Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שעון, וכמו הגלקסי 1 לפניו, הנוט 2 התחיל להיות איטי בדיוק שנתיים לאחר הפעלתו לראשונה.

אני מחפש רום קסטום יציב ומהיר, עם מירב הפונקציונליות של המכשיר.

כרגע המועמד המוביל הוא Cyanogenmodx, כאשר קרנל עדיין לא בחרתי.

יש לכם המלצות לקרנל מתאים? רעיונות נוספים לרום עדכני שיוכל לשרת אותי עוד שנתיים לפחות?

תודה רבה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי משהו מומלץ מכיוון שאין ברשותי נוט2, אבל אוכל להמליץ על הדרך שבא אני מחפש רומים. אני בוחר רומים בדרך הבאה:

ניגש לxda בוחר רום לפי כמות התגובות, ומתחיל לקרוא לפחות 10-20 עמודים אחרונים כדי להבין אם יש תמיכה מצד המפתח ואם הרום עובד כמו שצריך בלי יותר מידי באגים.

פורסם

אני התגברתי על הבעיה בלקנות טלפון שהוא לא סמסונג.

רומי קסטום הם מהירים בהתחלה, אבל מהר מאוד מתחילים לעשות בעיות, ובכל אחד חסר משהו שיש בסטוק, והקסטום מתחיל לקרוס ולהיות איטי חודש גג אחרי ההתקנה.

נסה CM או MIUI.

יש גם את AOKP (אני לא יודע אם הם עדיין מוציאים גירסאות חדשות לנוט 2) וParanoid Android (כנ"ל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול להמליץ על slimkat - עובד אצלי טוב על גלקסי 1, על ה מוטורולה רייזר ועל הנקסוס 7.

למוטורולה הוא ממש עשה פלאים.

תבדוק איך הוא על הנוט 2, זה דורש ניסוי.

פורסם

תודה חבר'ה.

הבנתי שאני רוצה להתקדם ללוליפופ.

מה דעתכם על זה? http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-note-2-n7100-receives-android-5-1-1-lollipop-via-teamub-rom-1498927

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...