Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז עם כל הרעש על המיאטה החדשה, אני רואה שרק 5 נמכרו. אולי בכל זאת יתקעו עם סטוק ויאלצו להוריד מחירים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

רק 5 נמסרו. יש הבדל.

מאוד יכול להיות שהרכבים כבר נמכרו, אבל בעליהם העתידיים העדיפו לקבל את הרכב עם רישוי ינואר, דוגמה אחת מיני רבות לעיכוב מסירת הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא אמרו שמשרד התחבורה עובר לנתונים רבעוניים?

ואז פרסמו את נתוני אוקטובר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נתון שתפס אותי:

הונדה ג'ז בנזין 63, ג'ז היברידי 634.

טויוטה אוריס בנזין 221, אוריס היברידי 3112.

מדובר בדגמים שגרסת ההיבריד זהה לגרסת הבנזין בצורת הרכב ונראה שהעם בחר בהיבריד באופן מובהק.

עכשיו אפשר להגיד באופן רשמי, עם ישראל כבר לא מפחד מרכב היברידי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

למה שיפחד בגלל הקרינה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה לפחד ? בגלל מעשיות הקרינה, סיפורי האימים על סוללות שנגמרות בשווי עשרות אלפי שקלים, וסתם פחד מטכנולוגיה חדשה ומתוחכמת. הטבלה מראה שהעם כבר לא קונה את השטויות האלה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
נתון שתפס אותי:

הונדה ג'ז בנזין 63, ג'ז היברידי 634.

טויוטה אוריס בנזין 221, אוריס היברידי 3112.

מדובר בדגמים שגרסת ההיבריד זהה לגרסת הבנזין בצורת הרכב ונראה שהעם בחר בהיבריד באופן מובהק.

עכשיו אפשר להגיד באופן רשמי, עם ישראל כבר לא מפחד מרכב היברידי.

זה לא ממש עם ישראל - זה יותר חברות ליסינג , הדגמים ההיברידיים האלה הם מה שנותנים בליסינג ...

• תוכן חדש...