Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניתן לבצע השחרה כזאת בארץ?

אני מתכוון לאזור הגג, אם כן איפה וכמה זה עולה?

נ.ב. זה חוקי?

תודה מראש.

1003298_531833276875315_1438565045_n.jpg?oh=3723656eab0c14d2d70fb4476efd099a&oe=56F6C761&__gda__=1454158129_29ef43ec8b717171692075f547ee925a

עריכה אחרונה על ידי penguins
פורסם
אין כל מניעה חוקית להשחרת גג הרכב(אפילו אין צורך לשנות את צבע הרכב ברשיון).

איפה ניתן לעשות את זה ומה פחות או יותר העלות?

ד"א מדובר במדבקה? או שיש דרכים נוספות?

פורסם

בד"כ במקומות של דברים לרכב כגון חלונות כהים, ריפודים, שיפצורים למיניהם יש את האפשרות להשחיר גם את הגג.

יש לך אפשרות להשחיר במדבקת קארבון ועד לדמוי פנורמי מבריק שלא מעט עושים אותו ואיך שזה נראה בתמונות, זה נראה מצויין.

תגיד מאיזה איזור אתה.

פורסם
ניתן לעשות את זה על ידי מדבקה, פלסטי דיפ או צבע.

מאיזה אזור אתה?

מה היתרונות של כל שיטה?

בד"כ במקומות של דברים לרכב כגון חלונות כהים, ריפודים, שיפצורים למיניהם יש את האפשרות להשחיר גם את הגג.

יש לך אפשרות להשחיר במדבקת קארבון ועד לדמוי פנורמי מבריק שלא מעט עושים אותו ואיך שזה נראה בתמונות, זה נראה מצויין.

תגיד מאיזה איזור אתה.

תוכל להמליץ לי על מקום איכותי באזור המרכז?

מה מחיר סביר בעבור עבודה מסוג זה?

פורסם

צבע - פתרון קבוע (יכול להוות בעיה במכירה), העבודה תלויה מאוד בצבעי, יכול לגרור ירידת ערך עקב צביעה של הגג

פלסטי דיפ - פתרון זמני, ניתן לישום עצמי, זול יחסית, עמידות לתקופה לא ארוכה

מדבקה - אם בן אדם מקצועי מבצע את העבודה נותנת מראה של צבע, עמידה לאורך זמן (של החוברות המובילות), ניתן להסיר די בקלות לפני המכירה/אם נמאס.

פורסם
צבע - פתרון קבוע (יכול להוות בעיה במכירה), העבודה תלויה מאוד בצבעי, יכול לגרור ירידת ערך עקב צביעה של הגג

פלסטי דיפ - פתרון זמני, ניתן לישום עצמי, זול יחסית, עמידות לתקופה לא ארוכה

מדבקה - אם בן אדם מקצועי מבצע את העבודה נותנת מראה של צבע, עמידה לאורך זמן (של החוברות המובילות), ניתן להסיר די בקלות לפני המכירה/אם נמאס.

אני מניח שמדבקה תהיה הפתרון הטוב ביותר עבורי, כמה לדעתך אמורה לעלות עבודה איכותית? יש בית עסק שאתה ממליץ עליו?

פורסם

ראה שירשור עיטוף לרכב, כמו שנאמר שם 700-900ש"ח למטר (!) כאשר החומר שלהם +עבודה.

תלויי כמה מטרים זה אצלך, אז מאמין שלא זול, אלה כמה K טובים...

פורסם

ראית שרשור על חומר מגן משריטות. המחירים על עבודות ויניל נמוכים יותר.

פותח השרשור, המחיר תלוי בבעל המקצוע והחומרים שהוא משתמש בהם. אם תגיד מאיפה אתה, אוכל להמליץ לך על כמה מקומות.

פורסם
ראית שרשור על חומר מגן משריטות. המחירים על עבודות ויניל נמוכים יותר.

פותח השרשור, המחיר תלוי בבעל המקצוע והחומרים שהוא משתמש בהם. אם תגיד מאיפה אתה, אוכל להמליץ לך על כמה מקומות.

אני מהמרכז, מעדיף בעל מקצוע מת"א/ראשל"צ/חולון/בת-ים.

פורסם

מתעלק קצת, אני גם מעוניין במדבקת ויניל, הסיבה שאני מהסס כבר מספר חודשים היא מהסיבה שחלק מהאנשים אמרו לי שאם וכאשר אני ארצה להוריד את המדבקה יכול להיות מצב שאני אקלף גם את הצבע..

האם יש אמת בדבר?, ואיזה חברה נחשבת טובה בתחום, הכוונה ליריעה עצמה, או שכל עסק שמכבד את עצמו ישתמש במשהו טוב?

• תוכן חדש...