Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש אפשרות להגדיר שכפתור הסירקולציה הפנימית במיזוג אוויר יהיה פעיל באופן קבוע?

כשסוגרים סוויץ' ופותחים הוא מתאפס לאוויר מבחוץ וכל פעם מחדש אני לא מבין למה יש לי אוויר קר / חם על הפנים עד שעליתי על זה שהכפתור לא לחוץ ומתאפס לבד.

מדובר בלאון FR 2015

תודה.

פורסם

לא ניתן.

מחשב בקרת אקלים בדרך כלל זוכר (לא בכול רכב) את המצב האחרון של כפתור סירקולציה למשך כ-20 דקות כלומר אם תכבה את הרכב כאשר הכפתור במצב סירקולציה ולאחר 10 דקות תניע את הרכב הכפתור אמור להשאר במצב סירקולציה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא באג. הדבר בא למנוע מצב שהנהג נוהג זמן רב במצב סירקולציה ללא הכנסת אוויר נקי מבחוץ.

לא ניתן לשנות את ההגדרה הזו במוסך מורשה.

פורסם

יש הרבה דברים שאפשר לשנות במחשב ,אבל לא שווה להשקיע מאמץ וכסף על לחיצת כפתור קטנה

נ.ב אני בכלל ממליץ לך לכבות את מערכת המיזוג לפני כיבוי הרכב

כי היא יכולה ללכת כשאתה מניע את הרכב .מנסיון

אצלי זה עוד היה עינין זול מפרוק אצלך זה כבר סיפור יותר כבד

ורק שתדע לפי ספר רכב על חום מומלץ רק מבחוץ.

ורק באפשרה של החלון הקדמי בתחילת הנסיעה בסרקולציה .

וזה גם נעשה אוטומטי,תדליק על אפשרה תראה זה יופיע ישר על סרקולציה.ובכללי במצב של אויר מבחוץ עדיין אתה אמור לקבל חום וקור ברמה טובה במיוחד חום!

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

משתמשים במצב סירקולציה כשרוצים לחמם או לקרר את תא הנוסעים מהר או כשהאוויר החיצוני מזוהם בעשן של אוטובוסים וכו'.

בנסיעה על כביש פתוח אין שום סיבה להיות במצב סירקולציה.

נפח תא נוסעים יחסית קטן. במיוחד כשיושבים כמה אנשים באוטו במצב סירקולציה ריכוז החמצן יירד די מהר ולכן צריך להעביר למצב יניקה מבחוץ או לפתוח חלון.

פורסם

בימים קרים המזגן על OFF ואני פותח מעט חלון / סאנרוף. הבעיה שלמרות שהמזגן על OFF ובגלל שכפתור הסיקרולציה הפנימית כבוי המזגן זורק לי אוויר חם / קר (תלוי על מה היה מוגדר קודם לכן).

זה קצת מעצבן אבל אם אין מה לעשות אז..באסה

פורסם
בימים קרים המזגן על OFF ואני פותח מעט חלון / סאנרוף. הבעיה שלמרות שהמזגן על OFF ובגלל שכפתור הסיקרולציה הפנימית כבוי המזגן זורק לי אוויר חם / קר (תלוי על מה היה מוגדר קודם לכן).

זה קצת מעצבן אבל אם אין מה לעשות אז..באסה

בימים קרים תשים על חום קבוע למשל כל החורף כמעט

ובקיץ ההפך כך שלא ישפיע לך הנושא של הסרקולציה

ואם זה ממש מפריע לך יש לך את האפשרות לסגור טריסים או פשוט

לקבע אותו למצב שמשה כך שלא כל כך תרגיש את האויר שנכנס מבחוץ

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

אני עם לאון 12 אותה בעיה וזה מציק נורא. בחורף גם כל נסיעה אחרי שהרכב עמד קצת חם, גורמת לעדים על שמשמה תוך שניות אם לא שמים על סירקולציה פנימית.

פתרון עד לא מצאתי.

פורסם
יש הרבה דברים שאפשר לשנות במחשב ,אבל לא שווה להשקיע מאמץ וכסף על לחיצת כפתור קטנה

נ.ב אני בכלל ממליץ לך לכבות את מערכת המיזוג לפני כיבוי הרכב

כי היא יכולה ללכת כשאתה מניע את הרכב . - אין שום בעיה לכבות ולהניע את הרכב כאשר מערכת המיזוג עובדת מכיוון שברכבים אלה קיימת השהייה אוטומטית של מספר שניות לפני הדלקה של מערכת המיזוג לאחר ההתנעה.

יישנם ברירות מחדל שלא ניתן לשנות במודול בקרת אקלים מכיוון שהם חסומות או לא נגישות לשינוי כמו הפונקציה שמבקש פותח האשכול.

פורסם

גם אני הייתי שמח לו היה ניתן לשמור באופן תמידי על סירקולציה פנימית, כך אני נוסע כל הזמן. למי שחושש שלא מקבלים כך מספיק חמצן הסירו דאגה מלבכם, האוטו אינו אטום, נכנס מספיק חמצן לרכב גם כשהוא מלא בנוסעים שלא דרך מערכת האוורור/מיזוג. לדוגמה במרווח שבין הדלתות לסף הדלתות

פורסם

האוטו כמובן לא אטום אבל כשכל החלונות סגורים הוא גם לא מאוורר יותר מידי. כנוסת אוויר פנימה קיימת אבל די מוגבלת וכמו שכתבתי זה בא לידי ביטוי במיוחד כשיש מספר נוסעים.

פורסם

לא יודע כמה זה רלוונטי לסיאט לאון- אבל אפשר לקבע על סירקולציה קבועה- למשך 20 דקות,ולנתק את המחבר החשמלי מדלת התריס הכנסת אוויר.

לא מכיר סיאט לאון חדשה- בשאר הרכבים זה עבד יופי,בטח ובטח ישנים יותר.

• תוכן חדש...