Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם צפוי עדכון לפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו במכונאות - לא צריך להתעסק במה שעובד.

וכמו במכונאות - תמיד אפשר לשפר.

הזכרת לי את מה שהמפקד שלי בצבא סיפר.

חייל בחיל הקשר* בא למפקד שלו, ושואל:

"המפקד, למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב?"

המפקד שואל אותו:

"בדקת?"

"כן"

"ראית שזה כל יום ככה, זורחת במזרח, שוקעת במערב?"

"כן, זה כל יום ככה"

"אז אם זה עובד, שלא תעיז לגעת בזה".

*לפעמים באים לשם חיילים שהם לא בדיוק העיפרון הכי חד בקלמר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע לגבי דברים שימושיים פחות או יותר אך בגרסת ה-PC ממש ממש לא הייתי רוצה עוד מליון תויות ותוספות אחרות שיזכירו לי את טוויטר או משהו אחר. מחבב ניקיון ופשטות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל יש תיוגים בטאפטוק, תייגת אותי פה וקיבלתי התראה. מה זה עוזר לי התראה במחשב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה ההבדל בין השימוש בטאפאטוק לשימוש רגיל בדפדפן?

בנוסף למה שצויין, אם אתה מאלו שחייבים להתעדכן על תגובה/ות לשרשור שהשתתפת בו או סתם אחד בו אתה מתעניין, בין אם זה רק כאן או בפורומים נוספים בהם אתה גולש, טעפעטוק יכולה לעדכן אותך במיידי.

פורסם

יש פה מנהלים שנוהגים באוטו עם קרבורטור, ולא יודעים ההבדל בין ווטסאפ לפייסבוק.

סבלנות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש פה מנהלים שנוהגים באוטו עם קרבורטור, ולא יודעים ההבדל בין ווטסאפ לפייסבוק.

סבלנות.

אני כבר שעה מנסה להתקין ווטסאפ ופייסבוק בשביל להבין מה ההבדל בינהם. ניסיתי את כל הסלולריים שיש לי, משום מה לא עובד. מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להוריד קושחה חדשה או לעשות ROOT?

d5cc911ff26a1b54e1f87da50b824d07.jpg

• תוכן חדש...