Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.לא נותנים שום רכב.אני נלחם איתם על המחיר אין לי בררה אני חייב לסדר אוטו.אני רוצה לתבוע אותם אחרי תיקון.אני היתי במוסך בזמן אחראיות ושקרו אלי עכשיו נגמר אחראיות ונותנים רק הנחה.הרכב מטופל רק במורשה סקודה, זה מה שעצוב.

פורסם

האם המכונית טופלה רק במוסכי היבואן כל חייה? אם כן, אז בהחלט היו תקדימים של החלפה ע"ח היצרן/יבואן.

התנאי הבסיסי וההכרחי לקבל אחריות מורחבת של היצרן היא טיפול רציף לפי הספר במוסכי היבואן. אם התנאי הנ"ל מתקיים אצלך, אז קצת סבלנות ואורך רוח ותקבל את מה שמגיע לך (הבעייה שלך היא כשל ידוע בשנים הללו).

לחבר שלי עם Q5 מ-2010 (יד ראשונה, 130K ק"מ) הלך מנוע כתוצאה מפגם במותחן השרשרת - כשל ידוע במנעו 2.0 TSI מהשנים ההם. הוא טיפל לפי הספר במוסך המרכזי. אתמול הוא הוציא את הרכב עם מנוע מקורי חדש מהיצרן ועבודה ע"ח צ'מפיון. מרגע הכניסה למוסך עד היציאה, עברו כ-3 שבועות. הכל התנהל בצורה עניינית וקורקטית ללא עו"ד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכב מטופל בסקודה.הפניה היתה במרץ 2014.אבל אומרו לי שאין אחראיות.עכשיו פניתי שרות לקוחות אחרי שבוע של טלפונים אומרים שעברתי 5 שנים ולהן נותנים רק הנחה עם כול זה ששיקרו אלי..

פורסם

אז תפנה אותם למוסך שבו אתה מטפל ובה נרשמה התלונה שלך במחשב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דיברו איתם גם.המוסך נותן 15% הנחה והיצרן 70% על חלקים....אחרי הכול 12000 זה מעצבן מעוד...ב10 לינואר צריך להכניס את האוטו למוסך...

פורסם

נסה לפנות ליצרן, לסקודה העולמית. אולי משם תבוא הישועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יאומן.אחרי אוברול מנוע קבלתי רכב עם מזגן לא עובד....אומרו שקבלו ככה את הרכב...פשוט בושה...

פורסם

במידה והייתה תקלה במזגן לפני ההכנסה למוסך, סביר כי הייתה נדלקת נורת אזהרה.

או במחשב הרכב היתה נרשמת הערה על הבעיה.

אל תוותר, בקש רכב תקין .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...