Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק ברכב הנ"ל מספר שנים ומדי פעם אני אוהב לפנק אותו.

הרבה זמן שקלתי לשים כיסוי מושבים לרכב.

לא בשביל לשמור על הריפוד הקיים, אלא בשביל לשפר מעט את מראה פנים הרכב המזדקן.

הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה אז החלטתי לצלם את התמונות של אחרי מכיוון שראיתי שהמון אנשים מתלבטים (ספציפית אפילו בנוגע לכיסוי TWEED המדובר).

כך הרכב נראה לפני (זו תמונה מהרשת, מכיוון שלא השכלתי לצלם את הרכב לפני - אך הריפוד היה נראה זהה)

Photo996.jpg

רציתי להגיע למצב בו הכיסוי נראה כמה שיותר מקורי - ופחות כמו "הלבשה".

לשם כך החלטתי לפרק את כל פנים הרכב ולהתקין את הריפודים כשיש גישה נוחה יותר לכל פינה במושבים. ועל הדרך לנקות אותו בצורה יסודית.

לפני:

IMG_0230.jpg

אחרי:

IMG_0231.jpg

בתמונות לא רואים, אבל המצב מתחת לכיסאות היה לא משהו. ואני אחד ששומר על ניקיון.

לאחר מכן ניקיתי את הריפוד המקורי. חומר יעודי לניקוי ריפודים ושאיבתו בעזרת שואב שיכול לשאוב נוזל.

ולאחר מכן השתמשתי במים חמים עם אבקת כביסה ושוב שאיבה.

יצאה המון ג'יפה - אבל יום אחרי הניקיון והייבוש, הריפוד המקורי היה נראה כמו חדש והריח מעולה, וכמעט ולא רציתי להלביש את הכיסוים שקניתי :lol:.

לאחר מכן הלבשתי את הכיסויים ודאגתי למתוח אותם בצורה טובה כדי שישבו כמו שצריך.

וזאת התוצאה הסופית:

IMG_0291.jpgIMG_0292.jpgIMG_0293.jpg

IMG_0294.jpg

לסיכום,

אני חושב שהכיסויים נראים מעולה ומוסיפים למראה הרכב.

הם מאוד נוחים ומאוד איכותיים.

במושבי הרכב שלי אין כריות אויר(!) לכן, אני לא יודע כמה הייתי ממהר להתקין כיסוים במושבים בלי כריות אויר.

המחיר לא זול - וזה המחיר הכי זול שמצאתי 550 + 150 להתאמה לסוג הרכב כלומר 700 ש"ח, לי זה היה שווה את זה למרות שווי הרכב (הנמוך).

• אחראי פורום
פורסם

יפה מאוד. בהחלט נראים בכמה רמות מעל הסחורה הגנרית שנמכרת פה.

תתחדש.

וזו לא פעם ראשונה שאני אומר את זה, אני לא הייתי מעז להרכיב ריפודים על מושבים עם כריות אוויר.

לדעתי זה לא פחות ממחדל שמישהו חושב שהוא יכול להתאים כיסוי אוניברסלי בצורה שלא תפגע בפעולת הכרית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת ניראית טוב,האזורים לתמיכה צדדית באמת תורמים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה.

בנוגע לתמיכה, זה תורם אבל לא תקבל תחושה של מושבי ספורט (מן הסתם..)

אבל חד משמעית הישיבה נוחה יותר.

פורסם

נראה טוב, יש להם הרבה סטים מאוד יפים, הבעיה מתחילה בכך שהסטים הבאמת טובים שלהם, עם תפירה מותאמת לרכב מגיעה לסכום שבו הולכים לTOP CAR או דומיו ומקבלים משהו הרבה יותר איכותי וטוב. או שאפילו מוסיפים כמה גרושים ומקבלים כבר ריפודים איכותיים באמת, מעור תעשייתי אפילו אם רוצים.

לדעתי המחיר של הדר רוזן מעט יקר מידיי, לפחות לדגמים הטובים שלהם.

פורסם

האמת שביררתי קצת לפני

ואני לא רוצה לפרט לגבי חברה ספציפית ולפגוע למישהו בפרנסה

אבל בגדול במקומות אחרים בתפירה אישית זה יוצא מינימום 1000ש"ח והאיכות לטעמי ועובי הבד לא שווים את התפירה האישית.

בכל זאת 300 מתוך 700 זה כמעט 50%.

מה גם שהכיסויים הנ"ל (שהם גם בין ה-3 הכי יקרים שלהם) הוזמנו לפי מידות הרכב - ובסה"כ הכל יושב טוב. אבל הבד עצמו מרגיש מאוד עבה ואיכותי וזה מה שקנה אותי.

לגבי דמוי עור, אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מהנושא. חם מאוד בארץ ואני לא בטוח שזה הדבר הכי נעים בחודשים החמים של השנה.

ואם כבר עור, אז ברכבים יוקרתיים שהריפודים מגיעים כאלה כבר מהיצרן. ואז באמת אפשר ליהנות מהאיכות - כי באמת שזה נותן הרגשת פרימיום ברכב המתאים (ולא באיביזה שנת 2001)

פורסם
נראה טוב, יש להם הרבה סטים מאוד יפים, הבעיה מתחילה בכך שהסטים הבאמת טובים שלהם, עם תפירה מותאמת לרכב מגיעה לסכום שבו הולכים לTOP CAR או דומיו ומקבלים משהו הרבה יותר איכותי וטוב. או שאפילו מוסיפים כמה גרושים ומקבלים כבר ריפודים איכותיים באמת, מעור תעשייתי אפילו אם רוצים.

לדעתי המחיר של הדר רוזן מעט יקר מידיי, לפחות לדגמים הטובים שלהם.

טופ קאר ממזמן כבר עפו על עצמם ‚לפני כמה שנים עשיתי ריפוד קאסטום לרכב שלי ועלה 1200 ש"ח ‚ היום על אותה העבודה זה מתחילב-4K ! דרך אגב ‚ מי שרוצה ל-HR יש גם שרות (בתוספת תשלום כמובן) שמתקין שלהם מגיע להתקין לך במקום שרכשת את

המוצר !

פורסם

הדמוי עור מנסיון בקיץ,ממש לא שורף ולא מתחמם וגם לא רגיש לילדים ליכלוך ואוכל.

אחד השינויים המומלצים שעשיתי שנראה ומרגיש כמו הדבר האמיתי ,רך ונעים למגע,

חסין אש ולא פוגע בכריות אוויר שנמצאות בתוך הכסאות. טופ קאר מקצוענים ולא מבין אך הגעת

ל 4 אלף,אולי גם הוספת ריפודים בדלתות וכאלה שונות. ובסופו של דבר מבחינה אסתטית,נראה

מצוין לטעמי.

עלה לי 2000 שח לרכב מלא.20150725_061753.jpg

• תוכן חדש...