Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כשנה אבי רכש פולקסווגן פולו מאחת הסוכניות בחיפה ושם נאמר לו שחברת צ'מפיון מבטחת רכבים מתוצרתה והוסברו היתרונות של חלפים מקוריים במקרה והביטוח מופעל וכדו'.

מספר חודשים אחרי אכן אבי פנה לאלייד סוכנות הביטוח וסיכם עימם על רכישת ביטוח מקיף. הסיכום היה שהוא ישלם בהוראת קבע חודשית. ואכן הוא החתים את הבנק על הוראת הקבע(סוף חודש יוני) שלח אותה אל החברה באמצעות פקס ולאחר מספר ימים פוליסת הביטוח נשלחה הבייתה והכל נראה תקין.

חודש לאחר מכן הוא מקבל הודעת SMS שיש בעיה בהליך הגביה ולאחר מספר טלפונים הוא מבין שהייתה בעיה בין אלייד לבין מנורה(הסוכנות המבטחת בפועל) והטפסים לא הועברו כמו שצריך. לאחר דין ודברים בינו לבין אלייד הוחלט שהוא יעביר שנית את טפסי הוראת הקבע(סוף חודש אוגוסט) אכן הטפסים הועברו שוב בפקס והן במייל והתקבל אישור הנציגים לטפסים. מאז חודשיים היה שקט והנה לפני שבוע שוב פעם מתקבלת הודעה שיש בעיה בגביה. ומאז הוא מתקשר מידי יום לנסות להבין מדוע הם לא מסוגלים לבצע את הפעולה הפשוטה ביותר של גביית כספים. מאז תחילת שבוע שעבר הוא מתנהל מול נציגי השירות שפשוט לא מסוגלים לתת תשובות ואומרים לו שהם יחזרו אליו אך נעלמים. מאז ראשון הקודם הוא התקשר לפחות 6-7 פעמים וכל פעם אמרו שיחזרו ולא חוזרים.

כרגע אנחנו נוסעים על רכב מחודש יולי ואין לנו מושג אם יש ביטוח או אין ביטוח אין לנו מושג מה יקרה אם חלילה נעשה תאונה או דבר דומה. החברה לא מסוגלת לתת לנו תשובות. אציין שנית שטפסי הוראת הקבע הועברו לפחות 5 פעמים בכל דרכי התקשורת האפשריות וחברת אלייד לא מסוגלת לבצע גביה להוראת הקבע.

כמו כן פנינו אל הבנק ושם נאמר שלא נעשו פניות הן מחברת אלייד והן מחברת מנורה לגבות את הכספים.

האם קיים נציג מאחת החברות שמסוגל לספק תשובה הגיונית למצב?

עריכה אחרונה על ידי avi2014
פורסם

אותו מקרה כמו שלך!!! לקחו 4,500 יותר **ללא שום הודעה*** מעבר למה שסוכם, התקשרתי וכל פעם אומרים שהם יחזרו אחרי שבועיים של שיחות!! לסוף אמא שלי התקשרה (אני בן17) ביקשה את המנהל ומהיום כל נושא רק דרך המנהלת שלהם. לקחה את הטלפון האישי(!). פעם אחרונה שאנחנו מבטחים אצלם גם אם זה אומר לשלם לחברה אחרת 1000 יותר!!

פורסם

הם פשוט חצופים מתקשרים אליהם הוא אומרים שהם יחזרו ונעלמים. וזה על גביה. מה יקרה חס וחלילה אם נעשה תאונה? נראה לי שלדבר לקיר יהיה יותר יעיל.

פורסם

אם זו ההתנהלות, ואתם מרגישים שלא ניתן לסמוך עליהם,

מה הבעיה להצביע ברגליים, לבטל את הביטוח ולבטח במקום אחר?

יום טוב גם לך

פורסם

כי לכאורה יש ביטוח 5 חודשים ועדיין לא ירד תשלום. ברגע שאני אבקש להשתחרר מהביטוח הם ידעו טוב מאוד לגבות את הסכום בתוספות משונות ואיומים. בסה"כ אני רוצה להסדיר את זה כמו שצריך. שנה הבאה כבר יהיה סוכן אחר זה בטוח

פורסם

אצלי לקחו יותר מדי בשל הרחבה של הפוליסה לתקופה קצובה, אבל אחרי שהתלוננתי החזירו הכל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. כל עוד המבטח לא הודיע על ביטול הפוליסה - הפוליסה בתוקף.

2. האם יש סיבה שלא לעשות את הביטוח בכרטיס אשראי?

3. הביטוח בתוקף - הם לא קיבלו תשלום. זו בעיה שלהם, לא שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי אולי צודק, אבל כדאי להיות גם חכם. בטח מייד במקום אחר ובטל הביטוח הזה. חסום הוראת הקבע, שיבקשו את הכסף על חמשת החודשים - שלם להם, מגיע להם.

זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחרי שבוע של טלפונים הם טוענים שהם הצליחו להסדיר סוף סוף את הוראת הקבע. רק שכרגע הם עדיין לא העבירו העדר תביעות למנורה וכרגע סכום הפוליסה הוכפל מ4200 ל8400. מיותר לציין שהעדר התביעות הועבר כבר פעמיים. טוענים שהנושא בבירור. שכונה.

פורסם
אחרי שבוע של טלפונים הם טוענים שהם הצליחו להסדיר סוף סוף את הוראת הקבע. רק שכרגע הם עדיין לא העבירו העדר תביעות למנורה וכרגע סכום הפוליסה הוכפל מ4200 ל8400. מיותר לציין שהעדר התביעות הועבר כבר פעמיים. טוענים שהנושא בבירור. שכונה.

אם אתה מרגיש שמשחקים איתך, תתעקש לבקש מנהל או אחד מלמעלה ולסדר הכל במקום. אל תנתק את הטלפון.

תשקול אפילו לנסוע להם למשרדים(!) בבני ברק.

פורסם

נשמע קצת הזוי

לי היו 2 רכבים מבוטחים דרכם בפניקס, והרכב של אמא כבר פעם שלישית מבוטח דרכם.. אפס בעיות

YMMV כנראה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...