Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בקליאו B שנת 2001 ידנית מנוע 1.2 RTE

אז ככה יש לי כמה שאלות

1. מד מהירות וספידומטר תקועים יש מצב שזה פשוט התנתק מאחורי הלוח שעונים ? ואם לא איפה אפשר לסדר את זה?

2. כשאני מכניס הילוך ונותן גז חלש הכל בסדר אבל שאני נותן קצת גז חזק יש קצת גמגומים וזה עובר והאוטו נותן כמו שצריך. גם בעמידה הוא יכול להיות כמה דקות בסדר ואז יש גמגמום אחד בודד(!) וחוזר חלילה. מזה יכול להיות ? (אולי פלאגים, חוטי הצתה, ניקוי מצערת?)

3. מאיפה אפשר להביא ידיות של הפנים של האוטו ושלבים של המזגן ?

4. איזה שמן ומים צריך ?

תודה רבה (:

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

ראשית תתחדש, לוח תקוע אפשר ללכת למכון ספידומטרים או לקפוץ לפירוקיה הקרובה לביתך, לוח שעונים עולה בסביבות 250 שקל, כנ"ל לגבי ידיות, עולות כ 50 שח כולל התקנה, שמן ומיים למודל כמו שלך לא הייתי מדקדק, קנה 10W40 חצי סיננטי, גלון ב 70 שקל בכל הום סנטר ואנטי פריז לקירור, רק לא מי ברז,אפשר גם למצוא המון חלקי חילוף ב EBAY: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrenault+clio+2001+.TRS0&_nkw=renault+clio+2001+&_sacat=0

לגבי גמגומים, אולי סתימת דלק, מתי עבר טיפול ? מתי הוחלף פילטר דלק ?

פורסם

תודה רבה

אין לי מושג מתי היא עברה טיפול אחרון יסודי

אני גר באזור רחובות איזה מוסך מומלץ לרנו ?

ועוד משהו... הסתכלתי עכשיו קצת יותר לעומק וראיתי שהצינוק העבה שמוביל אוויר מאיפה שהוא בצד של מנוע לפילטר סתם מנותק ומחובר רק לצד של הפילטר

ויש עוד צינורית קטנה שמחוברת מאחורי האזור של המצערת שמחובר רק בצד של המנוע ובצד השני יש בורג שסותם אותו...

כשאני מניע האוטו מניע ונכבה (לא תמיד) אם לא לוחצים טיפה גז

תודה על העזרה של כולם זה מאוד חשוב לי

פורסם (נערך)

תתחדש, רכב נחמד מאוד.

לגבי לוח השעונים, אתה יכול להכניס את לוח השעונים למצב בדיקה ולראות אם המחוגים זזים. במצב הזה כל הנורות בלוח השעונים נדלקות וכל המחוגים זזים בתבנית מסויימת.

כדי להכנס למצב בדיקה החזק את הלחצן לאיפוס הקילומטרים לחוץ, ובמקביל סובב את המפתח למצב ON (אבל לא להתניע).

תמשיך להחזיק את הלחצן עד שכל הנורות ידלקו.

כדי לצאת ממצב בדיקה פשוט לחץ שוב על הלחצן.

הצינור שמתחבר לפילטר תפקידו לשאוב אויר קר יותר מאשר בתא המנוע, הוא אמור להתחבר לפתח שנמצא באיזור המנורה הימנית, לא קריטי לתפקוד המנוע למיטב הבנתי אך אינני מבין גדול..

שי.

עריכה אחרונה על ידי shai590
פורסם

תודה רבה

ולגבי צינורית אוויר קטנה שמחוברת במכסה ראש מנוע מאחורי המצערת ומהצד השני לא מחוברת לשום מקום (ואין מקום לחבר אותה לפילטר אוויר) לאן היא אמורה להתחבר ??

פורסם

ידיות חדשות עולות 50-70 ש"ח בחנות לחלפים. לא יודע איפה קונים ברחובות אבל בקריות יש את סביון חלפים שבזמנו החזיק כאלה. זה חלק שנשבר כמו גרעינים והיה שווה לייצר תחליפי עבורו. שלבים של המזגן תזמין מEBAY או שתחפש בפירוק.

פורסם

קודם כל תתחדש.

יש לי מגאן 2001 1.6 ידנית והייתה לי בעיית גימגומים זהה.

החלפתי 4 פלאגים והבעיה הסתדרה והמנוע עבד כמו שעון שווצרי.

ממליץ לך לבדוק את כל ה4 פלאגים

Got smoked?sorry its my F9Q :-o

פורסם

אני ינסה להחליף את הפלאגים

לגבי התמונה אני לא מצליח להעלות מהפלאפון

זה צינורית בעובי ממש קטן מצד ימין למעלה מאחורי המצערת וכשהמנוע פועל זה עושה טסססס כזה ואם סותמים אותו המנוע נכבה

הבעיה שהיא לא מחוברת לשום מקום מהצד השני... ואני לא רואה גם שום פין כזה כמו שבמנוע שהצינור יכול להתחבר אליו פירקתי גם את כל הבית פילטר אוויר ואין גם שם שום פין כזה

המנוע ממש מרעיש בגלל זה כאילו הוא סתם מושך אוויר

• תוכן חדש...