Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אני מקבל מזדה 3 חדשה. יש אפשרות לעשות מקיף בלי קודן? כמובן שבמחיר הגיוני..

הנעה ללא מפתח לא שווה במיוחד, אם צריך קודן.

תודה לעונים

פורסם

בזמנו ב-ct200 (לקסוס) תוספת לפרמייה של כ-10% (מקיף בלבד) עבור אפס מיגון (ללא קודן וללא איתוראן). מאחר ומדובר היה בכ-400₪ ואילו רק הקודן והאיתרואן עלו כ-2000₪ אצל היבואן+דמי שירות חודשיים לאיתוראן לא היה בכלל ספק שאני מוותר עליהם :)

Lexus CT200H

פורסם

נדמה לי שאחת החברות הגדולות לא דורשת מיגון כלל עד 260K - לא זוכר אם זו כלל או מגדל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מנסיון - אפשרי - בתוספת סבירה, תלוי סוכן ( כלומר הסוכן צריך להתעקש )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן אפשרי. גם בלי להתעקש. הסוכן שלי קיבל מספר הצעות מחברות שונות , רכב חדש מיבואן באותו סגמנט של מזדה 3 . עם קודנית מקיף 3400 בלי קודנית מקיף 3700.

מעבר לחוסר הרצון שלי שייגעו במערכת החשמל , אני שונא להקיש קוד בכניסה לרכב , ובלי קשר , 50 איש שהזמינו רכב לפני מחכים בתור להתקנות כאלה ואחרות. הרכב שלי יצא קירח , גם חיישנים לא רציתי למרות שיכלתי לקבל חינם עם הקודנית. המובילית הגיעה , אספתי את הרכב , תודה ושלום.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נסה לקבל הצעה בוובי.

בדרך כלל ההצעות של שלמה סיקסט הן ללא מיגון.

אם אתה חבר או קשור לחבר בארגון "הוט" או הסתדרות המורים יש הסדר מול איילון ובפוליסות האלה נדרש רק אימבולייזר מקורי.

פורסם

נראה לי שמדובר בדגם מאוד גניב ככה שמה שחברת ביטוח אחת יודעת לגבי נתוני הגניבה, גם שאר החברות יודעות ולא יסתכנו כדי להרוויח עוד כמה לקוחות ולאכול אותה. קודן זאת באמת בעיה מבאסת.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...