Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין B3 2009 לבין reno fluence 1.6 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לקראת רכישת רכב שני, שישמש בעיקר לצורכי נסיעה לעבודה (כ-70 ק"מ ביום).

תקציב: עד 35K.

נשמח לשמוע את דעתכם.

תודה!

פורסם

הפלואנס בגרסת הבנזין נחשבת למוצלחת פחות מהדיזל, בעיקר בכל הקשור לתכונות דינאמיות - בשפה פשוטה - היא לא זזה. היא נוחה ומרווחת, איכות הפנים בינונית.

מצד שני, גם ה-B3 (אם היא לא 2.0) לא בדיוק חורכת אספלט ולחובתה תא מטען פצפון בגרסת ההאצ'בק. התנהגות הכביש שלה טובה, השאלה עד כמה זה מעניין אותך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מודע לעניין ה"עגלתיות" של שניהם.

יותר רלבנטי עבורנו עניין האמינות ועניין הבטיחות (מדי פעם ייסעו באוטו גם שני ילדים קטנים).

פורסם

לדגם בתקציב שלך (נראה לי 2008-2009, אם 2008 אז תוודא שמדובר באחרי מתיחת הפנים) יש את כל מערכות הבטיחות הנדרשות וציון ריסוק של 5 כוכבים, אתה כבר הצהרת שאין לך בעיה עם רכב שמרגיש אטי.

לא יודע לגבי אמינות, זאת שאצלי בסדר, המוניטין שלהן בסדר.

לשם השוואה: סובארו קיבלה 4 כוכבי ריסוק, רנו פלואנס מעולם לא נבחנה.

יש עוד סיבות אבל רשמת שמעניין אותך רק בטיחות ואמינות.

יש המון מכוניות כאלה, אני לא חושב שיהיה לך קשה למצוא אחת.

פורסם

הופתעתי לקרוא שפלואנס לא עברה מבחני ריסוק. הייתי בטוח שרנו מאוד בטיחותיים.

בפרטי יש באמת לא מעט פוקוסים, אבל אם אני רוצה לקנות ממקום עם אחריות, ומוצעת לי שם כרגע פלואנס.

חשובה לי גם צריכת דלק (עקב נסיעות ארוכות יחסית), אבל שני הדגמים נראים באותה סקאלה בקטע הזה.

אשמח לשמוע על סיבות נוספות.

פורסם

הפוקוס מרגישה יותר טוב בנסיעה, זה ארוך מידי לכתוב בדיוק למה, ואני גם מניח שההסבר לא יהיה לך מובן כל כך, אתה צודק לגבי צריכת הדלק.

אם מציעים לך אחריות וזה משהו שהוא חשוב לך, אז תבדוק מה האחריות באמת כוללת ואיפה אתה יכול לממש אותה אם יש צורך בכך ותקנה פלואנס, זה לא אוטו רע. תעשה רק קצת בירורים על הפוקוס כי היא עדיפה, ואולי תמצא גם מישהו שמוכר אותה עם אחריות.

• תוכן חדש...