Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם אני חדש פה , אז ככה פשוט התאהבתי ברכב הזה ואני מתחיל לחסוך אליו אבל אין לו די כוח בדגם האוטומט (אני חייב אוטומט כי אבא שלי לא יכול לנסוע בידני) וקראתי המון באינטרנט על טורבו ועל סופרצארגר ויש סופרצארגר של edelbrock שדי קל להרכבה אז כמה דברים : הגיוני לקבל לזה אישורים שיהיה חוקי ? אם לא אני ירכיב ויהנה ממנו שנתיים עד הטסט הראשון ? אפשר לקנות את זה בארץ או שאני יזמין מחול פשוט ( דרך אגב , זה עובר במכס ?) כמובן שהרכב יהיה גם לשימוש יומיומי הסופרצארגר לא יעשה נזק רציני ? איזה עוד רכיבים אני יצטרך לשפר ? , זה מה שמגיע עם הסופרצארגר :

image.jpeg תודה מראש על כל תשובה כלשהי . לא יודע אם זה משנה אבל אני ימכור את הרכב אחרי שלוש שלוש וחצי שנים

עריכה אחרונה על ידי Bar777
פורסם

עד כמה שידוע לי, לדגם האוטומט יש אותו כוח כמו הדגם הידני.

אישור לחוקיות בטוח לא תקבל. אם אתה קונה רכב חדש, מן הסתם האחריות לא תחול עליו.

במכס יש סיכוי שזה יעבור ויש סיכוי שיזרקו אותך מכל המדרגות.

פה זה לא אמריקה ושופ שיפור לא נחשב חוקי, על פי החוק היבש.

מן הסתם תצטרך להעלות מפה חדשה למחשב ניהול המנוע. אני מניח שהחברה הזו מספקת מפות ודרך להתחבר למחשב.

כמו כן, גילך אינו ידוע, אבל אם אתה אדם צעיר שקונה רכב כזה, ועוד חדש, ממליץ לך לחכות קצת עם השיפורים ולהנות מהרכב מקורי, לפחות בתקופת האחריות.

בנוסף - בחיים לא הייתי קונה BRZ אוטומטית, מצטער.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
עד כמה שידוע לי, לדגם האוטומט יש אותו כוח כמו הדגם הידני.

אישור לחוקיות בטוח לא תקבל. אם אתה קונה רכב חדש, מן הסתם האחריות לא תחול עליו.

במכס יש סיכוי שזה יעבור ויש סיכוי שיזרקו אותך מכל המדרגות.

פה זה לא אמריקה ושופ שיפור לא נחשב חוקי, על פי החוק היבש.

מן הסתם תצטרך להעלות מפה חדשה למחשב ניהול המנוע. אני מניח שהחברה הזו מספקת מפות ודרך להתחבר למחשב.

תודה שענית מהר . אז אם אני לא יקבל אישור לחוקיות אני יכול להרכיב פשוט למרות שזה לא חוקי וליהנות ממנו שנתיים עד הטסט הראשון (ישלי כרגע הונדה סיוויק סדאן מהחברה ורק עוד שנתיים יש לה טסט) והדגם האוטומט יותר איטי בפתיחה מ0-100 בחצי שניה לא יודע מה עם אחרים אבל זה משנה לי , ואתה אומר גם שיש סיכוי שזה לא יגיע אליי אפילו וחנות בחול תקבל ת5 אלף דולר שלה ואני יקבל כלום ? ומשהו אחרון , נראה לך שהכוח של הרכב הזה מספיק ולא צריך שיפורים ?

פורסם

לדעתי הרכב הזה לא מתאים לך, אתה מחפש כח והאצה ברכב אוטומאטי. הרכב הזה הוא חווית נהיגה כוללת, יש הרבה רכבים אחרים שיתאימו לך יותר, לא תצטרך להפוך את הרכב ללא חוקי ולפגוע באחריות

פורסם
אז ככה פשוט התאהבתי ברכב הזה ואני מתחיל לחסוך אליו

אתה רק מתחיל לחסוך? כמה כבר יש לך?

ושאלה חשובה - שאלת את אבא אם הוא מרשה לך לשפר את הרכב?

פורסם
לדעתי הרכב הזה לא מתאים לך, אתה מחפש כח והאצה ברכב אוטומאטי. הרכב הזה הוא חווית נהיגה כוללת, יש הרבה רכבים אחרים שיתאימו לך יותר, לא תצטרך להפוך את הרכב ללא חוקי ולפגוע באחריות

אז איזה רכב אתה חושה שיתאים ? התלהבתי ממנו גם בגלל הפוזה , ואנחנו לא יכולים לקנות רכב ידני בגלל אבא שלי

פורסם

אם זה לא טרול או ילד בחופשה , אני מציע לך קודם לרכוש את הרכב, ללמוד לנהוג עליו ולשלוט בו, ואם תרגיש שחסר לך כח תתחיל לבדוק על אופציה כזאת.

אם אין לך ניסיון עם רכב בטווח הכח שלו או רכב עם הנעה אחורית, יקח לך המון זמן עד שתרגיש שהוא חלש מדי בשבילך.

Miata ND2

פורסם
אם זה לא טרול או ילד בחופשה , אני מציע לך קודם לרכוש את הרכב, ללמוד לנהוג עליו ולשלוט בו, ואם תרגיש שחסר לך כח תתחיל לבדוק על אופציה כזאת.

אם אין לך ניסיון עם רכב בטווח הכח שלו או רכב עם הנעה אחורית, יקח לך המון זמן עד שתרגיש שהוא חלש מדי בשבילך.

צודק ..

פורסם (נערך)

קיט סופר צ'רצ'ר זול ואמין יותר. יש מספר חברים בארץ שנוסעים על Brz משופרות, ממש לא בעיה להכניס את החלקים לארץ.

אל תשכח שבכדי לקבל תוספת כוח משמעותית ולהנות ממנה בצורה בטוחה, תצטרך להשקיע בקיט ברקסים וקויילוברים/בולמים+קפיצים. לאחר רכבי טורבו של 180-400 כ"ס, ה Brz הרבה יותר איטית אך כנגד הרבה יותר מהנה מרכב הצ'בק חזק כמו ה S1 או S3. אני התרגלתי לנושא של הכוח דיי מהר, סך הכל צריך לשמור על סלד גבוה

עריכה אחרונה על ידי CNX
  • תוכן חדש...