Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מהיכן אני יכול לרכוש את המצבר שלכם מסדרת ה silver dynamic אני צריך מצבר כזה לאיביזה קופרה חדשה המקורי מגיע עם 60 אמפר.

לפי האפליקציה של varta לפי סוג הרכב והשנה של הרכב שלי מופיע שמתאים ה silver dinamic עם 54 אמפר לשעה ו 530 אמפר להתנעה.

המק"ט של המצבר שמופיע הוא 053 400 554.

האם יש לכם מצבר מהסוג הזה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי orenhazan
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי רכב אספנות שמותקן בו מצבר ורטא 74 קוטביות הפוכה המצבר משנת 2007 ועדיין מניע אמנם נחלש האם יש לכם את המצבר הזה עדיין חדש?

עופר בן צבי

• ספונסר פורום
פורסם
מהיכן אני יכול לרכוש את המצבר שלכם מסדרת ה silver dynamic אני צריך מצבר כזה לאיביזה קופרה חדשה המקורי מגיע עם 60 אמפר.

לפי האפליקציה של varta לפי סוג הרכב והשנה של הרכב שלי מופיע שמתאים ה silver dinamic עם 54 אמפר לשעה ו 530 אמפר להתנעה.

תודה.

אתה גר בבאר שבע ?

תכנס לדוד לוי בבאר שבע

הוא תחנת שרות שלנו

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם
יש לי רכב אספנות שמותקן בו מצבר ורטא 74 קוטביות הפוכה המצבר משנת 2007 ועדיין מניע אמנם נחלש האם יש לכם את המצבר הזה עדיין חדש?

הי עופר

כן בהחלט יש לנו מצבר כזה

איפה אתה גר ?

טלפון 1-700-700-130

פורסם

דיברתי עם שירות הלקוחות שלכם ואמרו לי שאתם לא מביאים את סדרת ה silver dinamic לרכבים פרטיים אלא רק למשאיות.

האם זה נכון?

תודה.

פורסם

אני זקוק למצבר 60 אמפר STOP/START להונדה ג'אז היברידית 2011. בשירות לקוחות שלכם אמרו לי שהדגם נקרא AGM. בדיקה אצל איציק מצברים שנחשב הוגן במחיר, העלתה שהמחיר הנדרש 1100 שקל - בהחלט לא זול.

מוסך חשמל אחר המליץ לי על שנפ שעולה 550 שקל ולטענתו הדגם מיועד לרכב שלי. הייתכן הבדל כה גדול במחיר על מצבר? אני ממש מתלבט.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם שוב,

לעניין האחריות והשונות בין השווקים השונים,

כל יבואן בכל מדינה קובע לעצמו את מדיניות האחריות שלו, בהתאם לשיקולים השונים שלו.

מנסים למצוא את שביל הזהב בין אחריות ארוכה ונדיבה ככל שניתן מבלי להעמיס על הצרכן את העלות של אותה האחריות.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
דיברתי עם שירות הלקוחות שלכם ואמרו לי שאתם לא מביאים את סדרת ה silver dinamic לרכבים פרטיים אלא רק למשאיות.

האם זה נכון?

תודה.

יש אפשרות לענות לי בבקשה.

• ספונסר פורום
פורסם

האם זה נכון?

תודה.

יש לנו 74 אמפר קוטב שמאל בשביל הרכב שלך בסדרה הכחולה של varta

למה אתה מחפש את הסילבר ?

הסילבר היום מגיע רק במצברים של 100 אמפר ומעלה

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם
אני זקוק למצבר 60 אמפר STOP/START להונדה ג'אז היברידית 2011. בשירות לקוחות שלכם אמרו לי שהדגם נקרא AGM. בדיקה אצל איציק מצברים שנחשב הוגן במחיר, העלתה שהמחיר הנדרש 1100 שקל - בהחלט לא זול.

מוסך חשמל אחר המליץ לי על שנפ שעולה 550 שקל ולטענתו הדגם מיועד לרכב שלי. הייתכן הבדל כה גדול במחיר על מצבר? אני ממש מתלבט.

ערב טוב

מאיר יבואנית הונדה רוכשת את מצברי הרכב לרכבים המיובאים על ידה אצלנו והם מצברי stop &Start של varta

ישנם 2 טכנולוגיות למצברים אלו החדשה הינה מסוג AGM והיא היקרה יותר והשניה נקראת EFB והיא בדרך כלל זולה יותר

גם אני חושב שאיציק מצברים מקצועי מאוד והמחירים שלו הוגנים

אני ממליץ לך לקבל את עצתו של איציק מה שיבטיח לך שהמערכת של הרכב תהיה תקינה לאורך זמן דבר שיביא לחסכון בצריכת הדלק כך שבטווח קצר יחסית אתה מכסה את ההשקעה במצבר האיכותי

יוסי ט.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

תודה.

מה השנה ונפח המנוע של הרכב שלך .?

טלפון 1-700-700-130

פורסם
יש לנו 74 אמפר קוטב שמאל בשביל הרכב שלך בסדרה הכחולה של varta

למה אתה מחפש את הסילבר ?

הסילבר היום מגיע רק במצברים של 100 אמפר ומעלה

תוכל להגיד לי על איזה דגם של מצבר מדובר?

תודה לך.

פורסם
מה השנה ונפח המנוע של הרכב שלך .?

איביזה קופרה שנת 2014 המצבר נמצא בתא המטען מתחת לגלגל החילופי.

נפח המנוע 1.4 180 כוח סוס.

תודה.

פורסם
איביזה קופרה שנת 2014 המצבר נמצא בתא המטען מתחת לגלגל החילופי.

נפח המנוע 1.4 180 כוח סוס.

תודה.

בקושי שנתיים על הכביש וכבר נגמר המצבר?

אצלי המקורי יותר מארבע שנים ורק כעת הגיע שעתו!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...