Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://postimg.org/image/pifz5py77/

להלן תמונה מהמכסה מנוע שלי על הרכב, זה קרה מלפני כמה ימים וקישרתי את הצבע לאולי בוץ שהתבייש על הרכב או משהו כזה, לקחתי את הרכב לשטיפת רכב וחשכו עיני. אין לי מושג איך או ממה זה נגרם. לציין שזה על כל הרכב ובנוסף על השמשות. יש דרך להוריד את הצבע?

פורסם

שמפו אגרסיבי, אולי סבון כלים אם אין לך משהו ייעודי, ואחכ באמת פלסטלינה, תשתף בתוצאות.

פורסם

על הדרך לבית הלכתי למקום שעושים בו פחחות וצבע, לטענתו הוא מתחייב לי שפוליש יוריד לי את הכל. מה אומרים לגבי זה?

פורסם

הייתי מנסה להוריד לבד קודם, פוליש במצב כזה רק יצור עוד שריטות, חייב קודם להוריד את הלכלוך ואז אולי פוליש, למרות שלא הבנתי מה הקשר של פוליש למצב.

פורסם

אוסיף מנסיוני:

כמו של MZM אמר פוליש ללא ניקוי המשטח יעשה לך סריטות, ואם הצבע מכיל ברזל אז צפה לסריטות גם על השמשות.

הפתרון היקר והטוב ביותר הוא פלסטלינה - עבודה סזיפית אבל הכי בטוחה, והכי חשוב במקרה הנ"ל לא לחסוך בפלסטלינה(!)

לשמשות סקרייפר עם מעט מים.

יש אופציה נוספת אבל דורש בעל מקצוע - שלייף סבון ולאחר מכן פוליש.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אוי ואבוי. כמה כואב לראות רכב ככה. שמע אחי אמרו פה אנשים שמבינים גם יותר ממני, תנסה פלסטלינה ואז תעדכן אם עזר ומה המצב

פורסם

אם אין לך נסיון עם פלסטלינה, זה בדיוק מצב שהייתי משאיר לבעל מקצוע.

זה מעבר לנקודה פה/שם, כל הרכב מלא.

מצב כזה ידרוש המון סבלנות, בר אחד של פלסטלינה פשוט לא יספיק, ואני בספק שאתה לא תייצר סווירלים.

קח זאת לתשומת לבך, זהו לא מצב סטנדרטי, אך הוא פתיר לחלוטין.

"יאללה בירי".

פורסם

לא יודע על איזה צבע מדובר, אבל זה נראה כי סביב הנקודות השחורות הצבע התנפח,

האם כך הדבר? יכול להיות שאלו גיצים של מדורה\אש\שריפה ?

פורסם

לפני כמה חודשיים האוטו שלי היה מפוצץ בצבע... הורדתי את מה שאפשר עם שמפו יעודי.. וכדי להוריד את שאר הכתמים והנקודות העקשניות שלא ירדו השתמשתי בחתיכת פלסטלינה ושפריצר עם חומר סיכוך (מים ושמפו) ואחרי זה השלמתי את העבודה במריחת וקס.. לא רק שאין זכר לנקודות.. הצבע נראה נהדר יותר מתמיד.. תנסה את זה לפני שאתה הולך למכון מקצועי..

אני מאוד מקווה בשבילך שלא נכנס צבע לפנים הרכב או לחלקים של פלסטיק וגומי.. כי את זה אי אפשר להוריד עם פלסטלינה....

פורסם
http://postimg.org/image/pifz5py77/

להלן תמונה מהמכסה מנוע שלי על הרכב, זה קרה מלפני כמה ימים וקישרתי את הצבע לאולי בוץ שהתבייש על הרכב או משהו כזה, לקחתי את הרכב לשטיפת רכב וחשכו עיני. אין לי מושג איך או ממה זה נגרם. לציין שזה על כל הרכב ובנוסף על השמשות. יש דרך להוריד את הצבע?

טרמפנטין כמעט בטוח יוריד אבל יש לנסות במקום מוסתר קודם. ואם יסתדר אז קטע אחרי קטע עם מטלית רכה ולאחר מכן שטיפה ווקס

פורסם

אין לי כל כך ידע עם חומרי ניקוי (פלסטלינה וכו..) אעדיף לקחת את זה לבעל מקצוע שינסה הוא לבצע את התיקון ולחסוך מעצמי עוד עוגמת נפש. כמה לדעתכם אמור לעלות תיקון של הצבע שהוא על כל הרכב כמעט + שמשות וחלונות?

MaDxXx אכן ניסיתי לגרד עיגול אחד או שתיים ושמגרדים הצבע או מה שזה לא יהיה פשוט מתפוצץ ונהיה יותר גדול.

חבר שראה את הרכב טען שלפי מה שזה נראה לו ייתכן שריתכו ליד הרכב שלי וגיצים עפו על הרכב, ייתכן?

פורסם

ייתכן, שוב זה מה שאני רואה מהתמונות, היכולת שלך לראות את זה הרבה יותר טובה,

אבל בתמונות בהחלט הגיוני מה שאתה אומר, וזה נראה שהצבע התנפח, במקרה כזה לא נראה לי שכל מה שהוצע יעזור, אלא רק פחחות וצבע.

צלם עוד כמה תמונות כולל השמשות.

אתה זוכר איפה חנית שזה קרה?

• תוכן חדש...