Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב החשמלי בסופו של דבר,מועיל רק לסביבה וחס וחלילה שלא יעלה לנו הצרכנים אחזקה

זולה בחצי מהמקובל. אני בתור צרכן שנוסע 40 קמ ביום ,בשבילי זה בול. אבל לא יקרה.

שכחתי שאנחנו במדינה של מתוחכמים,כל היום מתעסקים בעשיית כסף על חשבון הצרכן הקטן.

שלא לדבר על מיסים שעולים חצי...קיצר מה שלא תעשו יש לכם שותף לא סמוי שלוקח 100

אחוז יותר ממה שצריך. אך הגעתי לזה? זה לא השרשור הנכון.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רכב שעושה פחות מ 100 ק"מ בטעינה זה סיכון.

אל תשכחו שבארץ ברוב השנה חם אימים כך שהמזגן צריך לעבוד בעוצמה גבוהה כל הזמן, הסוללה מאבדת מהקיבולת שלה בטמפרטורות קיצוניות ורוב הזמן נוסעים בפקקים שמחייבים האצות מרובות ומהירות שגומרות את הסוללה. ומכיוון שרוב המדינה לא מתגוררת בתוך מרכז תל אביב וגם לא במרכזי הערים, אלא בטווח של כחצי שעה-שעה נסיעה לכל כיוון בדרך לעבודה ובשכונות יחסית מרוחקות ממרכזי הערים וממקומות המסחר והתעסוקה, צריך רכב עם סוללה חזקה בשביל השקט הנפשי ובשביל שלא תתקעו אם בדרך מהעבודה תרצו לקפוץ לסיבוב לא מתוכנן בסופר ובקניון.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

בכללי גם רכב שמספק 150 קמ יכול להספיק לכל מטרה עירונית ולא יותר.

לא איכפת לי לנסוע על האופניים החשמליים,אבל אן עדיין שבילים כמו באירופה ועל המדרכות

אי אפשר ולא כדאי לרכוב...ובכביש 30 קמש מסוכן.

פורסם
בכללי גם רכב שמספק 150 קמ יכול להספיק לכל מטרה עירונית ולא יותר.

לא איכפת לי לנסוע על האופניים החשמליים,אבל אן עדיין שבילים כמו באירופה ועל המדרכות

אי אפשר ולא כדאי לרכוב...ובכביש 30 קמש מסוכן.

שבילי אופנים לא יעזרו כי רוב האוכלוסיה לא מתגוררת במרכזי הערים ואני לא מכיר גם הרבה אנשים שעובדים באותה העיר שבה הם גרים או במרחק של פחות מ 20-30 ק"מ מהבית.

פורסם
רכב שעושה פחות מ 100 ק"מ בטעינה זה סיכון.

אל תשכחו שבארץ ברוב השנה חם אימים כך שהמזגן צריך לעבוד בעוצמה גבוהה כל הזמן, הסוללה מאבדת מהקיבולת שלה בטמפרטורות קיצוניות ורוב הזמן נוסעים בפקקים שמחייבים האצות מרובות ומהירות שגומרות את הסוללה. ומכיוון שרוב המדינה לא מתגוררת בתוך מרכז תל אביב וגם לא במרכזי הערים, אלא בטווח של כחצי שעה-שעה נסיעה לכל כיוון בדרך לעבודה ובשכונות יחסית מרוחקות ממרכזי הערים וממקומות המסחר והתעסוקה, צריך רכב עם סוללה חזקה בשביל השקט הנפשי ובשביל שלא תתקעו אם בדרך מהעבודה תרצו לקפוץ לסיבוב לא מתוכנן בסופר ובקניון.

אם אני גר בעיר ללא פקקים (מעלות) ועובד במושב במרחק דקה מהעיר ללא פקקים הזו שגם בכביש הזה אין פקקים ולוקח לי פחות זמן להגיע לעבודה מאשר לאוטו שלי להתחמם, האוטו הזה בדיוק בשבילי. (ZOE הקטנה שהראו פה)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אופניים חשמליים זה קצת בעייתי עם קניות בסופר או לקחת את הילדים לגן או להגיע לאירוע עם חליפה ביום גשום.

בקיצור תפסיקו לרכב על אופניים חשמליים, אני שונא את החרא הזה.

יש פצועים והרוגים בכאלה כמויות שהמדינה לא יודעת איך לצאת מהצרה שהיא נכנסה אליה

אייל

פורסם (נערך)

כרכב שני בבית כיום כל רכב חשמלי עם טווח יותר מ100 ק"מ הוא אחלה.

בשבוע שעבר כשהלכתי לברר לגבי רכב חדש גערתי בנציגים של רנו שלא מביאים הנה את הZOE.

לצערי הם פשוט ניסו לשכנע אותי שרכב חשמלי זה זבל ולעולם לא יעבוד.

אם היה להם במלאי הם היו מנסים למכור לי את זה.

צביעות.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם
בתנאים שאתה מציין גם אופניים חשמליות או קלנועית יעשו את העבודה.

;)

נכון ויש עובדים שגם מגיעים ככה אבל לי לא מתאים אופניים ניסיתי פעם בגיל 13 ולא התחברתי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אופניים חשמליים זה קצת בעייתי עם קניות בסופר או לקחת את הילדים לגן או להגיע לאירוע עם חליפה ביום גשום.

בקיצור תפסיקו לרכב על אופניים חשמליים, אני שונא את החרא הזה.

יש פצועים והרוגים בכאלה כמויות שהמדינה לא יודעת איך לצאת מהצרה שהיא נכנסה אליה

בשביל זה מחזיקים רכב אחד בבית וזוג אופניים במקום רכב שני.

אני דווא בעד החרא הזה המודרניזציה הפכה את הסביבה לבטוחה כול כך שאין כבר את הברירה הטבעית וטמבלים וכידוע טמבלים ותצי אדם משריצים ילדים בכמויות ובמהירות.

ככה שחייב להיות איזשהו אספקט סיכון הסביבה כדי שהעולם לא יטבע בטמטום.

פורסם

^^

מסכים, יש יותר מידי פשוט יותר מידי מטומטמים.

אי אפשר לעבור ברחוב מבלי שעצלן שמן על אופניים חשמליים כמעט נכנס בך או ילד עם אייפון ואוזניות מנותק לגמרי מהסביבה כמעט לא נכנס בך כי עסוק בטלפון.

אני גם בעד ברירה טבעית ושהם יפלו לאיזה בור אבל הבעייה שאם ייכנס בך רוכב אופניים חשמליים שנוסע נד כיוון התנועה תוך כדי שהוא כותב הודעה בטלפון, עדיין יאשימו אותך.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

לא צריך את גילוי הדעת של פינקל, תקרא את המגה שרשור שמתאר בזמן אמת את חוליי החברה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן amiger אם בכללי היה יוצא משתלם מרכב דיזל ומביא איתו בשורה זולה משמעותית,אז

הצפרדע היתה נבלעת כנראה...לפחות לפי מודל עיסקי והערכות מחדש אולי,אפשר לקרוא

את השירשור הענק ולהחכים...או שלא.

• תוכן חדש...