Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני קצת מושפע, אבל תמיד מוסטנג הייתה חלום בשבילי.

נכנסתי לאתר שלהם, יש אופציה 'לבנות' רכב לטעמך, הוספתי בערך כל תוספת אפשרית (חוץ מתיבה אוטומטית)

והגעתי ל45 אלף דולר, נגזים ונאמר שזה 200 אלף שח.

זה באמת המחיר? או שבגלל שבדקתי באתר שלהם אז חסרים דברים?

פשוט מדהימים אותי המחירים, אפשר גם להשיג אחת חדשה בערך ב100 אלף שח, בסיסית יותר.

האם מחירי הביטוח לרכבים חדשים בארה"ב עולים יותר מפה או שזה פחות או יותר אותו דבר?

פורסם

מחירי הביטוח בארצות הברית שונים ממדינה למדינה בממוצע הם בין 900 ל 2500 דולר לשנה.

אל תנסה להשוות בין מחירי רכב בארה"ב למחירים בארץ, זה רק יתסכל אותך.

פורסם

24 אלף דולר לגרסה הבסיסית

32 למנוע v8

47 זה כבר הגרסאות של שלבי

מבחינת ביטוח זה לא יותר זול משמעותית, תלוי באיזור ובניסיון נהיגה בעיקר

פורסם

פתחתי שרשור בעבר על מחירי המוסטנג אצלנו, לפי ה-24000$, כפי שזה שמעליי רשם.{גרסת ה-V6}.

היו כל מיני חברי פורום שניסו "להצדיק" את המחירים אצלנו. כמו: מיסים, הובלה, ביטוח, מתן אחריות, מע"ם, ועוד. ובסוף יש גם רווח יבואן. כי זה עסק לכל דבר, ובעסקים צריך להרוויח, אחרת... המחיר בחו"ל זה מחיר לצרכן. כי גם שם{מן הסתם} הדילר צריך להרוויח "קצת".

וזה אומר: 24000$ זה מחיר צרכן. מחיר "סוחר" הוא כמובן נמוך יותר.

התייחסתי בזמנו על היבוא דרך חב" "איילון מוטורס". רווח היבואן, ולא משנה כרגע איזה מהם, יהרוס כאן כל סיכוי לקנות את הרכב אצלנו.

כמובן שקיימים אנשים בעלי אמצעים לא מבוטלים, ובשבילם, זה כמובן כסף קטן.

פורסם

השוואה בין רכב מייצור מקומי בשוק הרכב הזול ביותר בעולם למדינה בה מיסי הרכב הם מהגבוהים בעולם תביא רק תסכול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שנקרא "גילה את אמריקה".

אפשר לחזור לשגרה חברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה שנקרא "גילה את אמריקה".

אפשר לחזור לשגרה חברים.

לא באתי לגלות שום דבר, אני שאלתי סהכ האם זה המחיר או שאני מפספס משהו, כמו מס מקומי, מחיר תוספות שלא רשומות באתר וכו', את הציניות שלך תשמור לעצמך, משועמם.

יוסי, תודה אני קורא את השרשור שדיברת עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אתה מתעצבן? אם זה חדש לך שיש כזה פער מחירים בין ארה"ב לישראל אז גילית משהו חדש, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בארה"ב שברולט קאמארו מתחילה במחיר של סה"כ $2000 מעל סוניק RS אוטומטית שעלתה בארץ ₪110K עד לא מזמן

כמה אתה חושב תעלה קאמארו בארץ כשיתחיל השיווק בעוד זמן קצר?

(שאלה רטורית כן?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חלאס שרשורי קיטור על המחיר בארץ.

אנחנו מכירים את ההבדלים ויודעים את הסיבות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...