Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45k

daniel245
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב. מה שאני מחפש זה רכב שישרוד אצלי הרבה זמן ולא שאצתרך להליף אותו עוד שנה.

רכב בלי בעיות חשמליות

אין לי בעיה עם כל הגירים

הסכום הוא עד 45k

אני כבר מיואש מחיפושים אז תעזרו לי בבקשה.

פורסם

עירוני או בין עירוני?

רוב המיני או הסופר מיני הידניות המודרניות יעשו את העבודה כי יש להם מנוע קטן ופשוט וגיר ידני.

לדוגמא -סוויפט , ריו, פיאסטה וכו'.

פורסם
עירוני או בין עירוני?

רוב המיני או הסופר מיני הידניות המודרניות יעשו את העבודה כי יש להם מנוע קטן ופשוט וגיר ידני.

לדוגמא -סוויפט , ריו, פיאסטה וכו'.

כדאי לי לקחת רכב חדש כמי פיקאנטו ספורט ידנית?

פורסם (נערך)

אין אנטי משמעותי נגד פיקנטו ספורט משומשת,בכל מקרה אפשר סופרמיני ידנית במחיר הזה.

בכל מקרה היתרון של קיה זה האחריות 7 שנים, 3 שנים ראשונות מלאה ועוד 4 שנים רק גיר מנוע.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אם יש הרבה פקקים הייתי לוקח אוטומט בשביל הנוחות.

אם זה רק פעמיים הםיקנטו ספורט יכולה להיות אופציה טובה,היא ניראית מצוין,אחריות מורחבת,הגיר נעים וגם המנוע בסדר גמור אם כי זה לא באמת רכב סםורטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא הייתי קונה אף אחת מהן, המחיר שלהן מופרז ביחס תמורה נמוכה יחסית לכסף מבחינת אבזור וביצועים. פג'ו 208 אוטומטית ב83 אלף ש"ח או סיאט איביזה TSI נותנות תמורה טובה יותר לכסף.

עוד אופציה זולה יותר היא הדאצ'יה סאנדרו סטאפווי דיזל, שניתן לרכוש אותה עם 5 שנות אחריות. מבחינת צריכת דלק וזמינות כוח היא לא רואה את הקיה והi20 ממטר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מבין שפות"ש לא מחפש רכב חדש, אבל בתקציב כזה ניתן לשקול רכב חדש. בתוספת קטנה אפשרי לקנות רכב מיני או דצ'יה. אם הכוונה להחזיק את הרכב הרבה זמן, קניית רכב חדש לדעתי הצעד הנכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דור הוא לא מחפש חדש.

אני אצטט את פותח השרשור באחת מתגובותיו: "כדאי לי לקחת רכב חדש כמי פיקאנטו ספורט ידנית?"

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...