Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45k

daniel245
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידנית אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הריו או הI20 יכולה להיות רכב חמוד(אישית מחבב מאוד את שלי אבל היא ארוכה יותר עם מנוע אחר) - אם הגודל של הפיקנטו בסדר לך, לא שווה לך להוסיף את המחיר..תלוי בך ובנוחות שלך(אני לא מסוגל לנהוג על רכב מיני לדוגמא, קרוב מידיי להגה נהגתי בספייסטאר והיא צפופה לי בטירוף גם כשהמושב משוך עד הסוף אחורה),

פג'ו 208 אוטומטית יכולה להיות חמודה אם הגיר הידני יהיה לך בעיה היא אופציה מעולה.

לגבי האיביזה,

כמי שהאיביזה ליסינג 2014 (שנת "נגמרו הבעיות של הDSG" המפורסמת) שלו שוכבת כבר 3 ימים במוסך על תקלה עם תיבת הDSG - לא הייתי מתלהב להמליץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה המחירים של האיביזה וזהאוטומט או ידני ?

והיה איבזה 3 דלטות וגג פנורמי ב70 אלף לפני מלא זמן .יש עוד כאלה במבצע?

פורסם

חדשות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה המחירים של האיביזה וזהאוטומט או ידני ?

והיה איבזה 3 דלטות וגג פנורמי ב70 אלף לפני מלא זמן .יש עוד כאלה במבצע?

אני חושב שהאיביזות 3 דלתות שנמכרות עכשיו הן רק מגרסת ה-FR היקרה. אני חושב שמה שאתה מדבר עליו זה האיביזה עם מנוע 1.4 ברמת גימור "ספורט".

פורסם

איביזה ידנית 1.2 TSI ב75,200 אלף (מחירון עדכני של סיאט).

איביזה ידנית 1.0 DSG 86,100 אלף (כנ"ל).

שלוש דלתות הכי זולה זו ידנית ליטר TSI ב103 אלף.

פורסם

האיביזה עולה בפועל 83 למנוע 1.0 עם תיבה אוטומטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...