Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן קניתי פולקסווגן פולו (2010) רמת הגימור באוטו היא הכי בסיסית (קומפורטליין) והמערכת שהגיע עם האוטו ממש ישנה ולא מספקת את הצרכים הבסיסים שלי (הדגם הוא rdc 210)

עכשיו לשאלות.

1. האם אפשר להוסיף לדגם הזה תמיכה ב bluetooth ו \ או יציאת AUX \ USB? אם כן האם זה אפשרי ומשתלם לעשות את זה לבד?

2. עם אני רוצה לשדרג את הדגם לאחד מהדגמים החדשים שלהם rdc 510 \ rdc 210. האם זה משתלם? ראיתי שהדגם האחרון(rdc 510) תומך גם ב USB וגם ב AUX האם זה נכון?

3. הספקתי לדבר עם כמה מוסכים והמחירים שהם נותנים על הדגם האחרון(rdc 510) הם מטורפים (מגיעים ל3 ואפילו4 אלף שקל כולל עבודה) האם זה מחירים הגיונים? וראיתי שאפשר להזמין ב ebay ב800 שקל את הדגם האחרון אומנם מסין אבל השאלה עם לא עדיף לי להזמין אותו מחו"ל ואז לבוא למוסך ולבקש להתקין לי את זה ?

אשמח לשמוע כל מידע נוסף שתוכלו לתת לי

תודה מראש

שי

פורסם

אגב המוסך אינו המתקין אלא מקינים מקומיים שעושים התקנות לרכבים של הסוכנות.

ולא חושב שכדי שתקנה ותגיע עם החלק, יכול להיות שלא ירוצו להתקין ולא תקבל אחריות, כדי שתבדוק איתם.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
שלום לכולם

לא מזמן קניתי פולקסווגן פולו (2010) רמת הגימור באוטו היא הכי בסיסית (קומפורטליין) והמערכת שהגיע עם האוטו ממש ישנה ולא מספקת את הצרכים הבסיסים שלי (הדגם הוא rdc 210)

עכשיו לשאלות.

1. האם אפשר להוסיף לדגם הזה תמיכה ב bluetooth ו \ או יציאת AUX \ USB? אם כן האם זה אפשרי ומשתלם לעשות את זה לבד?

2. עם אני רוצה לשדרג את הדגם לאחד מהדגמים החדשים שלהם rdc 510 \ rdc 210. האם זה משתלם? ראיתי שהדגם האחרון(rdc 510) תומך גם ב USB וגם ב AUX האם זה נכון?

3. הספקתי לדבר עם כמה מוסכים והמחירים שהם נותנים על הדגם האחרון(rdc 510) הם מטורפים (מגיעים ל3 ואפילו4 אלף שקל כולל עבודה) האם זה מחירים הגיונים? וראיתי שאפשר להזמין ב ebay ב800 שקל את הדגם האחרון אומנם מסין אבל השאלה עם לא עדיף לי להזמין אותו מחו"ל ואז לבוא למוסך ולבקש להתקין לי את זה ?

אשמח לשמוע כל מידע נוסף שתוכלו לתת לי

תודה מראש

שי

אני בזמנו שדרגתי לדגם 310.

חיברת למערכת יחידת BT ועבד מצוין עם המערכת. כשהגיעה שיחה שמעתי ברמקולים רכב והשתיק את הרדיו. בנוסף עבד טוב עם WAZE.

לא חיברתי יציאה USB או AUX

מכיוון שזה שזה מכשיר ישן תוכל לנסות למשל לקנות אצל דד בפליקס ת"א או בסוכנויות אחרות

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

עשיתה את השדרוג לבד? (הרכבה פירוק וקניה) או דרך מוסך?

מתי קניתה את זה? יש לך בערך מושג כמה צריך לעשלות דבר כזה?

פורסם

קניתי, הרכבתי הכל לבד

תלוי בידע הטכני שלך. אם אלן לך את הידע תן למישהו שין כדי שלא תהרוס ותגרם נזק

ה היה בשנת 2011 אבל את אותו סוג של מערכת מכרו במוסך שהיה בזמנו מוסך מורשה ש מפיון בראשון לציון. אני בטוח שאתה יכול למצוא ביד2 או במוסכים מורשים יש אצל דו בפליקס בת"א)

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

אתה יכול למצוא בקלות ביד2 או אפילו כאן בפורום או ב vagit את ה 510 או 310 בסביבות ה 1000 ש״ח לא כולל ה bt.

ההתקנה פשוטה מאד, יש המון סרטונים ב youtube שמראים מה לעשות.

תוספת של bt זה גם סביב ה 1000 ש״ח ואת זה ניתן להתקין לבד אם כי קצת יותר מורכב.

בהצלחה

פורסם

לשלם 2000 ש"ח בשביל מערכת מקורית?! :loco:

השאלה היא אם אתה מחפש "ערך מוסף" מעבר ל-AUX/USB/BT (להלן "מערכת מולטימדיה").

אם אתה מוכן להסתפק במערכת רגילה, בדומה לזו שיש עכשיו רק עם הפונקציות הנ"ל, אתה יכול לרכוש מסגרת רדיו מתאמת בכמה מאות שקלים בודדים ועוד ר"ד בכ-500 ש"ח. אם קיימת ברכב שליטה מההגה שברצונך לשמר, תידרש תוספת עבור מתאם שליטה (כאשר את המסגרת ומתאם ההגה בדר"כ יותר זול לרכוש מחו"ל).

פורסם

הייתי שמח לשים את ה510 עם כל היציאות האפשריות (BT/AUX/USB) אבל נראה ונשמע שזה פשוט לא שווה את זה...מעדיף שיהיה לי עוד אפשרות חוץ מ BT

אני מוכן להסתפר במערכת רגילה אבל נראה לי שאחרי זה שאני ירצה למכור את הרכב אנשים ישימו לב עם אני יבוא עם מערכת לא מוכרת...או שאני טועה?

פורסם

איזה עוד אפשרויות אתה רוצה?

באותה מידה אפשר לרכוש גם מערכת מולטימדיה אפטרמרקט, אבל אז שוב קופצים לרף מחירים של 1500 צפונה רק עבור המערכת.

רוב תואמי המקור למיניהם הם בדר"כ באיכות נמוכה ובעלי אמינות מפוקפקת.

לא חושב שזה יענין מישהו ששמת מערכת רגילה במקום המקור.

ובכל מקרה אתה יכול לשמור את המערכת הישנה ולהחזיר אותה למקומה בעת מכירת הרכב או לפחות להציע אותה לבעלים המיועדים.

פורסם

היתרון לדעתי במערכת המקורית הוא בעיקר במראה וגם בשילוב עם פונקציות שקיימות ברכבים יותר יקרים (התקנתי בלאון שלי את ה 510, כיוון שהרכב בא עם usb aux מקוריים וגם חיישנים opcרק הוספתי את ה bt וקיבלתי מערכת מושלמת) כנראה שבפולו יהיה יותר זול וקל פשוט לקנות משהו אחר עם מסגרת תואמת שכבר כולל הכל. אין ספק שזה גם ייצא זול יותר משמעותית.

פורסם

באיזה איזור בארץ?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ישראל גוניור -0507277958.

יש אליו חוות דעת בפורום והוא גם חבר פורום וותיק.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...