Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ה7/8/9 זה כבר 3WAY לאומת ה2WAY שמוצא ב4/5/6 , גודל הדריוור ב7/8/9 זהה ל6 אבל הוא מנגן הרבה יותר נקי.

אגב מעניין למה ב8 יש מיד 4" וב7 6.5", שניהם 3WAY לכן זה לא שיש 2 אלמנטים לבאס.

מגבר בניפרד לא יתן לך כלום מבחינת מקום, רמקולים זה פיזיקה נטו בין אם יש מגבר בפנים או בחוץ רמקול עדיין צריך את אותו הנפח.

מה שכן אתה יכול לקנות זוג רמקולים רצפתיים בגרושים ביד 2 ורסיבר פשוט.

ככה לא תצטרך סטנד ותקבל איכות עדיפה על פני הסדרות הגבוהות של 7/8/9.

יש ביד 2 מלא PEERLESS בגרושים הרוב יהיו בגובה מטר.

אגב אצלי מחוברים זוג RADIOTEHNIKA S90 למחשב, רוב הזמן אני נמצא בין 5-10% ווליום אבל מידי פעם ממש כיף להגביר לכן לדעתי האישית אין דבר כזה אוברקיל לרמקולים :)

עריכה אחרונה על ידי Ave

אודי A4

דימה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך להגזים, בהגברה נורמלית פירלס נותנים איכות לא רעה סך הכול עדיף על סטים פשוטים של מיקרולאב.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

טוב רכבתי היום מיקרולאב סולו 4C.

קצת גדולים. ממש מאט.

אבל! סאונד נפלא! מרגיש כאילו האוזניים נולדו מחדש! עריכה: זה נפלא.. אני שומע צלילים שלא שמעתי פעם..

שאלה קטנה. הדגם שלי מגיע עם חוט מחבר בין שתי הרמקולים. איפה אני קונה כבלים מה שנקרא עם banana plug?

אין לי מושג איזה זה נקרא בעיברית..

עריכה אחרונה על ידי raiden
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לא צריך להגזים, בהגברה נורמלית פירלס נותנים איכות לא רעה סך הכול עדיף על סטים פשוטים של מיקרולאב.

צריך, צריך להגזים.

אולי אתה מתבלבל עם מתי שפירלס לא היו מוצר מדבקה (לפני יותר משלושים שנה)

אגב, יש גם פירלס לרכב ששמרו על איכות (ולא מוצר מדבקה) אבל הפירלס הביתי כיום- בזבוז של כסף ושל מקום.

פורסם

טוב כמה שאלות ברשתוכם:

0. אם יש פה מנהלים, אולי כדי להפוך את זה לשירשור אודיו \ רמקולים?

1. כמו שאמרתי, איפה ניתן לקנות כבל רמקולים עם חיבור "בננה"? או איך זה נקרא בעברית?

2. הממ השולחן רועד :oops: הבנתי שפאדים אקוסטיים יכולים לעזור. איפה ניתן לרכוש סט?

תודה ולילה עם צלילים נפלאים לכולם!

פורסם
dorsht אצלך הבעייה במחשב ולא ברמקולים לחלופין בחיווט בין המחשב לרמקולים.

איפה לדעתך הבעיה?

זה לא קורה כל הזמן, זה מעניין.

יש מצב שזה בגלל שזה צמוד לכרטיס רשת האלחוטי? או בגלל שזה ליד המטען של הפלאפון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
טוב רכבתי היום מיקרולאב סולו 4C.

קצת גדולים. ממש מאט.

שאלה קטנה. הדגם שלי מגיע עם חוט מחבר בין שתי הרמקולים. איפה אני קונה כבלים מה שנקרא עם banana plug?

אין לי מושג איזה זה נקרא בעיברית..

אני רק שאלה קטנה... "איך קוראים לצ'ופצ'יק של הקומקום...? סתם. ראשית כל תתחדש.

דבר שני בננות/RCA תמצא בכל חנות חשמל, קי.אס.פי. וכד'. מה חסר לך?

פורסם

RAIDEN בננה שם עממי לכבל RCA , אפשר לקנות בכול טמבור שכונתי.

לגבי הפדים איביי זה המקום, לצערי אין לי המלצות לא מבין בזה יותר מדי.

DORSHT היתי מתחיל להבחין את מקור הבעייה על בטוח, קודם כול האם יש רעש באוזניות? לחלופין האם הרקולים מרעישים כאשר הם מחוברים לטלפון שלך?

ברגע שאתה אומר שזה לא קורא כול הזמן מייד צצה הבעייה הכי ידוע חיווט RCA פגום, באם יש לך חוט RCA נוסף נסה להחליף ביניהם.

FLYTOMARS יכול להיות, באמת לא יצא לי לשמוע סטים חדשים שלהם, כולם היו בני 15 פלוס.

יצא לי גם לשמוע כמה אלמנטים שלהם מPARTEXPRESS שנשמעו מצויין אבל הם באמת מיועדים לרכב.

אודי A4

דימה.

פורסם

טוב מסתדר שיש אנשים שקוראים לכבל RCA - "בננה". אני מתכוון לכבל עם חיבור כזה

$_32.JPG

שמתחבר לחיבור L AUDIO

back.jpg

לגבי פאדים, אני כרגע שוקל סטנד בכל מקרה. אלך לראות כמה ואז אחליט אם עדיף סטנד או פאדים.

פורסם (נערך)

טוב מצאתי את זה

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2339-%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%92-%D7%91%D7%A0%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-Nakamichi-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

פלאג בננה מוזהב עם הברגה.

25שקל!!!!!!!!!!!!! 25שקל!!!!!!!!!!!! לפלאג אחד!! כלומר זוג זה 50!!!

והנא אותו הפלאג באמאזון

http://www.amazon.com/Nakamichi-Speaker-banana-Audio-connector/dp/B00G7QDVRU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1456822310&sr=8-1&keywords=nakamichi+banana+plugs

12 זוגות ב 25 דולר, כלומר 100 שקל!! כלומר זוג ב 8.

ובאיביי עוד יותר זול, 12 זוגות ב 70 שקל

יש משהוא בארץ שלא עולה פי 5 יותר?

פורסם

אתה לא צריך את הפלאגים האלו.

תבריג את האום הפלסטי כלפי חוץ ויהיה שם חור לחיבור הכבל

הנקמיצי האלו לא איכותיים ואם אתה מתעקש ומוכן להגיע לנתניה אתן לך זוג במתנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני יודע שאני לא צריך. חיברתי כבר את הרמקולים. אני רוצה כי זה יותר אסטטי.

ודווקא קראתי שהנקמיצי כן איכותיים, גם היתרון שלהם שהם לא מוליכים מבחוץ. לא נראה לי שאני ארגיש הבדל משמעותי בין נקמיצי למשהוא אחר. בכל מקרה יש לך המלצה למשהוא אחר?

• תוכן חדש...