Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מפנקת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

ברשותי גולף הייליין 2009 3 דלתות,

הרכב שירת אותי רבות אך המשפחה מתרחבת ויש צורך להחלפה לצערי.הגולף הרגע עברה החלפת גיר על חשבון החברה(כולל אחריות),למרות נתונים טובים אני ניגש מחר לאוטודיל לבדוק טרייד,אני מעוניין במשהו מעט גדול יותר אך עדיין בעל סביבת נהג נעימה(כרגע חושב להשאר בקונצרן),חשבתי על פאסאט 2011 או גולף 2013 צורה חדשה 1.4(5 דלתות כמובן).

יש למישהו חוות דעות?המלצות אחרות?

תקציב עד 90 k שנתון 2011 ומעלה.

המון תודה

פורסם

למשפחה אוקטביה תהיה יותר פרקטית מאשר גולף. יש מבחר גדול של אוקטביות עם מנועי טורבו 1.2 או 1.4. אני פחות ממליץ על מנועים 1.8 ( בגלל צריכת דלק וגם שמן) .

אני לא נכנס להעדפות אישיות אשר מבוססות על טעם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מחפש נהיגה מהנה,סביבת נהג נורמלית.דלק חשוב אבל לא קריטי(1k קמ בחודש).

כן חשוב מרווח..אני 1.96 ומשום מה בגולף היה לי נוח.

אמינות חשובה ,ואי מכיר את רוב המחלות של הקונצרן.

אציין בנוסף שאישתי גם נוהגת ברכב והיא נהגת די חדשה,לכן חשבתי על הגולף מבחינת נתונים פיזיים

עריכה אחרונה על ידי kfirniz
פורסם

עדכון:

אחרי ישיבה בגולף 7 היא ירדה מהפרק,מעט קטנה ותא מטען שלא יכיל 2 עגלות.

האופציה היא כנראה פאסאט 2011.

הבנתי שיש בעיות עם השמן,כמה זה חמור?

האם האוטו משודך לאותו גיר כמו ההייליין שלי?

פורסם

מאחר ואני לא מצליח לוודא אם מדובר בורסיה אחרת שלו אני אניח שזה הDSG 7 DQ200 הרגיל.

ולכן זה אותו הגיר, אולי טיפה מעודכן יותר(שנתיים אחרי) ולכן הוא חשוף לאותן בעיות כמו בגולף.

פורסם

בעבר היו ברשותי 307 308 גולף V5 וסיאט לאון 1.8 היום אני הבמוו סדרה 1 בהחלט משפחתית מפנקת .

מצד שני אם הגודל יותר חשוב רנו גראנד סניק במבצע הרכב הכי משפחתי נוח חסכוני ומרווח שהיה לי במחיר מעולה.

פורסם

ב 90 אלף תחפש סופרב 2012 1.8 אוטומטית פלנטרית, או כנ"ל אוקטביה Elegance. רק אל תצפה לנס פח השמן, אם לא תמלא מידי פעם, ככל הנראה ילך המנוע (:-

• תוכן חדש...