Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדינת חלם, כל הכבוד ללוביסט החרוץ והמוכשר שסידר קופון של מיליארדים לחברה ששכרה את שרותיו.

"ככה זה בסוציאליזם"... ?!?!

איך הפכת את הדיון הזה לעוד השמצה. נהפוך הוא, זה קפיטליזם, הון שלטון, אין כאן סוציאליזם בשיט, יש פה מימון מוצר של חברה פרטית בתואנת שווא של בטיחות. ומה שהכי עצוב שדברים כאלה מביאים להעלאת מחיר השירות, כי אין מוטיבציה לחברה להוזיל. הברון מממן.

במקום להפנות את המשאבים הללו למקורות אחרים, תחבורה ציבורית, הוזלת תעריפים בה, הוספת זמינות, תדירות, הגעה למקומות מרוחקים באופן יעיל יותר.

בעניין בטיחות, אם יפעלו להוזלת מחיר רכב חדש זה יתרום לבטיחות באופן מיידי, כמוכן, שידאגו לתחרות אמיתית והסרת חסמי יבוא וריכוזיות בענף החלפים, זה יביא לשיפור בטיחות.

אם כבר הולכים למקום של סבסוד, אז דברים כמו צמיגים איכותיים, מערכות בילום, קסדות ומעילי אופנוענים, לטעמי מועילים הרבה יותר לבטיחות.

ולא, זה לא קשור לסוציאליזם, התרגילים הללו עוברים בכל מקום שיש קשר הון-שלטון, כל עוד לוביסטים שמייצגים קבוצות כח וגופים כלכליים חזקים הם שמנהלים את סדר היום בבית המחוקקים.

לך תעשה שיעורי בית, במדינה קפיטליסטית ליברלית אין למדינה סמכות וזכות להתערב בעניינים כאלה, הון שלטון זאת תופעת לוואי של סוציאליזם, זה מה שקורה כשיש יותר מדי כסף בקופה.

במדינה ליברלית- קפיטליסטית, תפקידה של המדינה הוא לשמור על הביטחון ולתת איזשהי רשת ביטחון לאזרחים, לא כמו בסוציאליזם, להתערב בכל רבדי החיים ולנסות למנוע מאנשים להתעשר בתואנת שווא של צמצום פערים. אם לא השתכנעת אשאל אותך שאלה, איפה יש יותר קשרי הון שלטון, שחיתות, אוליגרכיה, בארצות הברית או בברית המועצות לשעבר\סין ?

עריכה אחרונה על ידי Menashe123

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שחושב שהמהלך הזה הולך ליפול בוועדות כאלה ואחרות, צר לי לאכזב אתכם. התקציב כבר קיים.

עלתה היום כתבה מעניינת מאוד ב- The car (שמישהו ישים לינק, אני מהטלפון) בנושא הזה בדיוק. עלתה שם סברה ש"זוכרים שממש לא מזמן מצאו 1.5 מיליארד שקל עודפים ב"קרנית"? אז את המיליארד וחצי האלה, שהגיעו בגלל גביית יתר (או פחות הוצאות מהצפוי), שהחליטו לנתב חזרה לכיסיהם של בעלי הרכבים דרך הוזלה של ביטוח החובה? זוכרים? יופי, אז זה בדיוק התקציב שינוצל בשביל להתקין את המערכת חרטא בפיתה הזאת במכוניות שלנו. בחינם, בטח שבחינם, חינם בסך מיליארד וחצי שקל."

כל הכבוד לכבוד השר כץ שממשיך להילחם עבור ציבור הנהגים והאזרח הקטן. מי יתן ונראה עוד המון כהונות שלו...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מדינת חלם, כל הכבוד ללוביסט החרוץ והמוכשר שסידר קופון של מיליארדים לחברה ששכרה את שרותיו.

לך תעשה שיעורי בית, במדינה קפיטליסטית ליברלית אין למדינה סמכות וזכות להתערב בעניינים כאלה, הון שלטון זאת תופעת לוואי של סוציאליזם, זה מה שקורה כשיש יותר מדי כסף בקופה.

במדינה ליברלית- קפיטליסטית, תפקידה של המדינה הוא לשמור על הביטחון ולתת איזשהי רשת ביטחון לאזרחים, לא כמו בסוציאליזם, להתערב בכל רבדי החיים ולנסות למנוע מאנשים להתעשר בתואנת שווא של צמצום פערים. אם לא השתכנעת אשאל אותך שאלה, איפה יש יותר קשרי הון שלטון, שחיתות, אוליגרכיה, בארצות הברית או בברית המועצות לשעבר\סין ?

מציע לך אתה לעשות שיעורי בית.

תבדוק הייטב את הרכב הנבחרים האמריקאי, כמה מהם עשירים בני עשירים וכמה פשוטי העם ותבין לבד את התשובה.

אגב, נובל אנרג'י, כל הלוביסטים שלהם אלה פוליטיקאים בכירים, ביניהם קלינטון, אל תספר לי על האידיליה הקפיטליסטית, כי היא לא.

לכל שיטה החסרונות שלה, מה שקורה בארץ זה הרע מהכל.

פורסם

תוהים מהיכן יגיע המימון לכל חגיגת הלוביסטים הזו?

ובכן, זוכרים את העודף ש'התגלה' בקופת קרנית, והיה אמור לחזור אל ציבור הנהגים בשלוש פעימות בצורת הוזלה בביטוח החובה? הכסף הזה (1.5 מיליארד שקלים) יופנה לפרוייקט.

כן, במקום לציבור כל הכסף ילך למוביל איי, שנכון לעכשיו היא היחידה שעומדת בדרישות (כמה מפתיע, כמעט כאילו הדרישות נכתבו בהתאמה למערכת קיימת).

http://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-511327

(אגב, מה עושים כדי למנוע את גביית היתר הזו מכאן והלאה? הוכח שהתעריפים הנוכחיים גבוהים מידי, וקיימת טעות בחישובם. הוזלה במחירי הביטוח אמורה לקרות בלי קשר לעודף בקופה)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כנראה.

המערכת המתחרה - איווקס - מיועדת להתקנה בכלי רכב משנתון 2006 ומעלה בלבד, ולא מציעה זיהוי הולכי רגל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזל שזה עד שנתון 2000. גם אם זה היה באמת בחינם, לא הייתי מסכים שיתקינו לי דברים ברכב. במיוחד לא את הקשקוש הזה. הדבר הזה מציל חיים כמו שהת#ת שלי מפיק בושם. כל נהג מכבה את זה עם תחילת הנסיעה כדי לא לשמוע את הצפצופים ההיסטריים שזה עושה.

מי שבאמת צריך את החרטא בלאפה הזאת כדי לשמור מרחק ולזהות הולכי רגל, עדיף שלא ינהג. את התאונה הצפצוף של זה לא יוכל למנוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מציע לך אתה לעשות שיעורי בית.

תבדוק הייטב את הרכב הנבחרים האמריקאי, כמה מהם עשירים בני עשירים וכמה פשוטי העם ותבין לבד את התשובה.

אגב, נובל אנרג'י, כל הלוביסטים שלהם אלה פוליטיקאים בכירים, ביניהם קלינטון, אל תספר לי על האידיליה הקפיטליסטית, כי היא לא.

לכל שיטה החסרונות שלה, מה שקורה בארץ זה הרע מהכל.

שוב, סוציאליסט שונא עשירים ותו לא. אם אתה עשיר אסור לך להיות פוליטיקאי?!

הפוליטיקאים נבחרים בדרכים דמוקרטיות, שיהיו גם העשירים ביותר בעולם מצידי אם הם יכולים לבצע את העבודה הכי טוב.

כשיש מדינה קפיטליסטית, יש פחות כסף לבזבז בצורה לא יעילה ולמימון שחיתויות. מאוד פשוט.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא משנה קפיטליזם או סוציאליזם, בסוף האזרח הקטן נדפק בכל מקרה. טובות אישיות למקורבים יש בכל שלטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עלתה היום כתבה מעניינת מאוד ב- The car (שמישהו ישים לינק, אני מהטלפון) בנושא הזה בדיוק

הנה

מנשה, יש עוד סוגי שלטון בעולם, אתה יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תחכו שנתיים שלוש ותקבלו את זה בסיבוב בתור "חובה" כתנאי לעבור טסט. כרגע הם בודקים את דעת הקהל,אחרי זה סופרייז:shock:...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...