Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטלויזיה עד 3500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

הטלויזיה של הוריי שבקה חיים וכעת הם מחפשים טלויזיה חדשה שתהיה אחת מן החברות הבאות:

טלויזיות מותאמ&#14.png

מכיוון שיש להם שלט של הוט מדגם WAVE, אלו החברות שמתאימות הכי הרבה לשלט הנ"ל (אחי עובד בהוט והוא אמר שעדיף להתמקד בדגמים מהחברות הנ"ל כי לא כל החברות מתאימות לשלט WAVE של הוט).

ראיתי מספר דגמים בזאפ, אני ישמח לקבל המלצות. התקציב כאמור עד 3500 ש"ח, אין צורך ב Smart TV וגם לא בתלת מימד שלפחות תהיה בגודל 47".

תודה רבה!.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בסוף דצמבר מכרו 58 אינץ של סמסונג דגם h5200 ללא סמארט ו 3D במחיר של 3999 (יבואן רשמי - 3 שנות אחריות)

תמורה טובה לכסף, למרות שמדובר על סדרה 5, איכות התמונה טובה מאוד

פורסם

באותו מחיר שאיל הציע אפשר לקחת גם את ה J5500 של סמסונג באותו גודל, גם כן מסך איכותי ומהסדרה האחרונה (2015)

ויש לו אפילו סמארט בסיסי ונחמד (כולל נטפליקס)

פורסם

מה דעתכם על הטלויזיה הבאה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912034

חבר של המשפחה הוא בעל חנות למוצרי חשמל והוא ממליץ על הדגם הזה ואמר שהוא יכול למכור להם אותו בפחות מ 4000 ש"ח עם אחריות ל 5 שנים של יורוקום. משתלם?.

פורסם

התענייתי בשעתו ב 4K הזו של פנסוניק, הביקורות עליה פושרות למדי. ה 49" בלינק הראשון שצירפת נראית לי משכנעת יותר והאחריות הארוכה החלט מוסיפים לה נקודות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה היא עולה כמעט חמישיה? נשמע overpriced...

קראתי ביקורת על הדגם האירופאי בגודל 40 אינץ, לשם שינוי פנסוניק השתמשו בפאנל VA ולא IPS (תודה לאל) ולכן גם קיבל ציונים טובים, גם בקונטרסט וגם בשחורים (קריטריון חשוב למי שאוהב חוויה קולנועית ורגיל לפלזמה למשל).

אולי בפחות מ-4 זה סביר, עדיין הייתי רוצה ללכת עם DOK ולראות קצת תוכן לפני הקניה.

רק אציין שיורוקום לדעתי נותני שירות הכי טובים בארץ בתחום הטלויזיות

עריכה: לדגם של 4K לא הייתי מתקרב, פאנל באיכות נוראית לפי כל הביקורות.

פורסם

בשופרסל יש טושיבה 48" ב 2990 (בערך), אפשר לראות אותה באתר שלהם.

קניתי את שלי לפני שנה, יש לה סמארט (שאני לא משתמש בו) ואיכות תמונה טובה מאד.

פורסם

רכשנו לפני חודשיים פנסוניק TH-50AS630L.

לדגם הזה אין מסך 4K אבל יש לו פאנל IPS ומדובר בסמארט כולל DVB-T.

אנחנו מאוד מרוצים מהטלויזיה - לרבות המסך וביחס ל TV הקודמת - גם שומעים הרבה יותר ברור.

אנחנו משתמשים לא מעט ב SMART (מה שבשימוש זה בעיקר יוטיוב, לא משהו אחר). יש לטלויזיה חיבורי USB, LAN וגם WIFI כמובן. הוא מסוגלת לתפקד גם כנקודת גישה WIFI לאינטרנט, יש לה גם אפליקציה ייעודית של פנסוניק שפשוט נותנת לך את השלט רחוק הרגיל 1:1 בסמארטפון, כולל האופציה של הקלדה בסמרטפון ושליחה לטלויזיה. כמו כן דרך האפליקציה אתה יכול לגשת לתוכן הקבצים שב DOK שמחובר ל TV ולראות תמונות או לשמוע שירים בסמרטפון.

מגוון האופציות (ב"סמארט") רחב (קצרה היריעה מלפרט) ואפשרויות הכיוון של המסך כולל הסאונד, טובות מאוד.

בשילוב של 5 שנות אחריות יורוקום זו עסקה מעולה לדעתי. המחיר (היום) הזול ביותר בזאפ הוא 3800 שח, קנינו לפני חודשיים ב OLSALE ב 3600 כולל משלוח (דאז המחיר הזול ביותר היה 4000 שח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מחפש איכות תמונה/שחורים נטו בלי גימיקים של 3D/סמרט - ממליץ ללכת על 50W815 של סוני.

מעט יקרה מהמתחרים הקוראנים אבל האיכות התמונה שמקבלים שווה את ההפרש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אם אתה מחפש איכות תמונה/שחורים נטו בלי גימיקים של 3D/סמרט - ממליץ ללכת על 50W815 של סוני.

מעט יקרה מהמתחרים הקוראנים אבל האיכות התמונה שמקבלים שווה את ההפרש.

+ 1 מצטרף להמלצה, אני עם סוני בת 8 חודשים 48'' ואיכות תמונה מעולה עם סאונד לא רע,

החיסרון (שלי סמארט TV) בחיבור USB ישיר הטלביזיה לא מראה תיקיות אלא את כל התוכן, ועם הרד-דיסק בנפח גדול לך תחפש סרט מבין 200 סרטים!

חיסרון נוסף משום מה לא מזהה פורמט MKV.

• תוכן חדש...