Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ידידי, חבל על עצות אחיתופל.

ברכב מודרני עם בקרת אקלים לא מנתקים סתם ככה קונקטורים מכיוון שיחידת הבקרה תזהה את הניתוק כתקלה.

בכול מקרה בסיאט בכדי להגיע לקונקטור של המדף אתה צריך לפרק חצי דשבורד...

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
יש אפשרות שזה יהיה קבוע - דרך המחשב של הרכב עם חיבור VAGCOM .

אם אתה מאיזור המרכז תתקשר ל

052-664-0535 - הדר.

תגיד לו ש - ניר עם הלאון הלבנה שלח אותך.

העניין הזה פוגע באחריות בצורה כלשהי?

פורסם

052-664-0535 - הדר.

תגיד לו ש - ניר עם הלאון הלבנה שלח אותך.

תשמ'ע, אתה סתם מבלבל במוח. אין שום אפשרות בעזרת VAG-COM לשנות אופציה שלא קיימת ב-BLOCK של מודול בקרת האקלים.

פורסם (נערך)
תשמ'ע, אתה סתם מבלבל במוח. אין שום אפשרות בעזרת VAG-COM לשנות אופציה שלא קיימת ב-BLOCK של מודול בקרת האקלים.

מחזק את מה שמרק רשם.

בדקתי את הנושא לעומק ולא מצאתי שום דרך לבטל את זה באמצעות VCDS (לפחות לא בגולף דור 6).

אני מאמין שמודול בקרת האקלים זהה בכל רכבי קבוצת VAG ולכן גם בסיאט שלך לא ניתן לבטל את ההתנהגות הנ"ל.

ממליץ לך להתקשר לאחד מהמוסכים של צ'מפיון ולברר עם אחראי דיאגנוסטיקה ובנוסף גם תברר מול מוסך רון.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

052-664-0535 - הדר.

פורסם (נערך)

תסביר לכולנו מה הם ערכי הקידוד/השינוי הנדרש במודול בקרת האקלים בכדי לאפשר מצב סירקולציה תמידי. אם תוכל לעלות צילום מסך של האופציה שיש לשנות במודול זה יהייה מצויין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

052-664-0535 - הדר.

תסביר לכולנו מה הם ערכי הקידוד/השינוי הנדרש במודול בקרת האקלים בכדי לאפשר מצב סירקולציה תמידי. אם תוכל לעלות צילום מסך של האופציה שיש לשנות במודול זה יהייה מצויין.

אני ממתין לראות את הפיתרון...

פורסם

עוד רעיון 'נפלא'...

אפשר לתקוע זיז או מברג במירווח שבין המדף לתעלה בכדי שהמנוע לא יצליח להזיז את המדף וככה תוכל להנות ממצב סירקולציה תמידי.

• תוכן חדש...