Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השנים התאספו אצלי כ- 20-30 מכשירים סלולרים מכל מיני דורות.

אני לא סוחר ולא רוצה להתעסק בלמכור יחידים.

יש סיכוי למצוא מישהו שיקח את כולם במכה אחת במחיר הוגן?

לדוגמא:

נוקיה C2 חדשים בקופסא 3 יחידות

נוקיה E81 משומש

HTC סמארטפון בן 4 שנים בערך

ועוד כל מיני ומינים שאני לא זוכר את שמם. (חברות ידועות כולם, לא סיניים)

למעט אחד, לדעתי כולם עובדים. יש אפילו מטענים כמעט לכולם.

יש גם אייפון 4 אחד תקין לגמרי (לא מוכן למכור אותו בנפרד) ועוד איפון 4 שנחסם לפני שנתיים בנסיון לשדרג IOS ולא מצליחים לשחרר אותו (גם סדק במסך יש לו)

יש גם איפון 5S לא תקין שהבת שלי הצליחה לקלקל בו איזה רכיב פנימי שבקשו 1200 ש"ח לתיקון.

אשמח לעצות, הצעות וכו.

תודה

פורסם

אוסף יפה. גם לי אוסף דומה (כולל כמה סמסונגים משנת 2001-2), רוב המכשירים ירדו למחסן. 2-3 החדשים ביותר משרתים אותי כרזרבה\נסיעות לחו"ל.

פעם היה איזה מפעל שחידש מכשירים ומכר אותם למדינות נחשלות. לא יודע אם ה קיים כיום.

אישית איני מתעסק עם מכירות באיביי ודומיו, אתה יכול לנסות שם, אבל תביא בחשבון שדמי המשלוח לחו"ל יהפכו את העניין ללא כדרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במהלך השנים התאספו אצלי כ- 20-30 מכשירים סלולרים מכל מיני דורות.

אני לא סוחר ולא רוצה להתעסק בלמכור יחידים.

יש סיכוי למצוא מישהו שיקח את כולם במכה אחת במחיר הוגן?

לדוגמא:

נוקיה C2 חדשים בקופסא 3 יחידות

נוקיה E81 משומש

HTC סמארטפון בן 4 שנים בערך

ועוד כל מיני ומינים שאני לא זוכר את שמם. (חברות ידועות כולם, לא סיניים)

למעט אחד, לדעתי כולם עובדים. יש אפילו מטענים כמעט לכולם.

יש גם אייפון 4 אחד תקין לגמרי (לא מוכן למכור אותו בנפרד) ועוד איפון 4 שנחסם לפני שנתיים בנסיון לשדרג IOS ולא מצליחים לשחרר אותו (גם סדק במסך יש לו)

יש גם איפון 5S לא תקין שהבת שלי הצליחה לקלקל בו איזה רכיב פנימי שבקשו 1200 ש"ח לתיקון.

אשמח לעצות, הצעות וכו.

תודה

אולי זה יתן לך משהו טוב

http://www.eline.co.il/pages/6103-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%99-%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש חברות שקונות אותם לצורך מיחזור/ מכירה מחדש במדינות עולם3.

http://www.bwmetals.co.il/recycling.htm

http://www.recell.co.il/

http://rebeep.co.il/

יתכן שיש עוד חברות. אלה רק כמה שמצאתי בגוגל עם מילת מפתח מיחזור טלפונים.

http://bit.ly/1QhYOnP

עריכה: כל חברה והתימחור שלה ו/או צורת התשלום - יש כאלה שנותנים זיכוי בקניית טלפון חדש. יש כאלה שמשלמים לאחר קבלת ובדיקת הטלפון.

פורסם

ביד2 כנראה תקבל יותר כסף.

מצד שני, זה כרוך בשיחות טלפון, ואף פגישות עם כל מיני אנשים הזויים, וגם אי אפשר למכור הכל במכה.

מצד שני, בחברות כמו RECELL, תקבל כשליש עד חצי ממחיר המכשיר בשוק החופשי, ואפשר למכור בסיטונאות.

תחליט בעצמך מה נוח לך יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש למישהו סמסונג 6070 (עובד או שלא) למסירה באיזור פ"ת והסביבה, אני מאוד אשמח, כי שלי מאבד קליטה לפעמים, אני חושד ברכיב מסויים על הלוח הראשי, אבל אין לי עוד אחד כזה בשביל לבדוק.

PICT1067.JPG

פורסם

הזיכויים שלהם מביישים.

סוני אקספיריה Z2, מכשיר שיצא לפני שנתיים בערך והיה מכשיר דגל, ועדיין נחשב מכשיר לא רע. זיכוי - 180₪!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הזיכויים שלהם מביישים.

סוני אקספיריה Z2, מכשיר שיצא לפני שנתיים בערך והיה מכשיר דגל, ועדיין נחשב מכשיר לא רע. זיכוי - 180₪!

זה שוק חופשי,

זה המחיר שהם מציעים תמורת מכשיר לא תקין,

אתה לא חייב למכור להם את הגרוטאה ב-180 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם
זה שוק חופשי,

זה המחיר שהם מציעים תמורת מכשיר לא תקין,

אתה לא חייב למכור להם את הגרוטאה ב-180 ש"ח.

זה מחיר למכשיר תקין, וזה לא גרוטאה! זה היה מכשיר דגל לפני שנתיים בערך, הוא לא כזה ישן והוא עדיין טלפון חזק יחסית מבחינת החומרה והביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לך נוקיה 3100 ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
זה מחיר למכשיר תקין, וזה לא גרוטאה! זה היה מכשיר דגל לפני שנתיים בערך, הוא לא כזה ישן והוא עדיין טלפון חזק יחסית מבחינת החומרה והביצועים.

זה מכשיר מיושן, בנוסף לכך הם צריכים לשקלל אחריות (ללקוח שירכוש את המכשיר),

וגם אחוז רווח מסויים.

אתה מצפה שיזכו אותך במחיר שוק?

-

פורסם

מכשירים שמגיעים לReCell ממש לא נמכרים בארץ עם אחריות ללקוח שירכוש.

חוץ מזה המחירון שלהם מבוסס ביקוש, לצורך העניין מכשיר של אפל או סמסונג יעלו יותר מHTC/Motorola/Sony שבשנה X עלו בדיוק (אם לא יותר) כמו מקביליהם, בדיוק כמו המצב ביד2.

על מה תקבל יותר; אייפון 5S או סוני Z3, בהנחה שבכלל תקבל טלפון לגבי הסוני לפני שתחליט לשמור אותו בצד בתור מכשיר למקרי חירום?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...