Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב נעצרתי על ידי משטרת תנועה כשנסעתי באור אדום והתברר גם שהרכב של אמא שלי שבו אני נוהג בו ללא טסט מדצמבר 2013.

1)קיבלתי קנס 1000 שח לשלם ואמרה לי השוטרת 10 נקודות גם בגלל הנסיעה באור אדום.

2) קיבלתי הזמנה לדין וכתב אישום למשפט עבור נסיעה ברכב ללא טסט מעל שנתיים.

אציין שמעולם לא עברתי שום עבירת תנועה מגיל 17 עד 41 ואין לי נקודות או פסילות . הרכב לא שלי והוא נמצא חודשים בחנייה ברחוב ולא בדקתי על זה שפעם אחת לקחתי אותו מה מצבו. הבוקר רצתי לשלם רישיון שלו שפג לפני שבוע וחצי וביום ראשון אני רוצה לעשות לו טסט. אני נכה 28% ובאמת מתקשה בחיים ופוחד מהעונש הצפוי.

איך אני יכול להקל על מצבי בהתחשב בעברי הנקי על הכביש 25 שנה ?

חייב פתרונות.

תודה

פורסם

צפה גם לקורס נהיגה מונעת כי על שתי העבירות תצבור 16 נקודות.

האם לרכב היה ביטוח חובה בתוקף?

לא ברור המשפט "הבוקר רצתי לשלם רשיון שלו שפג לפני שבוע וחצי", כאשר מצד שני אתה מדבר על כך ששנתיים אין לו רשיון בתוקף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לא ברור המשפט "הבוקר רצתי לשלם רשיון שלו שפג לפני שבוע וחצי", כאשר מצד שני אתה מדבר על כך ששנתיים אין לו רשיון בתוקף

ישה, תחלק זאת לשניים.

1. רשיון הרכב אינו בתוקף מעל שנתיים ימים.

2. הוא "רץ" לשלם את האגרה החדשה שאיתה הוא היה צריך לבצע טסט בצדמבר 2015(גם פה הזמנים שלו השתבשו קלות).

מתחם העונשין בפס"ד שקראתי מסתפקים בקנס כספי ולעתים רחוקות(בכפוף לה"ק) פסילה ע"ת.

מאחר והנך ללא ה"ק(עבר נקי), לדעתי אין כל צורך ביצוג משפטי.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

1. כמדומני כי ביטוח חובה (בהנחה שהיה לרכב ביטוח) תקף גם כאשר רישיון הרכב לא בתוקף - עד שנתיים.

במידה ואני צודק, אזי במקרה המדובר חלפו מעל שנתיים מיום פקיעת רישיון הרכב, ולכן גם ביטוח החובה לא תקף.

2. כאשר הנהג יגיע למשפט, הוא יהיה עם עבר תעבורתי (מעבר באור אדום).

לפיכך, יתכן כי יקבל פסילה על תנאי בנוסף לקנס (זאת לאור מתחם העונשין בפס"ד שעמית פרסם).

מעבר לכך, אני מודה כי תגובתי הראשונה הייתה אמוציונלית - אדם עושה רצף טעויות (אשר בעיני נראות כנובעות מזלזול מצדו). נתפס. אח"כ בא לחפש עזרה.

פורסם (נערך)

גויה

סימוכין לכך שאחרי שנתיים ללא טסט ביטוח החובה לא תקף. לא מוכר לי , מאידך מוכר לי שאם אתה ללא רשיון נהיגה תקף מעל שנה אז אין תוקף לביטוח החובה.

לגבי הערתך בסיפא של הודעתך.

אנחנו כאן כדי לעזור ולא כדי לשפוט / לבקר/ להטיף על התנהלות פות"ש. ראה בהוראות התת פורום

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שנתיים ללא טסט ביטוח החובה לא תקף - אינני בטוח בכך. יתכן שזה היה תקף בפוליסה התקנית הקודמת (בוצע שינוי בערך בשנת 2011).

לגבי הערתי בסיפא - בדיעבד הבנתי מאיפה זה נבע ולכן הודעתי שזה הגורם (עדיין, אנחנו בני אדם ולעיתים הרגשות מתפרצים..)

• תוכן חדש...