Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בפיג'ו 308 שנת 2009.

בשנה האחרונה לא הדלקתי חימום ולכן לא זכור לי מתי המערכת היית תקינה.

מיזוג עובד מצויין על קירור.

בכללי הרכב לא מתחמם ופרק הזמן הדרוש לנוזל הקירור להגיע לטמפ' עבודה הינו קצר והמחוג יציב על 90.

בזה אני שולל משאבת מים וטרמוסטט.

2 הצינורות המובילים מהמנוע לקיר האש חמים.

אני שולל סתימה ברדיאטור פנימי ותקינות השסתום.

כל וריאציה של כיוון הטמפ' בקונסולת המזגן נענית באוויר קר.

מפוח עובד תקין ומשנה מהירויות בהתאם למבוקש.

מעבר בין מצבים תקין (אוויר לרגליים/שמשה וכל מצבי הביניים).

לאחר פירוק תא הכפפות ניתן לראות את מנועי השליטה במצבים(ווידוא וויזואלי לאחר החלפת מצב ותגובת המנועים).

הכל תקין.

במעבר ממצב HI לLO בקונסולה, אני שומע זמזום ממנוע נוסף וע"י מגע אני מרגיש כי יש תנועה, לא הצלחתי לראות ויזואלית מה משתנה או לוודא שהמנוע אכן מסתובב.

המנוע מחובר לתיבה (אוויר?) לבנה חלבית ובשעה מאוחר כזו לא הצלחתי לראות איך כל ההרכבה הזו מתפרקת.

האם פספסתי משהו בדרך או שהציר אותו המנוע מסובב הוא הפתרון?

אם לא פספסתי דבר ועליתי על הבעיה, איך לעזאזל אני מחלץ את המנוע מהתושבת שלו? לא ראיתי ברגים והגישה נוראית.

אשמח לעזרה.

עריכה אחרונה על ידי stillness6
פורסם

2 הצינורות המובילים מהמנוע לקיר האש חמים.

אני שולל סתימה ברדיאטור פנימי ותקינות השסתום.

לא בהכרח נכון.

בזמן הפעלת חימום נפתח שסתום המאפשר מעבר מים למקרן הפנימי ובעזרתו לחמם את פנים הרכב. כאשר החימום ברכב לא פועל , נוזל הקירור עובר במעגל קצר ליפני המקרן הפנימי ולא נכנס דרכו.

בשני המצבים הצינורות שעליהם דיברת חמים.

כך שלא הייתי שולל סתימה של אחד מהמעברים למקרן.

הטיפול דיי פשוט. פרק את שתי הצינורות ונקה בעזרת לחץ אויר.

בהצלחה.

פורסם

לאחר בדיקה מעמיקה באור יום עולה כי הציר שמווסת אוויר קר/חם תקין והמנוע מזיז את המדף. בתגובה אני מקבל אוויר חמים אך לא מספיק כדי לחמם את תא הנוסעים.

כרגע החשוד היחיד הוא הרדיאטור הפנימי.

אין גישה לפרק את הצינורות שמגיעים לרדיאטור, יש דרך diyאחרת לנסות לסדר לפני שאני פונה למוסך?

תודה

פורסם

אם אין גישה על הרדיאטור עצמו אז פרק את הצינור בצידו השני. כלומר מהרדיאטור הוא יוצא למקום אחר. (אני לא מכיר את הרכב שלך) פרק אותו משם והכנס לחץ אויר. כמובן שיש לפרק את שני הצינורות בכדי שהלכלוך יצא החוצה ולא יתקדם למקום אחר במערכת.

• תוכן חדש...