Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בה תוך כדי חיפוש כלי ייעודי למתיחת גומיה ועושה רושם שהפתרון הזה יכול לחסוך הרבה כאב ראש.

השאלה שלי אם למישהו יש נסיון איתה ויכול להעיד על רמת האיכות של הפטנט הזה.

תודה מראש לעוזרים!

קישור למוצר שמצאתי באי-בי- עלות כ 90 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/Quad-ATV-Divisio-Junta-Homocinetica-Eje-De-Transmision-Conjunto-Guardapolvos-/281629366494?hash=item41926b18de:g:k4wAAOSwnDZT33v2&vxp=mtr

פורסם

אין לי ניסיון עם הגומיה הספציפית הזאת,

אבל מה שאני עושה זה משתמש בקונוס כדי להכניס את הגומיה לציריה:

מה שנדרש זה הקונוס:

http://www.justmotor.co.il/products/757916/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%A1-%D7%9C%D7%94%D7%9C%D7%91%D7%A9%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%94

+גומיה נמתחת אוניברסלית (משהו כמו 15-20 ש"ח)

+גריז לציריה (בא באריזות קטנות של 5 ש"ח)

הנה סרטון שמסביר איך לעשות:

בגדול, מפרקים את החלק של הציריה שמחובר לגלגל (פירוק מהמשולש או פירוק מהבולם) > חותכים את הגומיה הישנה ומנקים את הגריז הישן > מורחים קצת גריז על הקונוס כדי שיהיה קל להחליק את הגומיה > הופכים את הגומיה ומשחילים את הגומיה בכוח על ידי שימוש בקונוס > מורחים גריז חדש בתוך הציריה ומהדקים את הגומיה עם 2 אזיקונים > מרכיבים חזרה את הציריה לנאבה.

תחשוב שאחרי שאתה קונה את הקונוס (85 ש"ח), ההוצאה שלך בכל פעם הבאה להחלפת גומיה היא 15 ש"ח של הגומיה + 5 ש"ח של הגריז וזהו.

בקשר לגומיה המפוצלת כמו שאתה מחפש, לא מצאתי בארץ, אשמח אם תעדכן אותי אם מצאת איפשהו. בכל מקרה לדעתי זה לא אמור לעלות יותר מ30-40 ש"ח.

מקווה שעזרתי.

שלומי

• תוכן חדש...