Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - מאזדה MX-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיאטה היא רודסטר פתוחה דו מושבית. כל האחרות שהובאו להשוואה למעלה, לא. בתצורה הזו אין למזדה מתחרות בסביבת המחיר האמורה ולכן נכון עושה היבואן מבחינתו כשהוא מצמיד לה מחיר די מופרך. מי שמחפש הוכחה יציץ ברשימת המיאטות הזמינות לקנייה מידית כאן בארץ.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה, ברור שמזדה חדשה תהיה מאינה יותר וזולה יותר, אלא שהמחיר האו-כה-מופלץ-כי-אני-יבואן-בלעדי-ואין-עלי-פיקוח, פשוט מהווה TURN OFF.

אני מסכים שאין לקנות את המיאטה בגלל המחיר הגבוה, כאקט של צרכנות טובה.

אבל המחשבה שמחירי צעצועים לעשירים ייכנסו באיזשהו שלב תחת פיקוח... זה מופרך.

ואם כן, שיתחילו עם חופשות סקי!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעיה היא שזה רק תסמין של הבעיה כולה. תחשוב כמה זולה היתה הקורולה/פוקוס/3 לו היה פיקוח. למשל ההצעה להגביל ההנחה לליסינג - היתה אוטומטית מורידה את מחיר גרסאות הליסינג. שלא לדבר על מחירי סובארו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתור בעלים של מיאטה 2008 עד לפניי חודשיים, לא הייתי מוכן לשלם מחיר כזה מופרך:shock:

K190 מחיר ריאלי לרכב הזה, K210 לגג קשיח אם יגיע ארצה בעתיד.

בסופו של יום המדד הוא לא רק פאן נטו, נכון להיום אם היה לי K220 מיותרים כנראה שהם היו הולכים לMK7 GTI.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
הבעיה היא שזה רק תסמין של הבעיה כולה. תחשוב כמה זולה היתה הקורולה/פוקוס/3 לו היה פיקוח. למשל ההצעה להגביל ההנחה לליסינג - היתה אוטומטית מורידה את מחיר גרסאות הליסינג. שלא לדבר על מחירי סובארו...

כבר הסברתי לך פעם שזה לא נכון. ברכבים בסיגמנט הזה היצרן כבר נותן הנחה משמעותית ליבואן, יחסית למחיר במדינות אחרות. כלומר, הסיגמנט הזה תחרותי דיו.

המקום בו הרווחים מאוד גדולים הוא דווקא חלקי חילוף, כמו שאנחנו רואים כאן בהרבה דוגמאות, אבל זה לא קשור לשרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני היחיד שמקווה שדגם ה1.5 יתחיל להיות משווק בארץ?

לא, גם אני הייתי רוצה לראות את דגמי ה-1.5. אני חושב שדלק-מוטורס יגדילו את המכירות יפה אם הם יביאו אותו. הבעיה היא התמחור שלו כי לשלם מעל 170K בשביל מנוע 1.5 זו בעיה. ה-1.5 צריכה לעלות בין 140-150K. ה-2.0 יכולה להמכר טוב טוב ב-180K+ כאשר היא בגרסת גג רך, והגג הקשיח תייקר אותה ב-20-30K. לפי דעתי זה התמחור הנכון.

מקווה שדלק יעשו משהו בנידון.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לא, גם אני הייתי רוצה לראות את דגמי ה-1.5. אני חושב שדלק-מוטורס יגדילו את המכירות יפה אם הם יביאו אותו. הבעיה היא התמחור שלו כי לשלם מעל 170K בשביל מנוע 1.5 זו בעיה. ה-1.5 צריכה לעלות בין 140-150K. ה-2.0 יכולה להמכר טוב טוב ב-180K+ כאשר היא בגרסת גג רך, והגג הקשיח תייקר אותה ב-20-30K. לפי דעתי זה התמחור הנכון.

אני חושב שהמחירים שציינת הזויים.

מעניין לשמוע איזה דגם רכב מצליח בהסיטוריה עלה יותר מהדגם המחליף שלו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מגזים לדעתי.

170 ל1.5 מאובזר בצורה סבירה, זה מחיר ריאלי לגמרי לדעתי.

שוב, יש כאן חוויה שונה מאוד מרכבי הוט האצ' בתמחור דומה.

אתם צריכים להבין שהרעיון באוטו הזה מעולם לא היה כוח, אלא היגוי והתנהגות. הגרסה עם מנוע ה1.5 קלה בצורה כזו שבכל מבחן שהרכב השתתף בו, ציינו שההתנהגות בו עדיפה וכייפית יותר בזכות זה, אפילו בהיעדר תוספת הכוח של מנוע ה 2 ליטר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...