Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן נוט 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לפני רכישת ניסן נוט 2012 מליסינג ב53 אלף שקל:

אקדים ואומר שאנחנו משפחה עם ילד בן 4 ועוד תינוק בן שנה.

1.האם הרכב מתאים למשפחה? מבחינת מימדים ותא מטען

2. איך אמינות הרכב?

3. האם הרכב זול מבחינת הטיפולים והחלפים במורשים?

4. האם הייתם קונים אץ הרכב אם הייתם יודעים מבירור שהוא עבד כשנה בהשכרה? יש לציין שהמחיר סל הכל לא רע גם העובדה הזאת.

5. האם הייתם הולכים בכלל על אופציה אחרת?

פורסם

היי אביטל,

1. כן, הרכב מתאים למשפחה. גם מבחינת המרווח במושב האחורי וגם מבחינת נפח תא המטען, אין שום בעיה.

2. הרכב אמין מאוד. המכלולים (מנוע וגיר) משותפים עם עוד דגמים של ניסאן (כמו הניסאן טידה) ונחשבים למאוד אמינים.

3. הטיפולים השגרתים לא יקרים. אין טיימינג אלא רק שרשרת שאינה דורשת החלפה. מה שכן, טיפול 90 אלף ברכב הזה הוא קצת יותר יקר כי יש צורך בהחלפה של פלאגים שהם יקרים יחסית. מעבר לזה הכל שגרתי.

4. כל מקרה לגופו. יש רכבי השכרה שמורים מאוד שהיו בהשכרות לטווח ארוך והם שמורים בדיוק כמו רכבי ליסינג. יש גם מקרים הפוכים, של רכבי השכרה לא שמורים ולא מטופלים. את מוזמנת ליצור איתנו קשר ולקבל הצעה אטרקטיבית לנוט פרטית.

5. הנוט הוא אופציה נהדרת למי שמחפשת מכונית משפחתית קצת אחרת. כמובן שאפשר ללכת גם על האפשרויות השגרתיות, כמו מאזדה 3 או קיה פורטה. הן לא רעות בכלל.

פורסם

במקרה של משפחה כזו קטנה

ובתקציב של 50k הייתי דווקא הולך על רכבים אחרים כדוגמת ה i30 או המאזדה 3 או טויטה קורולה

שלושתם נראות טוב יותר (חוות דעת אישית לדעתי הנוט מכוערת חיצונית)

אמינים מאוד (יפניות )

קלות לטיפול,מתאימות למשפחה.

ואת שלושתם אפשר להשיג ב 55k מבלי שיהיו בהשכרה (רכבים מהשכרה קרועים מאוד )

את המאזדה אפשר להשיג גם בגרסת 2.0 עם 150 סוסים שהיא חזקה מאוד

את השאר אפשר להשיג בגרסאות ה 1.6 המומלצות מאוד למשפחה :)

ולגבי שאלותייך כן

הרכב נועד במיוחד למשפחות,אמין,הטיפולים לא יקרים במיוחד וצריכת הדלק בסדר גמור

פורסם

אם את מחפשת רכב זול בטיפולים וחלפים אזי רכב יוצא השכרה זה לא כל כך מתאים מאחר והם בדר"כ שחוקים יותר מרכב בבעלות פרטים והסבירות שתידרשי לתקן משהו ברכב הרבה יותר גדול.

פורסם

אני אומר לך דבר כזה: בישראל לא מכירים את הניסאן נוט (כי נמכרה בכמויות מאד קטנות). ועוד משהו: גם לא אוהבים אותה, כי מה שלא מוכר, יוצר מעט סלידה (הפחד מהלא נודע)... מעבר לכך, כמו שהגיב המגיב ממעל ששלל אותה מכל וכל, דבר ראשון בגלל "כיעורה"...ובכן - יש שיאמרו שהיא כעורה. לטעמי, ממש מתוקה! על כל פנים, זו מכונית מאד אמינה, זריזה, נוחה מאד ואידאלית למשפחה כמו שלך. והיא גם לא יקרה במיוחד לתחזוקה אבל, את זה רצוי שיענה לך מי שיש לו אחת כזו. אני ממליץ לך להדיר רגלייך ממוסכים מורשים, ובייחוד מבית קרסו... לגבי חיסכון בדלק, הנוט חסכונית למדי. לידיעתך, בשנתונים הללו, בקטגורית המשפחטומתית/אסייתית/1.6 רק טויוטה קורולה (ואולי סוזוקי SX4 אבל בספק) תהייה חסכונית יותר -מאזדה3, ובוודאי שאר הקוריאניות, הן זללניות של דלק.

* לא אידאלי לרכוש רכב מהשכרה, אבל אם הוא במצב טוב וטופל בהלכה, והק"מ סביר, הרי שאין שום מניעה לכך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

רכב מעולה למשפחה שלך . הוא הרבה יותר מרווח ממה שנדמה מבחוץ. השורה האחורית זזה על המסילה לטובת הבגאז' או לטובת הסלון. יש מלא מקומות איחסון. רכב אמין וחסכוני, ביטוחים זולים.

אחד הרכבים היותר מפוספסים כאן בארץ שלא בצדק.

מזדה 3 הרבה יותר צפופה בפנים ויותר בזבזנית בדלק. לא רואה שום יתרון של יונדאי i30 על נוט ( אולי רק גרסת סטיישן ). אני חושב שאנשים מגיבים כאן בלי שהם מכירים מקרוב את הרכב על סמך זה שהם לא אוהבים את המראה החיצוני שלו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רכב מעולה למשפחה שלך . הוא הרבה יותר מרווח ממה שנדמה מבחוץ. השורה האחורית זזה על המסילה לטובת הבגאז' או לטובת הסלון. יש מלא מקומות איחסון. רכב אמין וחסכוני, ביטוחים זולים.

אחד הרכבים היותר מפוספסים כאן בארץ שלא בצדק.

אם אינני טועה, גרסת הליסינג/השכרה הפחות מאובזרת לא כללה את הפיצ'ר הזה של מושב אחורי שניתן להזזה/הזחה

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יש לאמא שלי כזו. למיטב זיכרוני יש שם יותר מ-2 כריות אוויר. הרכב נוח יחסית (המושבים נעימים דיים) ואני מעדיף אותו על פני רוב הקוריאניות ובטח שעל פני סוזוקי SX4. מדובר ברכב פשוט לדמי, עם גיר אוטו' 4 הילוכים "של פעם".

לגבי מאזדה 3 - היא אמנם צפופה יותר אך בהתנהגות ובמראה אני דווקא די נוטה לכיוון שלה.

האבזור סביר ברמת הגימור הבכירה - יש USB, AUX, דיבורית, בקרת שיוט, שליה מההגה, הגה מצופה עור...

יצור פרקטי שבהחלט מתאים למשפחה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...