Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי הוסיף שמן מנוע לקורולה 2008 , לאחר מכן המנוע התחיל לגרגר ונורת CHEACK ENGINE נדלקה.

הוספנו שמן מנוע 10W-30 לפי הוראות היצרן והמנוע נשמע כאילו משהו חוסם אותו.. מה זה יכול להיות?

פורסם (נערך)

עדכון: בדקתי את המדיד והוא תקין. לא מילאנו יותר מידי.

בנוסף אין שום נזילות. יכול להיות פילטר דלק? או כל סוג של פילטר כלשהו?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לפי התיאור שלך מדובר בבעיית הצתה רק צריך לראות באיזה מהצילינדרים מיתקיים פיספוס ההצתה. מבחינת נסיעה למוסך ככה לא אמורה להיות בעיה לפחות אם המוסך קרוב לביתך והנסיעה קצרה.

פורסם
לפי התיאור שלך מדובר בבעיית הצתה רק צריך לראות באיזה מהצילינדרים מיתקיים פיספוס ההצתה. מבחינת נסיעה למוסך ככה לא אמורה להיות בעיה לפחות אם המוסך קרוב לביתך והנסיעה קצרה.

אני חושב שאתה בכיוון, יש רעש של תיקטוקים קטנים כאלה שמתקרבים ממש למנוע.

אם זה קשור לבעיית הצתה זוהי יכול להיות בעיה רצינית ויקרה?

פורסם

כדי לדעת עלות צריך לראות מה הבעיה בדיוק. יכול להיות שנוזל שמן גם דרך אטם מיכסה השסתומים לכיוון תבריג אחד הפלאגים ומשם לאלקטרודה ולא מצליח להיתקבל ניצוץ כמו שצריך...סתם אני זורק עוד אופציה שמשפיעה על הצתה לקוייה והתיקון במיקרה הזה לא יהיה קשור לאחד ממיכלולי ההצתה. צריך פשוט לשלוף קוד תקלה ומשם להיתקדם!

• ספונסר פורום
פורסם

אסור לנהוג ברכב במצב הזה.

במצב כזה ככל הנראה אין שריפה בצילינדר אחד או שתיים, אך דלק ממשיך לזרום ושותף את הצילינדר משמן, וממיס את הממיר הקטליטי.

למוסך בגרר.

אורן

• תוכן חדש...