Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

עבדתי עד לפני כמה חודשים כשכיר בעסק מוכר בכרמל בחיפה. התלוש והמשכורת האחרונה שקיבלתי משם היתה על חודש אוגוסט, ושהפקדתי את הצ'ק הוא חזר. ביררתי עם הבעלים ואז הוא הפנה אותי לעורך דין שהסביר לי שהמקום בהקפאת הליכים, ועורכי דין עכשיו מנהלים אותו בנסיון להחיות אותו או משהו כזה. הוא שלח לי פרוטוקול מבית המשפט ושם קראתי שהמקום בחוב של כ4 מליון שקלים לבנקים, ספקים, עובדים וכו'.

נאמר לי שאני צריך להגיש תביעת חוב ושאפשר לעשות את זה באינטרנט. באתר נחשפתי למושגים שאף פעם לא שמעתי והבנתי שלבד לא אוכל להתקדם בתהליך. שקלתי לקחת עורך דין שיטפל בזה אבל הסכום לא גדול וכנראה שאאבד את כולו לטובת השכר עו"ד, כך שהאופציה היחידה שנשארה לי היא לצלול לבירוקרטיה הזאת בעצמי :-(

זה המכשול הראשון שנתקלתי בו:

תביעת חוב מקוון.jpg

מספר תיק כנ"ר, איפה הוא נמצא?

טופס 21 (מה זה?) חתום ומאומת על ידי עו"ד, אז בכל זאת אני צריך לשלם לאחד?

ומה נחשב אסמכתאות לאימות החוב?

תודה לעונים!

יקי

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

את מספר תיק הכנ''ר אתה יכול לנסות לאתר לבד ברשת או לבקש מעורך הדין שדיברת איתו. חתימת אימות (תצהיר) של עורך דין אתה יכול לקבל בתשלום סמלי (או ללא עלות אני לא לגמרי בטוח) אצל עורך דין שיושב בבית המשפט לצרכים אלה.

טופס 21 אתה צריך להוריד מהאינטרנט ולמלא. שים לב, אם מדובר בעוסק מורשה שפשט רגל מדובר בפשיטת רגל ואם מדובר בעסק ש'פשט רגל' (וזאת בדיור הסיבה שזה במרכאות) אז מדובר בתיק פירוק (פר''ק לעומת פש''ר).

אם תצטרך עזרה נוספת אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אנסה לסייע.

פורסם

פנה לביטוח לאומי. עד כמה שידוע לי אם העסק בפירוק, הביטוח הלאומי משלם שכר למי שנתקע כמוך.

לביטוח לאומי יש מוקד טלפוני ארצי (חפש בגוגל) אבל נראה לי שאתה צריך קודם לקבל קוד.

סדר הפעולות :

1. פונה בפקס לסניף ביטוח לאומי ןמבקש קוד. הם שולחים לך בדואר.

2. כשיש לך קוד, טלפן למוקד ותתיעץ.

אלטרנטיבית:

הולך לשם ומחכה בתור ושואל בקשר לתשלום השכר. תביא אישור שהעסק שחיב לך שכר, מופעל על ידי מפרק.

בהצלחה

יהודה

פורסם

1. תיק כנ"ר (כונס נכסים רשמי) - אני מאמין שאפשר לאתר באתר הכנ"ר (לא ניסיתי, אך מאמין שמשם תבוא הישועה):

http://apot.justice.gov.il/poshtim/General/Main/Main.aspx

תלחץ למטה על "רשימת תיקים". במסך שיתקבל תעשה חיפוש לפי מספר תיק בימ"ש (אני מניח שידוע לך) או לפי שם חברה.

2. טופס 21 - במסך (שצירפת צילום שלו) יש לך שם קישור להורדת הטופס.

לאחר מילוי הטופס, אתה צריך אימות ע"י עו"ד. תשאל במודיעין בימ"ש (מעין דוכן שנמצא ליד השומרים בכניסה) היכן ניתן לבצע אימות חתימה -> זה עו"ד שמבצע זאת תמורת סכום סמלי (50 שח לטופס).

3. אסמכתאות לקיום חוב - צילום של השיק שחזר (האם קיבלת גם טופס מהבנק שמסביר מדוע הצ'ק חזר או משהו בסגנון ? אם כן, תצרף צילום שלו).

את טופס 21 ניתן להוריד גם בקישור הבא :

http://www.justice.gov.il/Units/ApotroposKlali/Forms/Kones/Pages/MoreForms.aspx

אתר הכנ"ר :

http://www.justice.gov.il/Units/ApotroposKlali/Pages/default.aspx

הכי חשוב - בלי לחץ ! :-)

פורסם (נערך)

עצתי שונה לחלוטין.

גש להסתדרות ומייד,

אם אתה חבר יופי אם לא תהיה חבר,

יש להם יועצים,עו''ד ועוד.

בדיוק אותו סיפור היה לאשתי,ההיסתדרות דאגה להכל,

קיבלנו מהמפרק הכל עד הגרוש האחרון,בלי להתאמץ.

אתה צעיר וקרוב לודאי שתזדקק לעזרה מהם גם בעתיד

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

חברים המון תודה לכל מי שענה! מרגיש הרבה יותר רגוע עכשיו. חשבתי שאלך לאיבוד בכל הבירוקרטיה..

אעדכן (:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם המקום בהקפאת הליכים , הביטוח הלאומי לא מטפל בכך

רק אם יינתן צו לפשיטת רגל , אם מדובר במעסיק שאינו תאגיד או צו לפירוק החברה אם המעסיק הוא תאגיד, תוכל לפנות לביטוח לאומי.

בכל מקרה תמלא את הטפסים ותגיש אותם למי שמונה על ידי בית המשפט כהוכחת חוב.

לעובדים יש זכות קדימה לפני נושים אחרים אבל הם באים לאחר הנושים המובטחים, שייתכן שהחוב אליהם גבוה מסכום הנכסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...