Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי להתייעץ איתכם מה עליי לעשות.

לפני 3 שבועות אוטובוס של חברת "דן" הוריד את המראה של הרכב שלי ואף כמעט ופגע בכל הרכב.

אני עמדתי בתחנת אוטובוס עם וינקרים דולקים כדי להוריד נוסע, והאוטבוס נכנס בכוח לתחנה, לא ביקש ממני לזוז, וכשיצא מהתחנה פגע ברכב שלי.

הנהג המשיך בנסיעה לאחר שפגע ברכב שלי.

הגשתי תביעה לחברת הביטוח של דן, הם דחו את הבקשה בטענה ש"לא ראו רשלנות של החברה או של הנהג"

רציתי לדעת כיצד להמשיך לפעול,

צריך להחליף את המראה למראה חדשה לגמרי, עלות של 2800 ש"ח במוסך הראשי,

החברה פשוט החליטה לא להתייחס למה שכתבתי להם,

אשמח לייעוץ כיצד להמשיך איתם הלאה(חשבתי על תלונה במשטרה על החברה, או שליחת מכתב אזהרה לפני תביעה לחברה מעו"ד)

תודה,

בן.

פורסם

על זה שעמדת בתחנת אוטובוס ולא משנה לצורך מה, צריך להוריד לך את הראש, אבל לא את המראה. אתה אמנם עבריין תנועה אבל לא נהג האוטובוס הוא זה שאמור להעניש אותך. יש לך הזדמנות פז להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות וגם לזכות. זו לא זכות שעומדת לכל אחד.

ארז רונן

פורסם

פות"ש, אני הייתי נוקט מספר צעדים, אך לפני כן שאלות: מתי זה קרה? יש ביטוח מקיף? יש לך תמונות או פרטי האוטובוס?

באופן כללי אחרי אירוע דומה עשיתי כך:

ניגש לתחנת המשטרה והגש תלונה על פגע וברח מצד הנהג הפוגע.

הולך למוסך שאני סומך עליו, מזמין שמאי מטעמי ומדווח לחברת הביטוח שלי שיכירו. אומר שאני כרגע תובע לבד אבל אם אזדקק אצור קשר. הם הציעו שירות משפטי, אמרתי שזה לתביעות קטנות, אמרו בהצלחה.

לוקח את כל החשבוניות [מכתב אבדן יום עבודה מהמעסיק כולל תלוש שכר שיראו שהשכר היומי אכן כפי שאני מדווח, חשבוניות וקבלות על עלות התיקון, עלות שמאי וכל הוצאה ישירה, אבל לא עוגמת נפש שטויות כאלו, רק נזק כלכלי ישיר].

עם כל זה מגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

חשוב שיהיו לך כמה שיותר פרטים ומסמכים על האירוע.

אגב, למוסך אפשר לתת שיק דחוי ל-3 חודשים, רק ברר זאת מראש אם זה מקובל עליהם. לדעתי הרוב יסכימו.

בהצלחה. עדכן אותנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...