Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עשיתי תאונה קלה עם רכבי (סיוויק 2008 האצ'), במסגרת ביטוח מקיף אני מעוניין לתקן את זה, יצרתי קשר עם 'שומרה' - חברת הביטוח שלי, והפנו אותי לאתר שלהם, לבחור 'מוסך הסדר' מתוך הרשימה ולהתקדם.

התאונה עצמה קרתה במהירות 5קמש בחניה, מה שנשבר זה סמל החזית, טמבון יצא מהמקום ובטח כל מיני תושבות פלסטיק קטנות.

הנה לינק לאתר שלהם עם הרשימה, מדובר באזור חיפה בלבד.

מתנצל שלא העתקתי לפה את כל הרשימה, אני כותב מהנייד וזה פשוט לא אפשרי.

https://www.shomera.co.il/Pages/רשימת-מוסכי-הסדר.aspx

מציין שוב, מדובר באזור חיפה בלבד.

תודה,

אוהד.

פורסם

למה לתקן דרך הביטוח?

אתה יודע מה העלות של הנזק?מה העלות של ההשתפות עצמית שלך? שאלה נוספת אם במוסכי הסדר תמצא מישהו שאתה סומך עליו.

אחרי כל זה, לצערי לא מכיר מוסכים בצפון אז איני יכול לעזור.

פורסם

העלות של הנזק מסתכמת סביב ה6000שח, ההשתתפות העצמית עומדת על כ900שח.

זו בדיוק הסיבה ששאלתי לגבי מוסך, כי אני לא מכיר כלום מהרשימה.

פורסם

של מי הצעת המחיר?

לפני שנךיים אשתי גרמה מפגש פגושים, התיקון עלה איזה 8K. אבל הפחח אמר לי שאילו הביטוח לא היה מעורב הסיפור בצד שלי היה נגמר בשיפוץ פגוש ב-1000 ש"ח. הפעלתי את הביטוח בגלל הנזק לרכב האחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מוסך מורשה הונדה 'ארז' בצ'ק פוסט - שם הרכב מטופל מיום יצא מהמפעל.

לפני חצי שנה פגע לי ברכב ילד עם אופניים חשמליות ופירק מעט את הטמבון, המכה הנוכחית שברה אותו, את הפלסטיקים, את הגריל שמחבר, ובקיצור צריך שם הכל חדש.

פורסם

שלושה מהם מוכרים לי אבל מהעבר הרחוק של מספר שנים

פיין

נעמה

חולי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...