Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר התשובה שלי הייתה קבוע ATP3 (יש לי 3 זוגות כאלו בבית) היום יש שחקנים חדשים

ומילא AL נתקעו בעבר. (לא חידשו כלום)

- Harman-Kardon SoundSticks III 2.1 רמקולים יוצאים מהכלל.

- MicroLab SOLO6C סאונד נקי לא אוהבים עוצמות גבוהות. חומרים איכותיים.

- Creative T30 סאונד נעים ונקי. אבל כבר נכווית מהם.

- Creative Z623 בימת צליל נהדרת.

- Audioengine +2 ליגת על.

פורסם

רמקולים לא באמת התחדשו במשהו ב20-30 שנה האחרונות :) אלא אם אתה חובב פיצ'רים כגון BT או EQ ממחושבים למיניהם.

למיקרולאב 6C יש 2 גרסאות חדשה וישנה, מעניין איזה גרסה יש בKSP, קשה למצוא באינטנט השוואה של שתי הגרסאות לכן לא יודע איזה מהם עדיפה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני חייב גם להמליץ על רמקולים ( לי יש את ה Z5500:twisted:)

ממליץ על רמקולים מוגברים AKA ,

studio monitors.

M-Audio av42.

Behringer Truth B1031A במבצע 200$.

KRK RP5G3-NA Rokit 5 התקציביים ולדעתי הטובים ביותר עד 150-200$. מקום שני.

Mackie CR Series CR3 חברה בת של קריאטיב הטובים ביותר עד 100$ ויופי של תמורה . הבחירה שלי מקום ראשון.

פורסם

יש לי B&W MM-1, מאוד אוהב אותם. קניתי אותם בבאג ב-699 אבל הם כבר לא מופיעים שם. שווה לקפוץ לחנות פיזית ולבדוק אם נשאר להם דגם מתצוגה, למרות שזה לא מופיע באתר זה יופיע במלאי של הקופאי. לדעתי רמקולים ששווים בדיקה בטווח המחיר הזה.

פורסם

יש לי גם רעש סטטי ב7C. שמתי לב שזה מתחזק כשאני משתמש בעכבר או במקלדת (סט אלחוטי).

אבל אין ספק שהסאונד מצוין. לדעתי הרבה יותר טוב מההרמון קרדון סאונד סטיקס. את ה7C קניתי לפני שנה וקצת בKSP וקיבלתי את הגרסה החדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

טוב אני רוצה לציין לטובה את סניף KSP פתח תקווה במכבים 17. הסכימו לקחת את המוצר חזרה תמורת זיכוי מינוס 10% (כי המוצר נפתח ונעשה בו שימוש). ניסו לטעון כי הרעש הסטטי הוא תקין.

אני לא קונה יותר לוג'יטק.

המיקרולאב SOLO6C נראה לי גדול מאוד לחדר שינה+עבודה. בטח ובטח כשהשולחן שלי הוא מטר 40, ויש עליו מסך 24 אינץ' שאני רוצה לוהסיף עוד אחד.

אז מבלי להמליץ לי לשנות את גודל השולחן, האם יש המלצות לרמקולים איכותיים אך לא ענקיים כמו הסולו6C, לא אלחוטיים ועוד כל מיני שטויות של המאה ה 21, שליטה על הווליום שנמצאת על השולחן או בשלט (קריא - לא סאב שישב מתחת לשולחן)?

אה וכן, עדיפות לרכישה בארץ :(

yogev20

Harman Kardon - נראים לי כמו צעצוע.

מיקרולאב - כמו שאמרתי גדולים מאוד

קריאטייב - אלחוטי?

Z623 - כנראה התלבלת עם לוג'יטק. ובכן לא קונה יותר לוג'יטק.

אודיואנג'ין - עולים קרוב ל 1500 ש"ח :(

eyali23

לא מצאתי אף אחת מההמלצות שלך בארץ :(

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

אתה בבעייה , אפשר לשלול סטים ללא סאב בשל חוסר מקום, וברגע שמסתכלים על סטים שכוללים סאב אז המבחר מעוד דל.

ההמלצה היחידה שלי פה תהיה Creative GigaWorks T3 הבעייה שהם מעל התקציב שלך אומנם תוכל למצוא אותם במציאון של KSP (לא יודע איך זה עובד אצלהם).

אודי A4

דימה.

פורסם

Ave

ונניח אני לוקח את מיקרולאב SOLO6C אבל שם אותם על הרצפה? זה מאוד פוגע באיכות הסאונד? שוב אני לא אודיופיל.

והאם יש הגבלה טכנית שרמקולים סטייל סולו6C יהיו קרובים למסך LCD\LED? אני יודע שעם CRT היו בעיות...

פורסם

כי בארץ מוכרים בעיקר זבל במחיר מופקע.

מצאתי לך אותם בדיל ב-דויטשלנד במחיר של 710 שח עד הבית כולל הכל!

קרא קצת עליהם אני מבטיח לך שלא תתאכזב רמקול מעץ ולא פלסטיק תמיד אפשר לשרשר להם סאב ,באריזה את מקבל 2 פאדים אקוסטיים ואת כל הכבילה שלהם.

http://tinyurl.com/zla6ysy

פורסם (נערך)

המיקרולאב יותר אסטטיים.. מצד שני כמאט פי שתיים גדולים יותר!

אבל זולים יותר כמאט ב 100 ש"ח! ומגיעים עם אחראיות בארץ.

אוף, פעם היו לי רמקולים בגודל של טלפון והייתי שמח..

מתלבט בין ה מאקי ל מיקרולאב..

מה עם סטנד? אופציה נהדרת לחסוך מקום על השולחן לא?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

נתחיל מזה שרמקולים מסוג זה לא מניחים על הרצפה.

למה?

1. השולחן משמש כמו תיבת תהודה שנותן עומק לצליל. (אתה לא רוצה צפצפה)

2. רמקולים ממקמים אך ורק בגובה האוזן.

מודה שאין בארץ הרבה אלטרנטיבות לרמקולים באמת טובים למחשב - מלבד Audioengine

שהחיסרון שלו זה המחיר. מה שנישאר בעצם זה רק Microlab שהם אכן גדולים אבל עשויים טוב ונשמעים נחמד (לכסף) Creative יצא מהמשחק. כך שלא נשארו לך הרבה ברירות אלא "להתפשר" על רמקולים גדולים שהסאונד המאוזן/טוב שלהם יחפה על הגודל. Harman Kardon לא צעצועים בכלל דווקא סאונד מאוד מפתיע לטובה -הבעיה זה עיצוב בעייתי שלא יתאים לכל אחד.

פורסם

yogev20

למדתי משהו! תודה רבה! :)

לגבי ה HARMAN אכן העיצוב שלהם נראה.. נגיד את זה ככה... לא טוב.

מה דעתך על סטנד יעודי לרמקולים? או תליה על קיר. כמה יעלה סטנד שמתאים למיקרולאב?

• תוכן חדש...