Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים...אחרי עבודה מאוד קשה אני חוזר לרכב שהחניתי אותו חצי יום(7 בבוקר עד 14:3X ומשהו בצהריים). הדוח התקבל ב14:28.

קיבלתי דוח על 100 שקל.

עכשיו אני מנסה לחשוב האם זו טעות, האם לא הפעלתי את הפנגו למרות שיש לי תו חנייה?

כמובן שאני הולך למשוך אותם שלושה חודשים, אבל למה השקעתי והוצאתי תו חנייה חינם אם נותנים לי דוח?

מה שמצחיק שהרכב עמד שעות יפות ורק בסוף המשמרת שלי מישהו החליט להביא דוח.

אני שמתי מגן שמש אבל הוא לא הסתיר את התווית בטוח.

פורסם

באיזו עיר?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

התעלומה נפתרה. בעיר בה חנה פות"ש, גם מי שיש לו תו, צריך להפעיל פנגו.

אם הכתובת שלו מעודכנת בשרתי פנגו, הוא לא יחוייב.

בנוסף, החנייה במרכז העיר מוגבלת לשלוש שעות גם לבעלי תו.

עדיין לא מסגיר את שם העיר, מכיוון שפות"ש בחר לא לעשות זאת בעצמו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

חוצפה אמיתית לחייב את התושבים להחזיק חשבון פנגו (כולל מסירת פרטי כרטיס אשראי) על מנת לקבל חניה חינם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זהו, שזה שלוש שעות חינם ואחר כך זה בשתלום ואני בכלל לא בטוח שאפשר לשים את האוטו כל כך הרבה שעות גם אם אחר כך מחייבים.

אכן יש חוקים במדינה שלא נבין לעולם.

ארז, מה הקשר לזלזול? לפעמים שמקבלים תשובות ממישהו לא צריך להרחיב את כל הדיון, זה לא נושא מיוחד. הבנתי את הבעיה ומה קרה וזהו.

פורסם

החניה מוגבלת כדי שלא תשתקע ברחוב, ולאפשר גם לאחרים למצוא חניה.

הטכניקה היא לסגור את החניה ומיד לחדש אותה לעוד 3 שעות רק לוודא שבדיוק בשניות הללו לא עומד פקח ליד הרכב ודופק דו"ח.

סיכוי אפסי אומנם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ארז, מה הקשר לזלזול? לפעמים שמקבלים תשובות ממישהו לא צריך להרחיב את כל הדיון, זה לא נושא מיוחד. הבנתי את הבעיה ומה קרה וזהו.

אז זהו, גם אנחנו רוצים ללמוד מניסיונם של אחרים. לו היית משתף יותר פרטים, יכול להיות שהיית עוזר למשתמשים אחרים להמנע מדוח בעיר המסתורית

ארז רונן

פורסם
אז זהו, גם אנחנו רוצים ללמוד מניסיונם של אחרים. לו היית משתף יותר פרטים, יכול להיות שהיית עוזר למשתמשים אחרים להמנע מדוח בעיר המסתורית

+1, בסופו של דבר זה בערך כל מטרת הפורום

פורסם

אולי זה בגלל התושבות

עזוב תחזיר את המקוריות כל הצרות ייפסקו :lol:

ברוח טובה, כן?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...