Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זמן חיפוש החניה ירד מ-40 דקות ל-5 דקות ולפעמים ללא זמן חיפוש חניה כלל - אז כנראה שאני לא מזהם את המרחב אלא דווקא מנקה אותו.

כמו שאמרתי, אתה מוזמן לחנות אצל ההורים, או איפה שאתה ממוקם.

שיהיה לכולכם יום נקי, תנשמו עמוק, ותתעסקו בדברים קצת יותר מהותיים מאשר קבוצות חניה של שכנים פורעי חוק ששומרים לעצמם חניה. אני מקריא לעצמי את המשפט הזה ונדהם מכמות האגרסיות שיצאה מחלק מכם כלפי מיזם חברתי-שיתופי שעושה כבר שנתיים פלאים למצוקת החניה במרכז תל אביב, ואגב, גם בירושלים ישנן יוזמות דומות. (לכו תתקפו את הירושלמים עכשיו, אחרי שסיימתם להשתמש בכל הסטראוטיפים השונים והמשונים שלכם כלפי תושבי תל אביב)

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סתם בשביל לסדר לך את ההיגיון, זה שלוקח לך למצוא חניה ב5 דקות כי שמרו לך, לא מבטל את הזיהום של זה שעמד שם עם הרכב מונע וחיכה לך שתגיע.

במקום רכב שחולף כמה פעמים ברחוב והזיהום שלו מתפזר, יש כמה רכבים עומדים שמזהמים באופן נקודתי. אתם יוצרים סימולציה של פקק תנועה מבחינת זיהום בשכונה שלכם.

אתה יודע מה? גם אם כולכם נוסעים בחשמלית של אגסי אתם משתלטים על מרחב ציבורי למטרות אישיות וזה פסול.

אני חושב שכבר הבנת את התמונה הכללית מהודעות של שאר המשתמשים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יובל,

רוב חבריי וגם אני עצמי חיים או חיו במרחב המופלא שבין הירקון לשלמה.

אני לא מכיר אף אחד שחבר בקבוצה כזו.

כפי שכבר כתבתי לך בהודעה קודמת, 80 חברים זה כלום. זה לא מכסה אפילו את כל המשפחות ברחוב מאוד קטן וצידי, כמו הרחוב שאני גר בו.

לגבי "דברים מהותיים" - זה נורא אופייני לחלק מאזרחי מדינתנו - לאו דווקא מאלו שמגיעים ממדינת תל אביב - להתייחס לכל מעשה בריונות שהם לוקחים בו חלק כ"לא מהותי". מה יש? מה קרה? "מהותי" זה לעלום, הרי, משהו שמפריע לך. ואם השתלטות חצי - כוחנית של כמה מפזרי סיסמאות על "קיבוץ בעיר" לא מפריע לך ולעוד 400 אנשים, מתוך עשרות או מאות אלפים שחיים בשכונות האלו - אז בטוח שמדובר בתופעה מבורכת.

אין הבדל של ממש בינך לבין אלו שפעם ביומיים אני רב איתם, כשהם חונים בחניה הפרטית שאני משלם עליה. אתה בריון בדיוק כמוהם. גם אם תכתוב עוד עשרים תגובות פסיאודו רגועות ופסיאודו מתנשאות לעצבניים סביבך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

Yuval

נגיד ויקרה יום שבו אחליט לגור בתל אביב. ממילותיך נובע כי ברוב השכונות קיימת קבוצה כזאת. אני מיזנטרופ (אחד שלא אוהבים אנשים), לא מתכוון לשמור חניה לאף אחד ולא רוצה שישמרו לי, הקבוצות שלכם לא מעניינות אותי. האם יש לי מה לחשוש לחיי? לרכב שלי? האם אני "אחד מכם"? או שמה יסתכלו עלי כמו על כבשה לבנה בעדר של כבשים שחורים?

פורסם

שיהיה לכולכם יום נקי, תנשמו עמוק, ותתעסקו בדברים קצת יותר מהותיים מאשר קבוצות חניה של שכנים פורעי חוק ששומרים לעצמם חניה. אני מקריא לעצמי את המשפט הזה ונדהם מכמות האגרסיות שיצאה מחלק מכם כלפי מיזם חברתי-שיתופי שעושה כבר שנתיים פלאים למצוקת החניה במרכז תל אביב, ואגב, גם בירושלים ישנן יוזמות דומות. (לכו תתקפו את הירושלמים עכשיו, אחרי שסיימתם להשתמש בכל הסטראוטיפים השונים והמשונים שלכם כלפי תושבי תל אביב)

לא הצלחתי להמנע מלצחוק מהמיזם החברתי השיתופי שדואג לאיכות הסביבה ולהקטנת הפערים במדינה :-). בדיוק כמו המיזם החברתי שיתופי של הסטודנטים ששומרים לחברים שלהם מקומות בכיתה. זה מאד חברתי אין ספק, אבל רק לקבוצה סגורה של חברים.

בשורה התחתונה זו התאגדות כדי להשתלט על חלקים במרחב הציבורי ,לשמור אותם לקבוצת חברים סגורה, ולמנוע ממי שלא נמנה על הקבוצה מלהשתמש בהם שימוש שווה והוגן.

אבל כשהמציאות לא מסתדרת עם השכל אז מפעילים חזק את הרציונליזציה.

פורסם
אם זמן חיפוש החניה ירד מ-40 דקות ל-5 דקות ולפעמים ללא זמן חיפוש חניה כלל - אז כנראה שאני לא מזהם את המרחב אלא דווקא מנקה אותו.

כמו שאמרתי, אתה מוזמן לחנות אצל ההורים, או איפה שאתה ממוקם.

שיהיה לכולכם יום נקי, תנשמו עמוק, ותתעסקו בדברים קצת יותר מהותיים מאשר קבוצות חניה של שכנים פורעי חוק ששומרים לעצמם חניה. אני מקריא לעצמי את המשפט הזה ונדהם מכמות האגרסיות שיצאה מחלק מכם כלפי מיזם חברתי-שיתופי שעושה כבר שנתיים פלאים למצוקת החניה שלי במרכז תל אביב, על חשבון אנשים אחרים אבל זה פחות מעניין, ואגב, גם בירושלים ישנן יוזמות דומות. (לכו תתקפו את הירושלמים עכשיו, אחרי שסיימתם להשתמש בכל הסטראוטיפים השונים והמשונים שלכם כלפי תושבי תל אביב)

קח, תיקנתי באדום.

אני לא מבין למה אתה מיתמם, אתם משתלטים על שטח ציבורי כי זה מה שמשרת את האינטרסים האישיים שלכם, ולא מזיז לך שזה פוגע באנשים אחרים (זה הרי חייב לבוא על חשבון מישהו). אתה הרי מלא גאווה במיזם שלך, ואני מבין - הוא הרי פתר לך את הבעיה כמעט לגמרי. רק תוסיף קצת self awareness וסגור עניין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני דווקא חושב שהרעיון של שימוש בכלים מתקדמים כמו ווצאפ כדי לייצר קבוצה

שיכולה למקסם אופטימיזציה של שימוש במקומות חנייה הוא אבולוציה מבורכת,

בדומה לנמלים שמעבירות אותות כימיים ומנהלות קן עמוס וצפוף של מיליוני פרטים.

אם נשווה בין השכונה המתואמת של יובל לשכונה ללא תיאום במבט על של סרט בקצב מואץ

נראה אצל יובל הרמוניה של כניסות ויציאות חלקות ["the old in-out, in-out Billy"]

ובשכונת הבקרה נראה דיסהרמוניה קקופונית של פקקים, חניות כפולות, המתנות וצפירות.

למעשה אם תורחב הקבוצה לכמה שכונות ואף איזורים או כל העיר הרי שזה יהיה מיזם מוצלח

שיניב ממון רב לבעליו שכן הוא עונה על צורך בוער בצורה מצויינת.

לא ברור לי למה נטפלתם אליו ואיך מארגון חנייה זה נהיה ארגון פשע [??]

*רק לירון עם העיכובים שלה קצת יוצרת צרימה בהרמוניה הזו

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להודיע בקבוצה כשראית שמתפנית חניה - זה טוב.

לא לפנות חניה עד שמישהו אחר מהקבוצה יגיע - זה רע.

אין כמו שיתוף מידע, בכל תחום. ככה יוצרים חברה נעימה יותר, חכמה יותר ועם תחרות בריאה ולא מחריבה.

אבל לא שמור לי ואשמור לך בדברים שלא שייכים לך.

פורסם

אם אני רואה מגיני רוח על וולבו במגרש גרוטאות

מתקשר אליך ומחכה ליד הוולבו עד שתגיע

ובא פתאום מישהו זר שחפץ בהם, הרי אני אומר לו שאני שומר אותם, הלא כך ?

אני יכול אפילו להגדירם כ'שלי' שכן כמו חנייה הם בבחינת 'המוצא לוקח',

למרות שכדבריך הם אינם 'שייכים לי'. הגבול פה צר ואין בו ערך.

הקיצר יש לשבח את יובל וחבר מרעיו על ההתייעלות - לרבות במישור צריכת האנרגיה -

להודות לו על שחלק מניסיונו התעבורתי עם הפורום ולתרגם זאת לאפליקציה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגיני רוח זה חפץ שעומד למכירה, לא משאב ציבורי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כזה דבר מגרש גרוטאות שכל אחד יכול לקחת.

פורסם (נערך)

היו כאלה ניסיונות לאפליקצי. לא נראה לי שצלחו.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז מזבלה, או איפה ששמים כאלה וולבואים, בל נתקטנן.

אז שאלתי את בעל המגרש "אחי אפשר תמגיני רוח מהוולבו"

והוא אמר "קח את כל הוולבו הזה מבחינתי הוא עדיין נוסע אפילו"

סתם סמנטיקה,

יובל וחבריו מצאו פתרון ומי שמקנא שהוא לא בחבורה - בעיה שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא אמר לך לקחת, זה שלך. הדוגמא הזאת לא טובה.

אם כבר, ספסלים לגברים בחנויות בגדים. ישבת באחד כזה עם הילד וכעבור זמן שלחת את אותו לקנות לך לאפה. גבר מבואס אחר בא ותופס לו את המקום לידך. יש לך זכות למנוע ממנו לשבת שם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...