Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם הרמה שלהם כל כך נמוכה סביר להניח שתצטרך להגיד להם לשאול באוטופרט (כמעט כולם עובדים איתם) על ממיר כזה, תגיד שאתה יודע שלליטינג אודיו יש כזה. אחרי שיחה עם הסוכן הם יזיינו תמוח כאילו אתה לא היית בסדר :D

פורסם

חשוב שתקנה מנחת איכותי , אני אישית שרפתי כבר כמה (יש להם נטייה כזאת , לא מובן לי למה) , היום אני עובד עם סטינגר והוא סביר (אם כי לא טוב במיוחד).

אם אתה מוכן להשקיע במנחת איכותי , עדיף שתזמין מחו"ל מ http://www.davidnavone.com

Leon Cupra 2009

פורסם
כן הבנו למה זה, אתה מגיע ביום שבת למפגש?

אם כן יכול להיות ויש לי מנחת זרוק איפשהו של BOSS הוא עושה את העבודה. תגיד לי אם אתה בא שאני אנסה למצוא אותו.

איזה באסה !!! :(

אני עובד ערב ביום שישי... הפעם לא אוכל להגיע...

כמה בערך עולה צעצוע כזה? שאני אדע למה לצפות.

פורסם

אתה לא צריך מנחת , אתה יכול לחבר ישירות למגבר, יש לו מנחת פנימי שבד"כ גם ייתן תוצאה טובה יותר ממנחת חיצוני.

תהנה.

Leon Cupra 2009

פורסם
אתה לא צריך מנחת , אתה יכול לחבר ישירות למגבר, יש לו מנחת פנימי שבד"כ גם ייתן תוצאה טובה יותר ממנחת חיצוני.

תהנה.

תודה, אבל יש לי עוד שאלה...

אני מחבר את החיוט של הרמקולים למגבר ואז נשארים לי 2 רמקולים? אני מאבד 2 רמקולים? כי יש לי 4 רמקולים מותקנים. או שאפשר במקביל, גם למגבר וגם לרמקולים?

פורסם

למגבר אתה מחבר יציאות של שני רמקולים בלבד , מה שמשאיר אותך עם יציאות של שני רמקולים נוספים אותם אתה יכול לחבר ישירות ל HU.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...