Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטפליקס זמין בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסלון יש מובנה, בחדר שינה לא

מצאתי את זה http://bit.ly/1IRjDUL

מכירים משהו דומה יותר זול?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כבר כרומקאסט אז עדיף firetv/roku, אבל בכל מקרה בשניהם אין DVB-T וזה בעיה מבחינתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

כתוביות בעברית לבטח יתווספו במהלך השבועות/חודשים הקרובים. יש כתוביות באנגלית וערבית, וכמובן שלחלק מהתכנים עדיין יהיה צורך ב VPN.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בשורה משמחת אבל יש מעט מאוד תוכן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אכן חסר הרבה תוכן, מקווה שזה יתוקן בקרוב (יש לי הרגשה שזה קשור להסכמים מול יס והוט)

לפחות בינתיים אפשר להתפנק על סרטים ישנים ב full hd עם סאונד 5.1 כמו מטריקס :)

פורסם

^^

אני יותר נוטה להאמין שזה פשוט עניין של רישוי והיתרים, בלי קשר ממשי להוט או יס.

הכמות והזמינות משתנות בהתאם למיקום שלך, לכן למי שכבר נרשם בזמנו ועושה שימוש עם VPN, ייקח עוד זמן עד שיזנח את זה, אם בכלל.

פורסם

איכות מזעזעת. בלתי מתקבל על הדעת,

בדקתי שני סרטים שיש לי ב-DVD, זה פשוט מגוחך.

ועוד מדובר בפלזמה סלחנית ברזולוציה נמוכה!

uninstalled

אני אמשיך לקנות כל מיני בלו-ריי ו-dvd ב-seconds spin, תודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לא הגיוני.

1. נסה להכנס לחשבון שלך בנטפליקס, ותחת Playback settings תסמן High.

2. דרך דפדפן במחשב, גש לנטפליקס, ותפעיל למשל את הסדרה Narcos. תן לזה חצי דקה / דקה.

3. אתה יכול לראות מה קורה - Ctrl + Alt + Shift + D. אתה יכול לראות Playing Bitrate שזה מה שמוצג ו- Buffering Bitrate שזה מה שהוא טוען. הוא צריך להגיע לסביבות 5700 בסדרה הזו בשניהם.

4. אתה יכול גם להכריח אותו. Ctrl + Alt + Shift + S ולבחור בביטרייט הכי גבוה.

5. כדי לנגן FHD בדפדפן אתה צריך Microsoft IE, Edge או ספארי. שאר הדפדפנים מוגבלים ל-720. באפליקציות זה צריך להיות בסדר.

עקרונית הוא מתחיל באיכות מעט נמוכה, ולאחר מספר שניות מתחיל לטפס לאיכות מקסימלית כל עוד רוחב הפס שלך מספיק. בטח ובטח יותר טוב מכל DVD.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

אתה צודק, יצאתי חומוס.

אחרי שתי דקות זה עובר לרזולוציה נורמלית (בודק דרך הכרומקאסט).

עדיין מורגש כיווץ חזק (המון artifacts של חידוד-יתר) אבל הרזולוציה מפצה ועדיפה על DVD.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אם הקו שלך מספיק מהיר, Narcos למשל רץ ב- FHD ב- 6mbps. זה נראה מצויין בלי ארטיפקטים מודגשים. תבדוק שלב ראשון במחשב. איכות התמונה צריכה להיות מצויינת.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

האנס - כנראה הם לא תיגברו עדיין את מערכי הCDN שלהם או חוטפים קצת כפות על הגידול הפתאומי במשתמשים.

כשהייתי בארץ עם פתרון DNSי (UnblockUS) הייתי רואה באיכות לא רעה - אבל הסקייל אפ אכן לקח קצת זמן (חצי דקה - HLS , בא ניכנס לתיאוריות סטרימינג בפעם אחת :) - במקרה עוסק בזה במהלך היומיום).

בארה״ב יש להם תכנים גם ב4K.

גם האיכות HD שלהם מעולה - והם עושים צעד בהמשך הרבעון הראשון של 2016 של לשנות את הקידודים שלהם שישפר הרבה עוד יותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתם יכולים לבדוק את ה-BITRATE שאתם מקבלים מהנטפליקס עם הסרטון הזה (תנו לו זמן, האיכות משתפרת):

http://www.netflix.com/title/70136810

לגבי תרגומים, אל תחכו לזה, כי זה לא יגיע בקרוב, זה לא שנטפליקס באמת הגיע לישראל, הם פשוט הסירו את חסמי IP (ב-135 מדינות, ובמקרה אנחנו אחת מהן) וחסמו תכנים לפי אזורים. אנחנו לא בעדיפות שלהם.

• תוכן חדש...