Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת טאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הגיע הזמן והחלטתי להחליף את המערכת באוטו. יש לי סקודה יאי עם המערכת שבאה עם הרכב אני רוצה להסיר אותה ובמקומה להתקין טאבלט. 33759039f11223e5299d04fd0f16001b.jpg

זה המסגרת של הפאנל של האוטו רציתי להוסיף בו תבנית שבתוכה יישב הטאבלט בצורה יפה ומושלמת. יש לכם אולי רעיונות בשבילי איך כדאי לבצע זאת , חשבתי אולי בהדפסת תלת מימד. הטאבלט הוא 8 אינץ וזה משאיר רווחים קטנים בצדדים לכן אני רוצה תבנית. כמו כן אני צריך גם עזרה בקניית רסיבר שיתמוך בטאבלט

תודה לעוזרים

פורסם

רק אל תשכח שאתה צריך לעשות שהטאבלט יהייה נשלף

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תלוי איזה טאבלט. אם אתה יודע את אמפר הסוללה ואמפר הטעינה ניתן לעקוף בעזרת שני ספקים וממסר מתוזמן.

יש בפורום תיעוד מרשים לשיטה על ידי חבר הפורום stolercom

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הטאבל הוא sony xperia z3 lte הבטריה לא נשלפת אבל אני עושה אותו נשלף אני לא צריך חיבורים אני רוצה שהוא יתחבר בבלוטוס לאיזה רסיבר רק שאני לא מבין בזה מה כדאי לקנות?

וכן המזגן קשור למערכת כאילו הוא רק מציג עליה את הנתונים שלו זה אמור להוות בעיה ? כי יש גם מנורות על הכפתורים של המזגן שזה מה שחשוב

פורסם

לגבי הBT - אתה יכול או לקנות מקלט BT עם יציאות RCA ולחבר ישירות למגבר.

או שאתה יכול לקנות מגבר עם מקלט BT - לסוני דרך אגב יש מגברים כאלו היום.

לגבי הCANBUS והרכב - אתה צריך לברר מול יצרן\יבואן הרכב אם ביטול המערכת המקורית מבטלת את השליטה על המזגן או אם יש פקדים אחרים שניתן להתחבר אליהם או דרך סורק OBD ואפליקציה מתאימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם במגברים עם מקלט BT עסקינן, ממליץ להתעניין במגברים של ZAPCO מסדרת הסטודיו החדשים, מגברים חזקים ואיכותיים עם מקלט BT מובנה.

פורסם

רואים מגברים כאלה יותר ויותר וגם הרבה מאוד פרוססורים ויחידות ראש היום כבר עוברים לBT.

הבולט מבין כולם הוא כמובן הפרוססור 6TO8 של MOSCONI ביחד עם כרטיס הAMAS2 שלהם.

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...