמנט.

בסך הכול כולם מומלצים יחסית אף ש4C לטעמי ממש חלש.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

בתור אחד שמגיעה ממערת 2.1 זולה של קריאטיב, שכל סטלייט מוציא 5W והסאב מוציא 15W. ולכן 54W ב 4C נראה לי כמו שידרוג מאוד מאוד משמעותי.

אני מתלבט בין 4C\5C לבין 6C + סטנד. פשוט אי אפשר למקם את הרמקולים שהעומק שלהם הוא 30 ומשהוא סנטימטר, על שולחן 140X60 סנטימר..

עריכה:

סתם בשביל לבחון את כל האופציות. זוג רמקולים פאסיביים + רסיבר זו לא אופציה נכון? בטח שלא בתקציב של 600-700 ש"ח, אני צודק?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם (נערך)

יש לי גם את ה8C וגם 7C החדש של מיקרולאב, בקיצור תענוג לשקל.

החיסרון שמצאתי היה רק הגב התפוס לאחר שסחבתי אותם פעמיים לאוטו :-).

הבעיה שאני לא רואה אותם יותר למכירה.

עריכה: יד שניה גם הולך?

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&SaleCondition=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=MICROLAB

אני רואה שם את ה7C למכירה- זה לא 8C כי אצלי אין גוף קירור בולט מאחור- רק ב7C.

מישהו מוכר גם 6C.

7/8 טובים אם רוצים חלופה קרובה יותר ל2.1 עם הבאס, בדגמים הקטנים זה מצויין יותר למוזיקה ואם אתה חובב באס של 2.1 אז הוא יהיה לך חסר.

8C זה בידיוק באמצע, יש לו וופר אחד 6.5 לבאס ועוד אחד קטן יותר למיד וטוויטר, 7C מפציץ יותר בבאס עם 2 של 6.5 וטוויטר.

למה סטנד? אני שמתי את ה8C על שולחן דומה בלי בעיה, זה ממש נעים לי לעיניים חח.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זוג פלוס רסייבר יד שנייה אפשר לדחוף ל1k הבעיה, שזה דורש הבנה מסויימת, מה טוב ומה לא, לבדוק תקינות וכו.

ברוב המקרים(יד שנייה זול) לדעתי סט מוכן יהיה עדיף.

פורסם

hwgeek

כן כבר הבנתי שמיקרולאב זה הדבר :) ראיתי ביקורות גם על 7C וגם על 8C, לדעתי הם אוברקיל למחשב.

shai-sportwagon

לא הבנתי את המשפט האחרון. אתה אומר שרמקולים סטייל מיקרולאב (זוג: מוגבר + פאסיבי) יהיו עדיפים על זוג פאסיביים + רסיבר יד שניה, באותו טווח מחירים?

פורסם (נערך)
מצטער שאני מציף אותך.

אפשר המלצה לסטנד למיקרולאב בבקשה? נניח שהכל יצא לי עד 1K. כלומר 600 ש"ח רמקולים ועוד 400ש"ח לסטנד. קיים דבר כזה? כי ראיתי שסטנדים עולים 2K ומעלה..

זה מהות הפורומים -זה בסדר.

את הסטנד שלי בניתי לבד. זה היה רעיון/אלתור שעלה לי כשראיתי מדף מברזל גבוה זרוק במשרדים (של חברים) הוספתי חלק עליון לתת לו יותר גובה,צבעתי בשחור - והעמדתי אותם צמודים לשולחן בשני הצדדים מעט בזווית ובגובה האוזניים. היה להם לוק מגניב.

אבל זה היה בתקופה היותר פרועה שלי ששמעתי רוק בוויליום יחסית גבוה.

על הסטנד אגב ישבו זוג חמודים של KRK Rokit 8 שכל השכונה שמעו...לקטנים האלו היו עוצמות מטורפות. (אבל שקלו הרבה)

עריכה אחרונה על ידי yogev20

• תוכן חדש...