Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

רכשתי מאזדה 2 חדשה (בצבע שחור) שתגיע בינואר והחלטתי לעשות קצת שיעורי בית לפני בכל נושא הדיטיילינג (שחדש לי לגמרי).

בתקופה האחרונה קראתי פה הרבה ולמרות שבהתחלה היה לי בלאגן שלם בראש מכל המושגים החדשים

בסופו של דבר הצלחתי לעשות קצת סדר בדברים ולהבין את שיטות וסדר העבודה, את השטיפה השבועית אבצע בשיטת 2 הדליים.

אז ככה, אני צריך עזרה בעוד מספר דברים קטנים.

הרכבתי רשימת קניות מההמלצות פה בפורום אבל עדיין חסרים לי כמה דברים, אגב אם יש המלצות לשינויים במוצרים אשמח לשמוע.

1.jpg

ONR - מאיפה אפשר להשיג כרגע ?

פלסטלינה - הוזמנה Farecla

מגבות- פה קצת איבדתי את זה, הבנתי ש-uber היא המומלצת לייבוש הרכב אחרי השטיפה ואני עובד על זה.

האם הרביעייה הזאת של הקוראני תספיק לשאר הצרכים או שעדיף אחרות?

פנים הרכב-

1.צריך המלצה לתכשיר לניקוי הדש והפלסטיקה. 2.נוסף לתכשיר ניקוי העור ראיתי שיש גם קונדישינר לטיפוח העור רציתי לדעת עד כמה זה הכרחי ואם כן אז המלצה על מוצר.

*מאיפה אפשר להשיג שפריצר טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים ?

יש עוד משהו ששכחתי?

המלצות,עצות וטיפים יתקבלו בברכה:-D

עריכה אחרונה על ידי yinonx
פורסם

שכחת קונדישנר לעור או שהזמנת לחינם חומר לניקוי עור.

למיטב הבנתי אין במאזדה 2 משטחי עור שדורשים ניקוי ולהגה/ידית הילוכים מיותר לטעמי לבצע רכישת חומרים ייעודיים (נסה להשתמש בתחליף שמתאים גם לפלסטיק).

פורסם

הייתי מוסיף APC, או של מגווירס או שקל CG שאפשר להשתמש בדילול גבוה מאוד.

ONR תבדוק עם הרקולס, אם אין, תנסה APEX מוטורס.

לדאשבורד - אופטיבונד אם תצליח למצוא במחיר טוב, אם לא יש פלאש דאש, יש SLIKSHINE של CG, את השניים האחרונים יש באוטוסטור.

מגבות, האלו שהבאת מהקוריאני לא מתאימות 100% לייבוש, לא הייתי מוותר על UBER או מגבת כלשהי ברמתה, בנוסף הייתי מזמין מהקוריאני, יש סט של 3 במחיר יותר משתלם.

באופן כללי, לדעתי חשוב מאוד להשקיע במגבות, בתחילת דרכי השקעתי הרבה בחומרים והייתי עם מגבות גרועות, כל העבודה הקשה יורדת לטמיון אם אין מגבות איכותיות.

פורסם
בגרסאות הבחירות של ה 2 יש עור במושבים ובדש.

בכירות*

ב pure white העור אפילו בצבע לבן, מה שיצריך ניקוי תכוף יותר.

yinonx, תתחדש...

באיזו רמת גימור בחרת?

פורסם

תודה רבה, אכן מדובר בגרסת ה-purewhite

dorki - יש לך המלצה על קונדישינר ? וגם כל כמה זמן צריך ליישם אותו?

MZN - ה-APC לא יכול לפגוע בחלקי העור בפנים הרכב ? והאם מלבד פנים הרכב משתמשים בו לעוד דברים ?

אני לא מתכנן להשתמש במגבות לייבוש (אני מנסה להשיג UBER) , הכוונה הייתה איזה עוד מגבות צריך לשאר הצרכים, פשוט הלכתי לאיבוד בתחום הזה אז אני לא סגור על עצמי.

פורסם

אל תקנה את החומר לעור של מגווירס, לדעתי הוא דרעק.

הזיאנו z5 סבבה לגמרי וכך גם הננוסקין, את שניהם אין להשיג בארץ אלא בהזמנה מאתרי חו'ל.

אם אתה מעדיף לרכוש בארץ אז הסרום של הגייז תהיה בחירה טובה, ניתן להשיג באוטוסטור.

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה אלייך-פותח האשכול.

אני עשיתי טעות וקניתי בחודש נובמבר תמאזדה 3

איזה הנחות קיבלת עבור המאזדה 2? אתה יכול גם לכתוב בפרטי אם לא בא לך לפרסם מול כולם.

:)

פורסם

הAPC הוא בעיקר לדאשבורד ולתאי מנוע, אפשר כמובן להשתמש בו גם בריפודים והשטיחים לרגליים.

כל אזור והדילול שהוא צריך, מתחילים מ1 ל 15 או 1 ל10 ומשם יורדים בהדרגה, אתה מקבל כאן רכב חדש אז אני לא מאמין שתידרש ליישם APC על המושבים, תתחיל מחומר שמירה עליהם וזהו, אין צורך בנוזל ניקוי ספציפי.

פורסם

הבנתי, טוב קודם כל תודה רבה על כל העזרה חבר'ה.

APC מקסימום ארכוש בהמשך ובאמת אתחיל עם שמירה על הקיים.

בנושא המגבות הזמנתי את השלישייה שהמלצת ואשתמש בהם לבאפינג בנוסף אנסה לרכוש גם UBER אחת שתשמש אותי לייבוש.

לגבי העור אקח את ההמלצה של dorki ואזמין את הסרום של CG.

ושוב תודה רבה חברים. :-)

• תוכן חדש...